.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

pls kajete momi4eta...

zna4i iskam da vi popitam... kogato mastrobiram izpitvam ogromno udovolstvie i mi e mn hubavo,no ot skoro pravq sex s gadjeto si no nqma udovolstvie i ne svarshvam {moje bi ne sam se otpusnala dostata4no nz} ta vie kak mislite 6te izpitam li udovovlstvie ot sex-a sled kato mastrobiram izpitvam ?

Супер фен
    Град
    София
    Еми едното не пречи на другото...поне при мен е така...явно не си се отпуснала достатъчно,а и ако е еднообразно това,което правите...вкарай малко страст,накрай го да правите яко бурен секс както ти искаш и както мислиш,че ще се възбудиш,осъществете някоя и друга сексуална фантазия.

Голям фен
    Град
    Memphis
    axaax coool ))))))))) moje da mu e mn malka pishkata za tova
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    be da ti kaja patkata mu nikak ne e malka ... imali sme dosta problemi s razmera na prezervativite taka 4e ....tova ne e problema

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    be da ti kaja patkata mu nikak ne e malka ... imali sme dosta problemi s razmera na prezervativite taka 4e ....tova ne e problema
    az se bqx posheguval za patoka gledai taka da se otpusnesh pove4ko i kakto kaza mackata da provate neshto razli4no za sexualnite fantazii da izpulnite nqkoia dano se polu4i i ti e xubavo puk moje i da ne e v teb vinata moje v nego da e neshto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на maybelline
    Може би просто не го правиш с правилния човек.Или ти не се отпускаш с него,или той не знае как да ти достави удоволствие.Опитай по време на секса да му подскажеш какво да направи,за да ти е кеф

Повече от фен
    Spored men prosto ne si se otpusnala dostatu4no i za tova ne se polu4ava

Guest
    e kakvi problemi ste imali s kondomite ve ...kolko mu e goliam ve

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e kakvi problemi ste imali s kondomite ve ...kolko mu e goliam ve
    emi da ti kaja dosta...

moje da mu e mno malak i tunak 4e da ne mojesh da go usetish ili nz opravqi se axaxxaxa
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    moje da mu e mno malak i tunak 4e da ne mojesh da go usetish ili nz opravqi se axaxxaxa
    pa4a! ti za6to vaob6te pi6e6 v toq forum ili otg svqsno ili vaob6te nedei pfff

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Сам винаги (май) е по-добре. Поне знаеш кога и как. Другия вариян е да му казваш какво точно да прави за да ти достави най-голямо удоволствие

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Сам винаги (май) е по-добре. Поне знаеш кога и как. Другия вариян е да му казваш какво точно да прави за да ти достави най-голямо удоволствие
    i az sam na tova mnenie

Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    axaax coool ))))))))) moje da mu e mn malka pishkata za tova
    spored men razmera ne e ot takova golqmo znachenie nmeryt e da znaesh kak da go izpolzvash.i kakto kazaha drugite qvno tva ne e momcheto za teb ili prosto probvai da se otpusnesh.
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Guest
    pffff kvo mi govorite gluposti ot sorta na;ne e podhodq6tiq 4ovek ma vijte kvo az ne spa s vseki sre6nat obi4ame se i mislq 4e e podhodq6tiq.. tarsq druga pri4ina

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    eeee dai da se razberem,che nqma nachin toi da poznava tqloto ti i da moje da otgatva jelniqta ti kakto ti sama mojesh....tochno zatva masturbaciqta nosi tolkova mn udovolstvie,a i e polezna,taka sama nauchavash kakvo iskash i kakvo ti haresva,s vremeto kato sviknete poveche edin s dr,toi shte se nauchi kak tochno da ti dostavq poveche udvolstvie
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Град
    Пловдив
    при момичетата...може и да не изпиташ оргазъм няколко месеца...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мега фен
    МЪжете не мислят...забелязала съм, че когато момиче пише, че не изпитва удоволствие от секса, те пишат за оргазъм. Може да се изпита удоволствие и без оргазъм.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    МЪжете не мислят...забелязала съм, че когато момиче пише, че не изпитва удоволствие от секса, те пишат за оргазъм. Може да се изпита удоволствие и без оргазъм.
    ne mili4ka tova e problema ni6to ne useshtam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си