.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Фен
    Град
    Sofia

Priatelstvo ili skriti trepeti?

Sa6testvuva li priarelstvo m/u mom4e i momi4e spored vas? istinsko priatelstvo ili vinagi ediniq ot dvamata izpitva silni 4uvstva na lubov kam drugiq i prosto ne znae kak da gi pokaje.....

Istinsko priqtelstvo spored men moje da sushtestvuva. Vuzmojno e sled tova da premine i v lubov. Ot opit znam, che moje da sushtestvuva. I kakto ne vednuj e kazvano momchetata sa mnogo po-dobri priqteli ot momichetata.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Moje da su6testfuva..daje az sum jiv primer..imam dvama mnogo dobri pritqeli koito sa mom4eta....te mi kazvat si4ko i az na tqh....ponqkoga tova priqtelstfo prerastfa f lubov..no ne vinagi...az daje vinagi sum si me4tala da imam za nai-dobur priqtel gei..xax..malko sme6no zvu4i no nqkak si hem e mom4e hem 6ta razbere napulno..:}..aabe otg na vuprosa mi e 4e moji da su6testfuva pr m/u mom4e i momi4e bez nikakfi dr 4ustfa...:}

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    i az mislq 4e moje da sa6testvyva pr m/y m i f .......
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Супер фен
    Град
    София
    Има 52895589378958578932 такива теми,но за пореден път ще кажа "има да"...имам си такмо 2ма такива,които са ми като братя и нещата си стоят такива от години

Определено може да има истинско приятелство между момче и момиче Но в повечто случаи след това прераства в нещо повече или поне с такива впечатления съм аз
    ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да определено може да има такова приятелство,и според мен момчетата са по-добри приятели от момичетата!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Mi spored men, kogato m/u mom4e i momi4e su6testvuva istinsko priqtelstvo i dvamata suzirat edin v drug hubavite si ka4estva.Togava nqma kak da ne se vlubi6, prosto...a puk i edin 4ovek za da bude tvoq polovinka trqbva da ti bude i nai-dobur pr, sledovatelno...abe nqma kak.Ili pone az sum na tva mnenie
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Да,има такова приятелство!Аз имам 3 приятели,на които мога да кажа всичко,което ме мъчи.
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Фен
    Град
    В нас ;)
    Според мен съществува .. но е доста рядко явление ..

Rano ili kusno 6te se poqvat 4uvstva, osven ako ne haresvate priqtelq si na vun6en vid.T.e. ako ne vi haresva nadali 6te se poqvqt.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Moje da sa6testvuva, no mn 4esto s vremeto se poqvqvat i "po-specialni" 4uvstva pone u ediniq! No ne e zadaljitelno vse pak!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Gugito
    Moje da sa6testvuva, no mn 4esto s vremeto se poqvqvat i "po-specialni" 4uvstva pone u ediniq! No ne e zadaljitelno vse pak!
    Права си =D> =D> =D> =D> =D>
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    със сигурност съществува..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    никога не може да съществува истинско и чисто приятелство между двата пола без да има поне силни симпатии

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми.. при мен явно съществува...той не ме харесва,аз него също, обаче много си се обичаме като приятели
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Rano ili kusno 6te se poqvat 4uvstva, osven ako ne haresvate priqtelq si na vun6en vid.T.e. ako ne vi haresva nadali 6te se poqvqt.
    ооооокей, ти само външния вид ли гледаш?
    а например аз имам двама супер добри приятели, а особено с единия сме мега близки... е, не сме се влюбили един в друг (ооокей, като сме като брат и сестра... нема как да се влюбиш в брат си)... а прити например знае за кво иде реч...
    така че има такова приятелство и е супер силно...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

;o)

чесно казано аз мисля че приятелството м/у момиче и момче е наи истинско дори ако единия обича другия.... хората са казали че противоположните се привличат... момичето и момчето почти няма за какво да се карат...а примерно две момичета се карат за момчета ..дрехи и други глупости ...същото е и при момчетата само че за друго се карат... аз смятам че момиче и момче могат да бъдат истински приятели
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

misleneto 4e ne sy6testvuva istinsko 4isto priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e e...gre6no...prosto....kraino zabludeni sa horata koito sa s takiva vqrvaniq...az li4no imam 2 priqtelki koito sa mi mnogo dobri i istinski priqtelki i vyob6te nqma kvoto i da e razli4no ot priqtelstvo mejdu nas...vyob6te ne vijdam za6to tolkova zabludeni hora ima, da vqrvat 4e ne sy6testvuva takova ne6to...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Има разбирасе...то ако тряа се водим по тая логика неможе да съществува и приятелство между момиче и момиче и момче и момче

Супер фен

Re: Priatelstvo ili skriti trepeti?

Цитирай Първоначално написано от sensa
    Sa6testvuva li priarelstvo m/u mom4e i momi4e spored vas? istinsko priatelstvo ili vinagi ediniq ot dvamata izpitva silni 4uvstva na lubov kam drugiq i prosto ne znae kak da gi pokaje.....
    Първо да кажа,че има УЖАСНО много такива теми и
    Второ по темата-винаги единия има чувства към другия!

Цитирай Първоначално написано от miroslav4eto
    Определено може да има истинско приятелство между момче и момиче Но в повечто случаи след това прераства в нещо повече или поне с такива впечатления съм аз
    И аз

Град
    In my world
    Между момче и момиче не може да има приятелство, защото винаги единия изневерява на това приятелство и се влюбва в другия
    Be yourself no matter what the others say!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje da syshtestvuva!!! Az imam edin priatel.. na koito moga da razchitam za vsichko.. Imam mu po golqmo doverie dori ot priatelkite si (vinagi trqbva da si imash edno na um za priatelka).. Obicham go strashno mnogo.. Vrazkata ni e mnogo silna.. A toi si ima seriozna priatelka s koqto sa mnogo vlubeni.. a az sam vlubena v bifsheto si gadje..

Dopredi nqkolko 4asa si misleh 4e sa6testvuva...no ve4e ne sam ubedena v tova!Pri4inata za tova:mi nai-dobriq mi priqtel mi kaza 4e izpitval ne6to pove4e ot priqtelski 4ustva kam men...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си