.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    ne va interisuva
    Guest

sbogov..samaoubivam se

6te se samoubiq 4esno wi kazvam..myjy mi mi izneveri.. a se ojenihme minalata godina..az sam bremenna..6te 4akam deteto mi da se rodi i krai na jivota mi..iskam ot vas da znam dali e pravilno re6enieto mi???!!!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi ne ne e
    no vseki sam re6ava

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    da be to ostavq6e i re6enieto ti da bade pravilno.i vuina e bremenna i vui4o q zarqza ama jenata si sedi na zadnika i si gleda jivota,kolkoto i da i e ma4na 4e sa razvedini ne misli da se samoubiva.a pak tvoq maj ti e izneveril mi pogovori s nego ve ot edna iznevqra i aide.........
    moje da mu se e preiskala ne6to drugo da ebe a pak ti si bremenna i da ne iska tebe

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Еба си мъжа неам думи КРЕТЕН Е.Опитай се да разбереш какво точно е търсил в другата.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    E kfo kato ti e izneveril? Ne go vzimai tolkova navytre.. Spokoino.. Normalno e.. Samo ne se samoubivai! Tova dete e syzdadeno zashtoto Bog e rekyl che trqbva da go ima.. I to trqbva da se rodi! A pyk ti vzemi se v ryce i pogledni na neshtata ot hubavata im strana.. Toi e s teb.. Jenen e za teb.. i koqto i da e druga.. shte byde Drugata Jena.. Ti shte bydesh vinagi na pyrvo mqsto !!!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    А помисли малко и за детето си все пак,нито майка нито баща ще има!!!!Решението ти е тъпо,то дори не е решение,като ти е изневерил го е*би в г*за и си живей живота с детето малко ли самотни майки има по света,а не са се самоубили?!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    оф еми не не ти е правилно решението!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    и какво ще родиш детето и ще го оставиш без майка,в някои дом за деца.ти някога ходила ли си в такав дом защото аз ходя много често и мога да ти кажа че не е много приятно да живееш там да знаеш че всички са те изоставили и че никога не си изричал думата мамо или тате просто защото са те изоставили по някаква причина,имаш ли представа каква травма е за детето това,а на тебе ти лесно раждаш и умираш оставяш едно невинно дете да страда.И второ което е за една изневяра ще умреш,определено не си добре,а и как мислиш с тоя въпрос дето си задала мислиш ли че някои ще ти каже да това е правилното решение.Не прави глупости и не сасипвай живота на детенцето което чакаш [/b]
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    zdrava ebaffffffffffffffffffffka

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

deteto e nai hubavoto ne6to v tozi jivot spored men dori to e smusila na jivota ni e*i mu m*****a na muja ti i si gledai beb4eto

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Вааааааййй......мноУ праилнууу ва мацкУУУ.......въх въх......самоубивъй съ друг начин нИАмЪ

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdrava ebaffffffffffffffffffffka
    На същото мнение съм ...

Мега фен
    И при кого ще отиде детето? Уж мислиш за него, обаче изобщо не те интересува.

Abe mome, q se stegni.6e se sumoubiva tq, rajda6 si beb4eto i si go gleda6 puk 6te si nameri6 drug muj koito da si te obi4a i da si suzdade6 semeistvo i bez gluposti
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Град
    kalofer

Mamaleva

Kak 6te e pravilno!?Ami pomisli li za deteto!Spored men trqbva da se izqsnite s ba6tata za6to go e napravil i dali sajalqva!a ot men da znae6 dete na razvedeni roditeli e m lo6o.
    Ako nqkoga bez teb ostana,nqma az da sam 4ovek,a trup s dalboka rana,za koqto nqma lek!

