- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли момче/момиче,което да е оставило трайна следа у вас?
Интересно ми е до сега има ли ли сте се гадже, което да е оставило трайна и незабравима следа у вас?Има ли момче/момиче, което да е често в мислите ви, независимо, че сте скъсали отдавна, независимо, че уж вече нямате чувства към него/нея и сте с друг/а?Става ли ви мъчно като видите ваша обща снимка за изминалите времена, в които сте били с него?
Пиша тази тема, може би, защото при мен има едно момче, което макар вече да мина половин година от скъсването ни, макар вече да не го обичам и да съм с друг, от време на време се сещам за него и ме боли.. ,не го обичам, но ми липсват моментите с него, може би положението е такова, защото е първото момче, в което бях наистина влюбена и за това ми е интересно дали вие вече сте срещнали хора, които да са успели да достигнат до сърцето ви и да оставят частица от себе си в него...?!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
DA!!! Ima takova momche i v moeto syrce.. Veche blizo godina toi e s drugo momiche.. no kato se seshtam za nego i mi se sviva syrceto.. Kato go vidq mi stava hubavo i usmivka mi se lepva na liceto.. Imam edni eseta deto sym pisala za nego.. i zaedno sme cheli predi .. te mi nosqt mnogo spomeni i me karat da useshtam nqkaksi starata trypka.. A e minalo tolkova mnogo vreme.. Sled nego sym bila s sumati drugi momcheta.. Dori smeq da tvyrdq che sega sam vlubena .. naistina mnogo obicham edno momche.. No migovete prekarani s vaprosniq princ ot minaloto mi parqt oshte![]()
Мда естествено че има,всеки има някой който е оставил трайна след в живота му и ще го помни винаги,има човек който ме нарани много,но въпреки това съм му благодарна,промених коренно отношението си към момчетата,колкото и да ме нарани винаги ще пазя спомена за него,за да не забравям че момчетата са способни да те наранят до краен предел ...![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
еми не.. до сега не съм ходила с момчета, които да обичам..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
да и моито гадже е такова ,страшно е мил и ме обича много .Но бивши нв са ми оставяли следи в сърцето макар и да сам си мислила че обичах един определено това което е сега с моя бебчо е съвсем друго и за никой от бившите несъм си мислила от момента в които тръгнах с сегашния си!Първоначално написано от Angel_Girl
(ох май малко оплетено се изразих)
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Да има такъв човек и той е един единствен и винаги ще бъде такъв...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
abe ima takaf 4ovek...
двама... този, който обичах безкрайно много и не можах да имам... и другия, който ме прецака по най-гадния възможен начин... той си знае...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
mi az sega sum imala 1no gaji...za koeto kato se setq i se razdrazfam dogolqma stepen..no sega ima edno mom4e koeto 6te ostafi takafa sleda daje ve4e q ostaq malko po malko...i ne otri4am 4e sum ludo vlubena f tfa mom4e...![]()
Има един човек - гаджето ми.Независимо какво ще стане в бъдещето,аз винаги ще помня това момче.
Ne moga da kaja, che imam bivf priqtel, koito da e ostavil sleda u men. Edinstveniqt chovek, koito go pravi e segashniqt mi priqtel. Toi e chovekut, koito nikoga nqma da zabravq, kakvoto i da se sluchi, zashtoto mi e podaril nai-prekrasnite momenti i mi e pokazal kakvo oznachava da budesh istinski obichana.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi da sega6niqt mi priqtel
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Не ..за сега.. но мисля , 4е 4овека с който съм в момента ще го помня винаги
![]()
![]()
Досега е нямало такъв човек, но този, с който съм сега ще остави следа. Той е първият,с който съм била и който наистина обичам. Никой не ме е карал да се чувствам по начина по който се чувствам, когато е с мен. Дори като си вървя навън сама или с някой приятел/ка и се сетя за него, се усмихвам и всеки се чуди дали не ми хлопа нещо.![]()
Аз пък познавам такъв човек....бившето ми гадже, с което скъсахме преди почти две години....Мина доста време от тогава, сега се виждам с друг човек вече девет месеца, но понякога си мисля за бившия и ми става хубаво, понякога просто искам пак да говоря с него...оня ден чух една песничка, която ми напомни за бившия и вечерта чатихме...беше супер странно...И не знам защо той е толкова специален за мен...не съжалявам, че сега съм с друг, но никога няма да го забравя....първо защото ме промени и второ, защото беше до мен когато имах нужда от подкрепа...Даже да си призная, макар че е вън от темата....замислих сер че пак искам да спя с него...не само заради самия секс...което е малко странно...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Ima, ima edno mom4e koeto nikoga nqma da zabravq, daje ve4e sa 2I dvete sa sineoki, rusokosi futbolist4eta, a az mn si padam po tqh
hihi.I osven 4e viziqta im mi dopada i gi obiknah.S ediniq o6te otdavna se razdelihme poradi mn glupava pri4ina no kakto i da e, a s drugiq tepurva predstoi na4aloto
![]()
Da,ima tak1v 4ovek.Nali sega si imam gadje,no kato vidq tozi 4ovek i prosto cqlata nastr1hvam![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ami da,imam edno takova gadje,koeto naistina 6te mi ostane v sarceto za cql jivot,toi e sega6niq mi fr i e mom4eto me4ta...v smisal 4e e mom4eto za koeto az i sam sigurna po4ti vsqko momi4e bi me4talo.Prosto toi me nau4i na mn ne6ta i nai-vajnoto kak da obi4am.toi e mom4eto,koeto za men vinagi 6te ostavq traina sleda v jivota mi))))))
пуф....има да(хах за пореден път да кажа-бившия ми приятел....и мисля,че тази следа,която той остави в мен,никоий друг няма да може да заличи....
![]()
f@nt@zi@
да има такъв човек!![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
da parviq mi pr
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Da ima!Sega6iqt mi priqtel.Adski mnogo go obi4am,i znam 4e tova e istinsko.I toi vinagi 6te ostavi edna ogromna sled av men,po edna edinstvena pri4ina:toi me promeni adski mnogo,s nego sum razli4na-napulno razli4en 4ovek......
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ми така като се замисля май няма такъв човек,но пък се надявам,че скоро ще се появи![]()