- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Priatelstvo ili skriti trepeti?
Значи не ти е приятелПървоначално написано от Samsara`f`
![]()
Be yourself no matter what the others say!
Ve4e i az neznam kakvo da si mislq???Super obarkana sam
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Приятелство между момиче и момче може да съществува,но трябва да има някакви граници и двамата трябва да се спазва някаква дистанция.Според мен не трябва да са толкова близки,защото повечето пъти се появяват чувства поне от единия.Лошо е,когато е любов,а харесването може да бъде овладяно,но не винаги.Нямам нищо против приятелството,но да не се влагат повече от приятелски чувства.
ами аз мисял че не може да има щото единият винаги изпитва нещо повече(поне при мене е така и винаги аз сам тази която хлатва).
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ne mislq 4e sa6testvuva SAMO priatestvo m/u mom4e i momi4e .. moje da prodalji s godini , no v kraina smetka se okazva , 4e ediniq izpitva po silni 4uvstva. imal sam priateli i imam (za mom4etata stava vapros) i sa mi kazvali , 4e tova e nai gotinoto priatelstvo m/u mom4e i momi4e , za6toto mogat vzaimno ad si davat saveti, NO v kraina smetka razbiram 4e mom4eto koeto sam s4itala za priatel i sam mu spodelqla vsa6nost e hlatnal zdravata po men. Tova e polojenieto - vinah=gi ima ne6to pove4e , pone ot ednata strana
Може и да се появят някакви чувства с времето,но не е задължително.Все пак има и наистина искрени приятелства
i az mislq 4e moje da ima,daje sam jiv primer,kato izklu4im tova 4e iskam da prerastne v ne6to pove4e, [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
pls stiskai te mi palci da stane taka [-o< [-o< [-o<
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
ne nqma bih dala vsi4ko za da bada s nai-dobriq si priqtel.mnogo iskam da sam s nego i nz dali 6te moga da se ovladeq o6te dalgo.(tva e moito mnenie po vaprosa)spored men na taq tema mogat da otgovarqt hora koito sa imali ili imatnai-dobar pr i sa uspeli ili ne da zapazqt otno6eniqta si.vapreki 4e za vseki e otnositelno
естествено че може да има
и аз сега мисля че съм приятелка с гаджето на една приятелка той мн си я обичка и тя него така че да съществува приятелство
между момиче и момче![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Може би.Всичко зависи от самите хора...
moeto mnenie e 4e priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e e po4ti nevuzmojno ili kato e izminalo dosta dulgo vreme.....za6oto v takiva "priqtelstva"vinagi ediniq ili drugiq iska ne6o pove4e ot obiknovenno priqtelstvo.Tova prividno priqtelstvo e samo podtekst momi4eto ili mom4eto da bade po blizko do svoeto lubimo su6estvo...i v pove4eto slu4ai tezi priqtelstva ne zavur6vat s 6astliv final poradi fakta 4e ediniq te ima samo za priqtel i nemoje da otgovori na tvoite 4uvstva dokato drugiq taino iska da bade s teb,no ne kato priqtel........