.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Град
    In my world
    Цитирай Първоначално написано от Samsara`f`
    Dopredi nqkolko 4asa si misleh 4e sa6testvuva...no ve4e ne sam ubedena v tova!Pri4inata za tova:mi nai-dobriq mi priqtel mi kaza 4e izpitval ne6to pove4e ot priqtelski 4ustva kam men...!
    Значи не ти е приятел
    Be yourself no matter what the others say!

Ve4e i az neznam kakvo da si mislq???Super obarkana sam
    Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелство между момиче и момче може да съществува,но трябва да има някакви граници и двамата трябва да се спазва някаква дистанция.Според мен не трябва да са толкова близки,защото повечето пъти се появяват чувства поне от единия.Лошо е,когато е любов,а харесването може да бъде овладяно,но не винаги.Нямам нищо против приятелството,но да не се влагат повече от приятелски чувства.

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз мисял че не може да има щото единият винаги изпитва нещо повече(поне при мене е така и винаги аз сам тази която хлатва).
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    Sofia
    Ne mislq 4e sa6testvuva SAMO priatestvo m/u mom4e i momi4e .. moje da prodalji s godini , no v kraina smetka se okazva , 4e ediniq izpitva po silni 4uvstva. imal sam priateli i imam (za mom4etata stava vapros) i sa mi kazvali , 4e tova e nai gotinoto priatelstvo m/u mom4e i momi4e , za6toto mogat vzaimno ad si davat saveti, NO v kraina smetka razbiram 4e mom4eto koeto sam s4itala za priatel i sam mu spodelqla vsa6nost e hlatnal zdravata po men. Tova e polojenieto - vinah=gi ima ne6to pove4e , pone ot ednata strana

Може и да се появят някакви чувства с времето,но не е задължително.Все пак има и наистина искрени приятелства

Повече от фен
    i az mislq 4e moje da ima,daje sam jiv primer,kato izklu4im tova 4e iskam da prerastne v ne6to pove4e, [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

pls stiskai te mi palci da stane taka [-o< [-o< [-o<
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

dsfaegfg
    Guest
    ne nqma bih dala vsi4ko za da bada s nai-dobriq si priqtel.mnogo iskam da sam s nego i nz dali 6te moga da se ovladeq o6te dalgo.(tva e moito mnenie po vaprosa)spored men na taq tema mogat da otgovarqt hora koito sa imali ili imatnai-dobar pr i sa uspeli ili ne da zapazqt otno6eniqta si.vapreki 4e za vseki e otnositelno

Супер фен
    Град
    до тебе...
    естествено че може да има
    и аз сега мисля че съм приятелка с гаджето на една приятелка той мн си я обичка и тя него така че да съществува приятелство
    между момиче и момче
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Може би.Всичко зависи от самите хора...

Guest
    moeto mnenie e 4e priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e e po4ti nevuzmojno ili kato e izminalo dosta dulgo vreme.....za6oto v takiva "priqtelstva"vinagi ediniq ili drugiq iska ne6o pove4e ot obiknovenno priqtelstvo.Tova prividno priqtelstvo e samo podtekst momi4eto ili mom4eto da bade po blizko do svoeto lubimo su6estvo...i v pove4eto slu4ai tezi priqtelstva ne zavur6vat s 6astliv final poradi fakta 4e ediniq te ima samo za priqtel i nemoje da otgovori na tvoite 4uvstva dokato drugiq taino iska da bade s teb,no ne kato priqtel........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си