.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Liatna Rabota

Liatna Rabota

abe hora ia kajete za niakoia liatna rabota ako znaete ne6to za razdavane na listovki prodavane na sladoled i az nz (ako rabotite niakakva takava liatna rabota) ma da e za pod 18 god
    6te sum vi mn blagodarna ako mi kajete ne6to [-o<

пък ако беше казала и в кой град искаш да бачкаш...
    2т.системно.

Guest
    Няма такова нещо като "Liatna"

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Няма такова нещо като "Liatna"
    хах... а как се работи на някой бийч бар примерно зимата ? или ако станеш спасител ще седиш ли зимата на плажа ?
    2т.системно.

Guest
    Говорех за правописа.

е... момичето иска да раздава флеари, не да става учителка по български език и литература
    2т.системно.

Фен
    Град
    sofiq
    macko tyrsq si rabota ot mart mesec i ne si namerih...v sf....naprai si smetkata kolko e tupooooo i napravo 6e otka4a ve4e iskam rabota no nqma kude na 16 sum i poprincip ima zakon 4e moga da rabotq no...typite 6ef4eta...dano si nameri6 ne6ti4ko, i ako stane kaji i ne men aie i uspeh :P
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

loco
    Guest
    ей ама вие си спорете (въпреки е спора ви не е по темата)
    та по темата има мн възможности за временна работа зави си си от града естествено , но на всякъде се търсят сервитйорки което не е чак толкова зле аз миналото лято бачках в едно кафе(не бих го повторила) а иначе сега бачкам като спастител на един басеин и определено много по ми допада

emi az sum na 15 i sum ot sofia i si uredih da razdavam listovki ma samo ednokratno
    sledva6tata godina kato stana na 16 sum re6ila da hodia na moreto da rabotia za mesec ili ne6to takova

Град
    Старите гробища
    в София да не можеш да си намериш работа? няма ли работа за Промоутъри ?

Цитирай Първоначално написано от honey_91
    emi az sum na 15 i sum ot sofia i si uredih da razdavam listovki ma samo ednokratno
    sledva6tata godina kato stana na 16 sum re6ila da hodia na moreto da rabotia za mesec ili ne6to takova
    за месец трудно ще си намериш на морето по принцип там вземат за цял сезон, т.е. 3 мсеца... може да бачкаш един месец или ако ти сама напуснеш на първия месец, или ако те не те харесат и те изгонят. ама като отиваш да говориш за работата им кажи че ще бачкаш цяло лято най-добре... щото ако им кажеш за месец направо ще те отпратят... и по-добре си я търси по-отрано тая работа... още март-април другата година почвай да търсиш. успех
    2т.системно.

ako iska6 mogada ti pomogna da si nameri6 no da znae6 4e e na moreto v edin club.samo mi kaji na kolko si
    Baby I can't go anywhere
    Without thinkin' that you're there
    Seems like you're everywhere it's true,It's gonna be Deja Vu

Цитирай Първоначално написано от bonbon4eto_desi
    ako iska6 mogada ti pomogna da si nameri6 no da znae6 4e e na moreto v edin club.samo mi kaji na kolko si
    ama za tazi godina li stava vapros ili moje i za sledva6toto liato da se uredi (6toto sa 6te hodia kum moreto samo za okolo 10 dni ) na 15 godini sum
    6te sum ti MN blagodarna da mi kaje6 podrobnosti (kade,kakvo t.n.)

Guest
    Не ти трябва да работиш ! Лятото е за почивка ! Освен това цял живот ще блъскаш, а сега е времето за мързел !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си