.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Smuchki

Niq_sladka
    Guest
    selqndyri tapi!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    прайш вакум с джуки върху кожата на другия... супер селско изпълнение според мен
    една приятелка милата постоянно си ходи със смучки милата а тоя гаджето и е супер готин тип ама това адската селяния.... аз на моя приятел му се бях разсърдила един път

Защо да е селяния? какво толкова вреди? някой да е умрял от смучка???
    Аз ако имах смучка щях гордо да се разхождам по улиците без да ми пука. Така всички ще разберат че съм зает и най-после ще престанат да ме заглеждат. Пък и е признак че много обичаш някого.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    прайш вакум с джуки върху кожата на другия... супер селско изпълнение според мен
    i az sum na tova mnenie gadno e grozno e ....da hodq az kato nqkoe momichence na 13 godinki s 4erveni petna po vrata...ne me kefi neshto ideqta.Dobre che pri men ne si lichi tolkova mnogo i zabranqvam takiva neshta da mi se pravqt

Повече от фен
    [b]prahosmukachka ne si li vijdal/a

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi kakto ti kazaha prosto zasmykva6 ama ne mn silno za6toto boli.Probvai purvo na rukata si Na men su6to ne mi haresvat smy4kite ama sum s mn nejna koja i sum mn biala i samo malko po silno da me celyne i vednaga mi po4erveniava...

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии смучеш.. целувап го по врата напр. или където искаш и засмукваш.. и след малко се получава.. то си зависи от кожата. напр 1 път приятеля ми ме целуна по врата и докато се усетим посинях.. ама мен не ме кефи.. и аз мисля че е селско някво.. особено ако е на видно място.. хайде ся всички да видим.. една приятелка веднъж целия и врат беше в смучки.. мн грозно.. и трябваше да ходи само с поло пак късмет извади че не беше лято..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си