.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Studentka iskam da stana :)

Az iskam da ucha psihologia vav Velikotyrnovskiq universitet .. Izpita e po bylgarski ezik i literatura.. Ako nqkoi moje da mi nameri primeren test po koito da se podgotvqm.. V smisal testove koito sa davani ot minali godini tam.. shte mu byda mnogo blagodarna

Guest
    Тестове?
    Живей в заблуда

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

Re: Studentka iskam da stana :)

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az iskam da ucha psihologia vav Velikotyrnovskiq universitet .. Izpita e po bylgarski ezik i literatura.. Ako nqkoi moje da mi nameri primeren test po koito da se podgotvqm.. V smisal testove koito sa davani ot minali godini tam.. shte mu byda mnogo blagodarna
    dobre li si?
    koi te e zabludil 4e sa testove??

Мега фен
    Град
    E kfo sa ?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

temi moito momi4e temi

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Доста дълги и сложни теми всъщност. Наистина си много заблудена. A всъщност дали само с това се кандидатства?

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    За Велико Търново не знам, принципно на повечето места е с литературно интерпретативно съчинение (което е голяма глупост, елементарно е за писане), на някои места е с тестче (езикова култура, още по-елементарно), или пък с комбинация от тест и есе (есето го уважавам, трябва да си прочел вагон книги, за да докараш някоя тема на добро ниво).
    Принципно никое не би те затруднило, ако наистина имаш желание да учиш, а не си се сетила в последния момент, че точно това "искаш"...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    E kfo sa ?
    ti v koi svqt jivee6 bre dete??kvi testove si4ko sa qki trudni temi.......ti si luda iska6 ma mai nqma da stane6

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    За Велико Търново не знам, принципно на повечето места е с литературно интерпретативно съчинение (което е голяма глупост, елементарно е за писане), на някои места е с тестче (езикова култура, още по-елементарно), или пък с комбинация от тест и есе (есето го уважавам, трябва да си прочел вагон книги, за да докараш някоя тема на добро ниво).
    Принципно никое не би те затруднило, ако наистина имаш желание да учиш, а не си се сетила в последния момент, че точно това "искаш"...
    Да...20 страници съчинение е елементарно за писане. И изискванията изобщо не са, като в училище. Например уводът трябва да е около 2/3 от страницата, а не 3-4 реда, както са ни учили учителките.

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    E kfo sa ?
    ti v koi svqt jivee6 bre dete??kvi testove si4ko sa qki trudni temi.......ti si luda iska6 ma mai nqma da stane6
    Ei v tozi svqt jiveq.. I ne smei da me narichai dete .. qsno ? Ti mai si mnogo zapoznata kato te gledam.. po dobre ne se izkazvai nepodgotvena.. Testa za koito govorq.. e test po bylgarski ezik.. ezikova kultura.. a posledniq vapros za koito davat nai mnogo tochki e sachinenie.. ot 200-250 dumi..

Град
    Yet to be revealed
    `Death`Whore`, по начина, по който аз го виждам е елементарно, цял живот са ме анимавали с литература, а и с литература кандидатствах в различните ВУЗ-ове преди няколко години и ЛИС никога не ме е затруднявало, още повече, че ако знаеш някои общи неща за въпросния автор и няколко цитата, които трябва да си слабоумен, за да не запомниш през годините, в които учиш вкючените в конспекта, става много лесно, а самите съчинения се пишат по готова схема...

Nadelina, за Велико Търново не мога да помогна, но ако не се лъжа, продават сборници с готови тестове по езикова култура, които можеш да научиш за 1-2 седмици. Тук трудното е точно в "последния въпрос" - ако е съчинение, няма проблем, ако имаш обща култура и пишеш грамотно, но ако е есе... става грозно...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    E kfo sa ?
    Ei v tozi svqt jiveq.. I ne smei da me narichai dete .. qsno ? Ti mai si mnogo zapoznata kato te gledam.. po dobre ne se izkazvai nepodgotvena.. Testa za koito govorq.. e test po bylgarski ezik.. ezikova kultura.. a posledniq vapros za koito davat nai mnogo tochki e sachinenie.. ot 200-250 dumi..
    awe ei ne mi kazvai kakvo da pravq...kato znae6 kakvo e 6to pita6 we ????zapoznata sam 6toto sam tarsila tova koeto mi trqbva......

Супер фен
    Във Велико търново мисля,че е с теми,а иначе има и университети,в които тестът е само с езикова култура и съчинение до няколко странички

Мега фен
    Град
    Az tazi godina shte sym 12 klas.. I sega kato zapochnem daskalo she trygna na chasni uroci po BEL.. samo che nz na koe da nablegna shtoto v razlichnite universiteti razlichni iziskvaniq i razlichni sa izpitite..
    A inache za Sofiiski universitet nqkoi da znae kakaf e izpita?

Град
    Yet to be revealed
    В Софийски и УНСС е ЛИС.

Подреди си приоритетите и ще видиш на какво трябва да наблегнеш...

Супер фен
    Град
    София
    Az tazi godina shte sym 12 klas.. I sega kato zapochnem daskalo she trygna na chasni uroci po BEL.. samo che nz na koe da nablegna shtoto v razlichnite universiteti razlichni iziskvaniq i razlichni sa izpitite..
    A inache za Sofiiski universitet nqkoi da znae kakaf e izpita?
    Да,аз знам....за там ще кандидатствам с БЕЛ след 2 дена...аз ходех на уроци и ми се даваха темите готови,но не знаех в какво се забърквам,колкото и да обожавам литературата,трябваше да ги зубря наизуст,което естествено не направих,но това е най-краткият път до университета...безбожно трудна е литературата,колкото и да се готвиш за изпита,колкото и да разбираш от литература.Много добре обмисли желанието си,не че искам да те разобеждавам или отказвам,но си прецени,защото специално в СУ изискванията са НЕНОРМАЛНО ВИСОКИ...те тея проверяващи не са хорааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си