- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pozdravete me!!!
А тебе петима цигани да те хванат и да те ебат 24 часа и да ти се изпразнят по 10 пъти в устичката жалка и да те проснат пред вратата ваще така да си те намерят. После 1 година да не можеш да сереш нормално. Боклук нещастен! Никой не бях псувала толкова в последната поне година но ти просто.... ако въобще има нещо вярно в това което си писал де ако не са мечтите на някой грозен пубер.
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Muhahhaha leleeeee kuf si boklyk otvsqkade!Hodi se metni ot nekade 4e nikoi ne moje da te gleda be parcal.Kak moje da ima tolko prosti horaY kofite da te iznasilqt dano i posle da te zahvurlqt
I onaq su6tata macka da stoi otstrani i da ti se izhili v liceto![]()
Kakto i da e,vsi4ko si istava samo mezdu mene i neq,na nikogo ne sym kazval i nqma i da kaza.Za6to az da sym bokluka be?Ami tq kak postypi s men?Az i tq se poznavame ot pelena4eta po4ti,v edna detska gradina bqhme i dosega sme v edin klas,zhiveem vrata do vrata.I dvamata sme s po edin roditel - samo maiki imame,kato brat i sestra bqhme sme s neq.Kakvo tolkova i napravih togava,prosto i kazah kakvo 4uvstvam,a tq kakvo?Prismq mi se pred vsi4ki,napavi me na plalq4o!!!Za6to po dqvolite se podigra s men,s 4ovek koito poznava otkakto se e rodila,s 4ovek s koito sme prezhivqli kakvo li ne - vsqkakvi radosti i myki,dori zaedno sme gladuvali kato deca,kakto vi kazah bqhme samo s po 1 roditel.Ne moze6e li da mi kazhe li4no,4e ne iska?Az kakvo tolkova sym napravil?Prosto si go vyrnah,ne sym razglasqval ni6to.Bqh malko piqn i se poizhvyrlih,nikoga ne bih pokazval snimki i drugi takiva,osobeno pyk na maika i,koqto se otnasq s men kato sys svoi sin,kakto moqta pyk ima tova momi4e kato svoq dy6terq.Obi4ah q,i o6te q obi4am ako trqbva da sym 4esten pred sebe si,no za6to tq postypi taka s men sled kato ni6to lo6o ne be6e vidqla ot mene?Kakto i da e,da rovq stari ne6ta ne 6ta i bez tova minaloto i dvama ni e pove4e ot tezhko,4e da se vry6tam kym vremena kydeto i filiika hliab smqtah za luks.Dnes si govorih s neq,samo dvamata bqhme,pone 4 4asa si govorihme,poplakahme si,dazhe se celunahme nqkolko pyti.Tq mi kaza,4e znae,4e ne mislq tezi ne6ta koito i kazah i v deistvitelnost az ne gi mislq,prosto zlobata i tygata me be6e zaslepila.Syzhalqvam mnogo,no sled kato tq mi prosti kazanoto i proqvi razbirane(vse pak i tq si znae kak postypi s men predi) smqtam,4e vsi4ko e nared.Ne znam kakvo 6te stava,qvno q obi4am o6te,tq kazva sy6toto....ne znam.Samo blagodarq na Boga,4e ne mi pozvoli da stigna po-dale4e v zlobata si i da napravq polozhenieto nespasqemo.Sydite me bez da poznavate situaciqta otblizo,az ne sym bokluk i vseki koito me poznava znae tova,na nikoi 4ovek lo6o prez zhivota si ne sym napravil,mozhe bi zatova postypkata na moeto momi4e me dokara do takava bezumna zloba.Pak kazvam,blagodarq na sydbata,na Boga ili tam koito i da e,4e e vakanciq,4e bqh piqn,4e bqhme samo dvamata,4e na nikoi ne kazah i vsi4ko si ostana samo mezdu nas.Dnes se razbrahme 6tom mi e prostila groznite dumi zna4i naistina me obi4a.Vremeto 6te pokazhe dokyde 6te stignem s neq,znam samo edno - i az q obi4am i otnovo kazvam - dobre,4e ne stignah po-dale4(tq ne znae kakvi gi misleh s piqnata si glava).Sram me e oba4e vypreki vsi4ko pred syvestta mi,ako tova iskate da znaete.Kakto tova,4e q mrazq nai-mnogo celi 4 godini ne e vqrno,nikoga ne sym q mrazil,mnogo ot kazanoto ot mene sno6ti bqha piqnski prikazki,na edna piqna glupava glava,koqto si misle6e,4e e postignala ne6to.
Отрязала те е по гаден начин, голяма работа.
Това не е причина да се държиш с нея по този начин!
Какво, променил си се, и вече си "голямото дупе" ?!?![]()
Ne sym se promenil,prosto sym si obiknoven 4ovek.Normalno e da se izmenq vyn6no ot 14 do 18 godini.Normalno e da se poddada na zlobata si,vie kato ste vliubeni ne pravite li prostotii,kato vi otrezhat ne se li ozlobqvate,ponqkoga liubovta vi ne minava li v zloba?4ovek sym,ne ma6ina,gre6a.Radostnoto e,4e nqma6e posledstviq nepriqtni ot moite gre6ki,samo malko sylzi...
Нека темата бъде само еднаhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...=45534&start=0 !
![]()