.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Цитирай Първоначално написано от Rion4FuN
    xaxaxaxa awe ei veselka_15 q se osyznaj we nashto momiche ti kakwo si pomisli sega? parwo kato te gledam kwi izrazi izpolzwash ot roda na "vaiiiii" "vahhhhhhh" koito sa OTWRATITELNI .. a i "lek" i etc mi gowori che si ot BOURGAS po prncip.. no kato se zamislq si ot nekwo SELO do BS taka che q po spokoino.. a i si nekwo otrepano lape na 15.. za kwa se pomisli ? phahahah groznite.. da ne vi swalqli "vas" hybawite hahahahahahah ;] prati ako iskas edin pic da te vidim ama edwa li she si pone GORE DOLO na moeto nivo.. ;]]
    BURGAS NE E SELO NA TEB 6TI STANE LI GOTINO AKO NQKOQ GROZNA TE BARA PO DUPETO VIE SA6TO NE OBI4ATE GROZNI MACKI DA VI ZADIRQT PRIZNAITE SI GO A I ZA6TO NE SI TOLKOVA SE NADCENQVAT GROZNI4KITE 4E SA KOI ZNAE KAKVO VSQKA JABA DA SI ZNAE GIOLA GROZNITE PRI GROZNITE,HUBAVITE PRI HUBAVITE AZ NE PRETENDIRAM 4E SA NQKVA SUPER KRASAVICA NO PONE NE SAM S KRIV NOS NITO TRETA VEJDA NITO SAM DEBELA NITO PAPKI IMAM
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Град
    Hanalulu
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.
    sHaNo StyLe

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Rion4FuN - пич, удари се в стената...

veselka_15, интересна, макар и малко крайна позиция...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Град
    Hanalulu
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

sHaNo StyLe

Град
    Yet to be revealed
    Съжалявам, но позьора няма обхват до "Hanalulu"

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rion4FuN
    tiho pozjor ne me zagowraji voobste.. kwo e twa bb ? kato ti gledam avatara BodyBuilding ? heheh q daj nekwi snimki da te vidim we builder...
    Тоя пък!>...ти за кво си се регнал във форума...да се правиш на интересен ли,да се заяждаш с другите,да избиваш компекси?!?!?!?!?тука всеки си има право на мнение,но тва не значи,че трябва да нападаш хората с простотията си

Град
    Hanalulu
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

sHaNo StyLe

Мега фен
    Най-лесно е, ако изглежда като слушател на някакъв стил музика:
    - Изглеждаш рапърка...на кой се кефиш?
    Музиката е добра тема за запознанство, обаче и ти трябва да слушаш същия стил.

Другите запознанства винаги са глупави. Или питаш къде е еди какво си /НДК, СУ и т.н./, или казваш: "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи!".

Град
    Yet to be revealed
    Хах, има риск да заприличаш на Тодор Колев в "Опасен чар"

Мега фен
    Всъщност филмът е "Дами канят", а актьорът - Стефан Данаилов.

Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност филмът е "Дами канят", а актьорът - Стефан Данаилов.
    Тук се изложих

Мега фен
    Впрочем, това ми го каза мъжът на първата среща...и аз казах: "Е, и аз съм гледала "Дами канят"...колко омагьосано ме гледаше тогава...

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Впрочем, това ми го каза мъжът на първата среща...и аз казах: "Е, и аз съм гледала "Дами канят"...колко омагьосано ме гледаше тогава...
    Тва звучи супер яко \/ \/ \/
    Направо си е оригинално...е тва е-с хумор всичко се постига

Emi az naprimer si bqh haresala edno momche vyv vlaka bqhme s kabinki i toi beshe vatre sam a nqmashe drugi svobodni mesta i az go popitah dali moga da sedna pri nego i toi est mi razreshi sednah i sled izvestno vreme igo popitah moje li edna cigara? i toi mi kaza da i az si q zapalih pri polojenie che az imah cigari no nali iskam da si pogovorq s nego shtoto e gotin mu poiskah toi mi dade kazah mu mersi i taka....sled tfa toi me popita na kolko godini si az mu kazah na 16 toi mi kaza che e na 17 zapoznahme se razmenihme si telefonite i taka ot burgas do aitos si prikazvahme 1 chas beshe mn priqtno i zabavno taka che toq nomer s cigarata DEISTVA {ako tozi koito ste si haresali pushi de} i na men sa mi go prilagali i az sym go prilagala vinagi stava !!!!!!!
    Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....

Голям фен
    Град
    Memphis
    zimash ot nqkoi priqtel na bashta si koito ima nqkoi BMW ili mercedes4e po novi4ko i problem nqmash ako she i nqkoi shopar dasi
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ako i kaje6 :"Ba6ta ti e kradets"6te se izkefi spored men ! Koito ne znae ba6ta i e kradets za6toto e otkradnal 2 zvezdi i i gi e slojil v o4ite! sladko e
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от 100% ANGEL
    Ako i kaje6 :"Ba6ta ti e kradets"6te se izkefi spored men ! Koito ne znae ba6ta i e kradets za6toto e otkradnal 2 zvezdi i i gi e slojil v o4ite! sladko e
    туй е мега банално

mabyinlove
    Guest
    Лошото е когато се запознаваш с непознат, дали той/тя си има приятел/ка от там нататък бъде себе си, говори каквото си падне, ако те харесва няма да те пренебрегне.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ааа т'ва с "Здравей, може ли да се запознаем" не е добър вариант, защото момичето трябва настина да те е харесало доста , за да каже "да".
    Преди около седмица както си бях в тролея и един доиде до момичето, което седеше до мене и й каза "Извинявай, може ли да се запознаем?" и тя се усмихна и каза "ами не" и тоя продължава " Еми извинявай просто ми хареса усмивката ти и не се сдържах" и тя "добре и въпреки това не искам да се запознаваме" и тоя си тръгна.. След това даже с момичето се посмяхме заедно на случката.. абе яко беше, ама точно тоя номер не мисля, че действа

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 100% ANGEL
    Глупаво е. Баналностите карат момичето да мисли момчето за тъпак. По-добре да каже само "Здрасти."

girl{}
    Guest
    знаеш ли ако й кажеш "виждали ли сме се някъде ? " и тя ако ти каже "не" и ти й кажи май съм те виьдал в сънищата ми

Мега фен Аватара на machoka
    Аз пък искам момиче да се запознае с мен!

Да не би да и падне достойнството, като дойде и първа ми каже 'Здрасти' или нещо от сорта.. 'що пък аз винаги трябва да съм пръв ? Айдеее, нека дойде, пък и гарантирам интересен разговор

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз пък искам момиче да се запознае с мен!

Да не би да и падне достойнството, като дойде и първа ми каже 'Здрасти' или нещо от сорта.. 'що пък аз винаги трябва да съм пръв ? Айдеее, нека дойде, пък и гарантирам интересен разговор
    хихи...миличкият!дай кажи някой транспорт примерно,час,спирка ще се кача,ще те открия и ще те заприказвам

Мега фен Аватара на machoka
    в метрото и в 310 се подвизавам всекидневно

Като видиш красив и напет момък, аз съм, 'шА знаИш

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    в метрото и в 310 се подвизавам всекидневно
    Оооо,ще знам вече току виж ти сбъднем желанието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми