- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко перверзия - възможно ли е да забременее... плс поуст!
Приятелката ми правеше орален, но не свърших, защото тя ме помоли за почивка, и си викам ай през това време да й направя малко шпатулки. После ни изби на простотия, аз й сложих прашките, тя ми сложи слиповете. Абе интересно ми е ако малко сперма се е прилепнала някъде към бельото, възможно ли е така да се забременее, ако леко се опре? Точно това е, че не помня дали изобщо й й се опирало ама.. да питам по принцип![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
ne
Твърдо не![]()
дори и много да се опре, пак ли не може? все пак нали плата попива повечето ама..знам ли![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
еми ако помогне с пръстче можеПървоначално написано от impress
![]()
spoko be priqtel ne se stresirai xoata svur6vat v priqtelkite si i ne zabremenqvat a ti za nekvi pra6ki ne se pritesnqvai nevuzm0jno e
q smetni kvi sa procrntite sigurno 1 na 100Първоначално написано от Chusi
Ae brato, prekaleno mnoo sa trevoji6 batka, spored men nqa problem.![]()
vij sq praite li go bez guma i da ne go praite ste go pravili pone vednuj i tam predi da svur6i6 ima taka nare4enata smazka priqtel taq smazka si vliza spokoino v vagiinata be i poak ni6to ne staa a ti se pritesnqva6 4e si se ligavel s na gajeto pra6kite spokoПървоначално написано от Анонимко
Ох аз какво да кажа къде кат се напих обух некви женски прашки на един купон .... не помня как съм ги обул ....
Незнам и на кое момиче са били![]()
Аз трябжа ли да са притеснявам ..... Виж ти сам лепнал някоя болес![]()
dodge this
Вероятността е 1 на 1000,така че не се притеснявай
Първоначално написано от Chusi
moje i da si lepnal kat gledam kak si po4ervenql i kak se drapa6 q vurvi na urolog
Що да неможе? Ама бая зор...то плат...попива, я остане нещо по кожата, я не. То трябва все пак някво сериозно количество че да стане нещо. Пъ и бая път докато "набара" някоя яйцеклетка го чака тоз сперматозоид. Ае сложно е да стане, но на теория мисля че може
Разбира се, че не може ако просто се е допряло до срамните и усни.
Малко даже можеш да помислиш сам: За да забременее смермата ти трябва да отиде до яйцеклетката и, а до имаш 15-20 см твоя полов орган + някъде още толкова, който път се изминава от спермата като бъде изтреляна от органа ти.