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    А помисли малко и за детето си все пак,нито майка нито баща ще има!!!!Решението ти е тъпо,то дори не е решение,като ти е изневерил го е*би в г*за и си живей живота с детето малко ли самотни майки има по света,а не са се самоубили?!
    Толкова ли не ти пука какво 6е стане с детето ти,то няма никаква вина за станалото
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Abe mome moje li da zadav6 takav ritori4en vapros?Razbirase 4e re6enieto ti ne e pravilno. 4aka6 dete, koeto e nai golqmata blagosloviq na sveta i nai golqmoto bogatsvo. Kato go rodi6 ti tova dete i kato se samoubie6 kakvo 6te stane s beb4eto ti!?Q se stegni i ne pravi gluposti. I kak 6te slaga6 krai na jivota si i 6te sasipva6 jivota na detenceto si samo za6toto maja ti e palen bolkuk!??Kakva vina ima6 ti a o6te po malko pak beb4eto!??6te si rodi6 bebeto i 6te si go gleda6 KASMET

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    и какво ще родиш детето и ще го оставиш без майка,в някои дом за деца.ти някога ходила ли си в такав дом защото аз ходя много често и мога да ти кажа че не е много приятно да живееш там да знаеш че всички са те изоставили и че никога не си изричал думата мамо или тате просто защото са те изоставили по някаква причина,имаш ли представа каква травма е за детето това,а на тебе ти лесно раждаш и умираш оставяш едно невинно дете да страда.И второ което е за една изневяра ще умреш,определено не си добре,а и как мислиш с тоя въпрос дето си задала мислиш ли че някои ще ти каже да това е правилното решение.Не прави глупости и не сасипвай живота на детенцето което чакаш [/b]
    tova e naistina mn pravilno kakva maika shte si ti da lishish edno dete ot maika.to ne e vinovno za nishto za da mu prichinish tova vinoven e bashtata che e bezotgovoren.Pyk i ne si li se zamislqla che ako se rodi tova dete moje da vi sbliji poveche i i pove4e id a zabravi6 za iznevqrata.ako si sklonna da go priemesh otnovo pro sebe si de.no opredeleno samoobiistvoto ne e reshenie na vaproso.
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Abe q se osuznai tova dete 6te jivee samo, abe ti vqrva6 li si devoiko.Vzemi se v ruce i nedei da pi6e6 gluposti.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    nqma se samoubiva6 !
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    [quote="Nadelina"]E kfo kato ti e izneveril? Ne go vzimai tolkova navytre.. Spokoino.. Normalno e.. [quote]
    НЕ...НЕ Е НОРМАЛНО!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    E kfo kato ti e izneveril? Ne go vzimai tolkova navytre.. Spokoino.. Normalno e..
    НЕ...НЕ Е НОРМАЛНО!!!

пъф пъф коя жена с мъж и дете ще тръгне да пише по форуми я се осъзнайте ... само се гаврят тука кой знае кфи 10 годишни пикльовци ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Малко странно омъжена жена да пише по тийн форума за да изразява желанието си да се самоубие

Изневерил ти е...ти сама може да прецениш дали може да му простиш това или не,но в никакъв случай не мисли за самоубийство!Тва е само бягство.Освен тва извинете ..госпожо...ама как може да си толкова безотговорна че да не помислиш за това създание,което расте във теб.то какво е виновно за грешките на мъжа ти,че да остане сираче,или да не се роди,или да живее в някой детски дом.Такова ли бъдеще искаш за него?Има 2 разумна варианта:
    Прощаваш на мъжа ти,ако си сигурна че може да му простиш и че той съжалява за постъпката си,че няма чувства към другата,че всичко е било моментно и че няма да се повтори
    развеждате се!Всеки един от вас търси свой начин да бъде щастлив.Разбира се живот с разведени родители няма да е най-лесния за детето,но със сигурност ще е по-добре да е с разделени родители,които са щастливи,отколкото със семейство в което всеки ден е подложено на крясъци,скандали ,пълен студ във взаимотношенията или още по-зле -да не познава майка си,защото тя се е самоубила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си