- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Priatelstvo ili skriti trepeti?
Sa6testvuva li priarelstvo m/u mom4e i momi4e spored vas? istinsko priatelstvo ili vinagi ediniq ot dvamata izpitva silni 4uvstva na lubov kam drugiq i prosto ne znae kak da gi pokaje.....![]()
Istinsko priqtelstvo spored men moje da sushtestvuva. Vuzmojno e sled tova da premine i v lubov. Ot opit znam, che moje da sushtestvuva. I kakto ne vednuj e kazvano momchetata sa mnogo po-dobri priqteli ot momichetata.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Moje da su6testfuva..daje az sum jiv primer..imam dvama mnogo dobri pritqeli koito sa mom4eta....te mi kazvat si4ko i az na tqh....ponqkoga tova priqtelstfo prerastfa f lubov..no ne vinagi...az daje vinagi sum si me4tala da imam za nai-dobur priqtel gei..xax..malko sme6no zvu4i no nqkak si hem e mom4e hem 6ta razbere napulno..:}..aabe otg na vuprosa mi e 4e moji da su6testfuva pr m/u mom4e i momi4e bez nikakfi dr 4ustfa...:}
i az mislq 4e moje da sa6testvyva pr m/y m i f .......
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Има 52895589378958578932 такива теми,но за пореден път ще кажа "има да"...имам си такмо 2ма такива,които са ми като братя и нещата си стоят такива от години
Определено може да има истинско приятелство между момче и момичеНо в повечто случаи след това прераства в нещо повече или поне с такива впечатления съм аз
![]()
ЩаСтИеТо Е еДиНсТвЕнОтО нЕщО,кОеТо МоЖеМ дА рАзДаВаМе БеЗ дА пРиТеЖаВаМе...
да определено може да има такова приятелство,и според мен момчетата са по-добри приятели от момичетата!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Mi spored men, kogato m/u mom4e i momi4e su6testvuva istinsko priqtelstvo i dvamata suzirat edin v drug hubavite si ka4estva.Togava nqma kak da ne se vlubi6, prosto...a puk i edin 4ovek za da bude tvoq polovinka trqbva da ti bude i nai-dobur pr, sledovatelno...abe nqma kak.Ili pone az sum na tva mnenie![]()
Да,има такова приятелство!Аз имам 3 приятели,на които мога да кажа всичко,което ме мъчи.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Според мен съществува .. но е доста рядко явление ..
Rano ili kusno 6te se poqvat 4uvstva, osven ako ne haresvate priqtelq si na vun6en vid.T.e. ako ne vi haresva nadali 6te se poqvqt.
Moje da sa6testvuva, no mn 4esto s vremeto se poqvqvat i "po-specialni" 4uvstva pone u ediniq! No ne e zadaljitelno vse pak!
Права си =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Gugito
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
никога не може да съществува истинско и чисто приятелство между двата пола без да има поне силни симпатии
еми.. при мен явно съществува...той не ме харесва,аз него също, обаче много си се обичаме като приятели![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ооооокей, ти само външния вид ли гледаш?Първоначално написано от Malko_kote
а например аз имам двама супер добри приятели, а особено с единия сме мега близки... е, не сме се влюбили един в друг (ооокей, като сме като брат и сестра... нема как да се влюбиш в брат си)... а прити например знае за кво иде реч...
така че има такова приятелство и е супер силно...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
чесно казано аз мисля че приятелството м/у момиче и момче е наи истинско дори ако единия обича другия.... хората са казали че противоположните се привличат... момичето и момчето почти няма за какво да се карат...а примерно две момичета се карат за момчета ..дрехи и други глупости ...същото е и при момчетата само че за друго се карат... аз смятам че момиче и момче могат да бъдат истински приятели![]()
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
misleneto 4e ne sy6testvuva istinsko 4isto priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e e...gre6no...prosto....kraino zabludeni sa horata koito sa s takiva vqrvaniq...az li4no imam 2 priqtelki koito sa mi mnogo dobri i istinski priqtelki i vyob6te nqma kvoto i da e razli4no ot priqtelstvo mejdu nas...vyob6te ne vijdam za6to tolkova zabludeni hora ima, da vqrvat 4e ne sy6testvuva takova ne6to...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Има разбирасе...то ако тряа се водим по тая логика неможе да съществува и приятелство между момиче и момиче и момче и момче![]()
Първо да кажа,че има УЖАСНО много такива теми иПървоначално написано от sensa
Второ по темата-винаги единия има чувства към другия!
Между момче и момиче не може да има приятелство, защото винаги единия изневерява на това приятелство и се влюбва в другия![]()
Be yourself no matter what the others say!
Moje da syshtestvuva!!! Az imam edin priatel.. na koito moga da razchitam za vsichko.. Imam mu po golqmo doverie dori ot priatelkite si (vinagi trqbva da si imash edno na um za priatelka).. Obicham go strashno mnogo.. Vrazkata ni e mnogo silna.. A toi si ima seriozna priatelka s koqto sa mnogo vlubeni.. a az sam vlubena v bifsheto si gadje..![]()
Dopredi nqkolko 4asa si misleh 4e sa6testvuva...no ve4e ne sam ubedena v tova!Pri4inata za tova:mi nai-dobriq mi priqtel mi kaza 4e izpitval ne6to pove4e ot priqtelski 4ustva kam men...!