.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: prezervativi

Guest

prezervativi

awe ko staa s tupata strana be deba ve4e ni6to li ne praat kat horata umruzna mi da kusam prezervativi i ne e 6tot ne gi slagam pravilno mi sa ebasi boklucite na vas slu4va li vi se i durex ve4e ne struvat minalata sedmica mi donecoha ot germaniq ami nikuv problem izdurjat aka amortizaciq a tiq det gi prodaat tuka sa ebasi boklucite e ta kajete mi horata kak da se predpazvat ot bremennost i bolesti

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

podkrepqm te durex sa pulni bokluci

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Фен
    Град
    pleven d'ge
    taka e moje bi i za tva se otkazah da polzvam ne 4e e mnoo umno no pone znam 4e kat si napraa belqta sam sum si vinoven

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами заради такива презервативи може голям гаф да стане.Момичетата ползват противозачатъчни като контрацептив,защото презервативите вече станаха боклуци,както каза kudravoto.Ако с гаджето ти сте достатъчно големи,тя може да ползва и други контрацептиви освен хапчетата,като спирала например(май не биваше да се поставя на девствени момичета).А таблетките имат доста висока ефективност,така че засега са най-надеждният контрацептив.

слагай по два....
    два от по 20 стинки ем си на оферта....
    Gott wei

Sweet girl
    Guest
    Emi vij,ne 4e sum osobeno kompetentna zatova moeto si sobstveno mnenie nqma da ti go kazvam,no dneska si govoreh s edna fr i s gajeto mi i te sa na mnenie,4e durex naistina ve4e nestruvat i sa pulni bokluci,no beneton prezervativite sa nai-dobrite!Taka mejdo dr sum 4uvala ot mn hora probvai s edin beneton prezervativ moje da ostane6 dovolen(iskrenno se nadqvam)!

Повече от фен
    Zna4i pri men skoro ne se e slu4valo da kusam prezervativi(da 4ukam na durvo) i se nadqvam da ne mi se slu4va,no bih te posavetvala da probva6 sas sportex ili beneton kakto ti kazaha ve4e.Uspeh

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ха-ха, ще се сетите, че презервативите били боклуци... Да де ама навсякъде пишат: ползвайте презерватив! Това е истината!
    Ние с приятеля ми сме късали някъде 10-15 презерватива за 3-4 месеца... Правете си изводите. За това и минах на противозачатъчни. Ми то няма смисъл, много по-сигурно е да не свършва в тебе, отколкото да свършва в тебе и кондома да е скъсан, и после да се натъпчеш хубавинко с постинор.. Щото постинора съдържа толкова хормони колкото и в една опаковка противозачатъчни, обаче ти ги изпиваш наведнъж и ти се прецаква целия организъм...
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    znae6 li za postinora hubavo e 4e sa i go izmislili no v 16 na 100 ot slu4eite ne pomaga s edna ot biv6ite mi priqtelki napravihme gaf to4no s durex predstavete si kolko be6e priqtno da razbera 4e 6ibanata guma se e bila skusala i cqlata sperma se be6e izlqla vutre ta burzo ti4ai kupuvai postinor i kvo stana stana taka 4e mackata zabremenqqqq ta razpravii gluposti aborti maborti kot sa setite i si4ko tva ot skapan prezervativ 98% garanciq li da im sera na rgaranciqta moje ot 100 98 da se kusat ama ne i obratnoto

На мен единствено са ми се късали тези, които са COLOR, просто решихме да ги пробваме и от пробата се стигна до постинора за по-сигурно!
    А инак аз гледам да свършвам навън, колкото и да прекратявам удоволствието ... предпочитам пред това да си прееба живота или да напълня приятелката ми с постинор и накрая нещо да и стане.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от az_i_ko_we
    слагай по два....
    Няма страшно. И аз преди 3-4 години когато не бях виждал путка така говорех

За да не тормозя момичето съм решил на "противозачатъчни за мъже". Не ги знам как се казват, ама ги пие мъжът. А и то вече не са като едно време да се дебелее и т.н.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    слагай по два....
    Няма страшно. И аз преди 3-4 години когато не бях виждал путка така говорех

За да не тормозя момичето съм решил на "противозачатъчни за мъже". Не ги знам как се казват, ама ги пие мъжът. А и то вече не са като едно време да се дебелее и т.н.
    дано да не са мн вредни тия противозачатъчни
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен
    popitai aptekarite za kachestveni sig shte nasochat

Мега фен
    слагай по два....
    И вероятността да се скъсат и двата е огромна. Аман от малоумници! Дюрекс се късат, да. За да не се къса кондомът, трябва жената да не изсъхва, защото ако има триене, се увеличава вероятността да се скъса.

Град

kudravoto

eto edno mnenie na golqm 4ovek

Повече от фен
    eii tva opita e golqma rabota

хахаха
    то защо кат си земеш дюрекс вътре са по три? - да си ги сложиш и трите едновременно...
    цццц

сега сериозно
    има едни кремчета дето са нещо като смаска - и правят чудеса... като шейна аз как не късам?
    Gott wei

Мега фен
    Няма нужда от смазки, възбуда му е майката. Природата се е погрижила за това.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Няма нужда от смазки, възбуда му е майката. Природата се е погрижила за това.
    точно...
    емм... то може да се скъса и от кофти слагане....
    смисък да е прекалено опънат...
    аве незнамм....
    Gott wei

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе да не казвам голяма дума,ама до сега от 30 пъти сигурно се е скъсал само 1 презерватив и то защото правихме ужасно бурен секс,понеже бяхме загорели доста.Общо взета презервативите си късат,ама си предпазват и от други неща освен от бременост.За това е хубаво да се ползват.Аз си пия противозачатъчни и по принцип искам секс без презерватив,но колкото да опитам,а не да е постоянно.Така че слагайте гумички.Ние с гаджето сме на Спортекс и от повечето видове сме доста доволни.

Град

kudravoto

mi nie s priqtelqt mi polzvame lifestyles i vitalis durexa se e kusal

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    lelle naplashihte me s tezi durex... nie samo durex polzvame i NIKOGA ne se e kasal...
    Love you Kris !!!

ahhaahh
    Guest
    E da ama durex moje da se skusa samo kat oe opunat a na men kato si go sloja na patkata daje nemi e upunat nz za6to na bru4aktn e celiq i nese kusa!

Голям фен
    Град
    Memphis
    No coment 4e she raskusam nqkoi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    UNITED COLORS OF BENETTON
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си