- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да заговорим КРАСАВИЦАТА ;)
BURGAS NE E SELOПървоначално написано от Rion4FuN
NA TEB 6TI STANE LI GOTINO AKO NQKOQ GROZNA TE BARA PO DUPETO
VIE SA6TO NE OBI4ATE GROZNI MACKI DA VI ZADIRQT PRIZNAITE SI GO
A I ZA6TO NE SI TOLKOVA SE NADCENQVAT GROZNI4KITE 4E SA KOI ZNAE KAKVO VSQKA JABA DA SI ZNAE GIOLA GROZNITE PRI GROZNITE,HUBAVITE PRI HUBAVITE
AZ NE PRETENDIRAM 4E SA NQKVA SUPER KRASAVICA NO PONE NE SAM S KRIV NOS NITO TRETA VEJDA NITO SAM DEBELA NITO PAPKI IMAM
![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 2
.: machoka :.
sHaNo StyLe
Rion4FuN - пич, удари се в стената...
veselka_15, интересна, макар и малко крайна позиция...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
ЦЕНЗУРА!!!
т. 2
sHaNo StyLe
Съжалявам, но позьора няма обхват до "Hanalulu"![]()
Тоя пък!>...ти за кво си се регнал във форума...да се правиш на интересен ли,да се заяждаш с другите,да избиваш компекси?!?!?!?!?тука всеки си има право на мнение,но тва не значи,че трябва да нападаш хората с простотията сиПървоначално написано от Rion4FuN
ЦЕНЗУРА!!!
т. 2
sHaNo StyLe
Най-лесно е, ако изглежда като слушател на някакъв стил музика:
- Изглеждаш рапърка...на кой се кефиш?
Музиката е добра тема за запознанство, обаче и ти трябва да слушаш същия стил.
Другите запознанства винаги са глупави. Или питаш къде е еди какво си /НДК, СУ и т.н./, или казваш: "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи!".
Хах, има риск да заприличаш на Тодор Колев в "Опасен чар"![]()
Всъщност филмът е "Дами канят", а актьорът - Стефан Данаилов.![]()
Тук се изложихПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Впрочем, това ми го каза мъжът на първата среща...и аз казах: "Е, и аз съм гледала "Дами канят"...колко омагьосано ме гледаше тогава...
Тва звучи супер яко \Първоначално написано от `Death`Whore`
/ \
/ \
/
Направо си е оригинално...е тва е-с хумор всичко се постига![]()
Emi az naprimer si bqh haresala edno momche vyv vlaka bqhme s kabinki i toi beshe vatre sam a nqmashe drugi svobodni mesta i az go popitah dali moga da sedna pri nego i toi est mi razreshi sednah i sled izvestno vreme igo popitah moje li edna cigara? i toi mi kaza da i az si q zapalih pri polojenie che az imah cigari no nali iskam da si pogovorq s nego shtoto e gotin mu poiskah toi mi dade kazah mu mersi i taka....sled tfa toi me popita na kolko godini si az mu kazah na 16 toi mi kaza che e na 17 zapoznahme se razmenihme si telefonite i taka ot burgas do aitos si prikazvahme 1 chas beshe mn priqtno i zabavno taka che toq nomer s cigarata DEISTVA {ako tozi koito ste si haresali pushi de} i na men sa mi go prilagali i az sym go prilagala vinagi stava !!!!!!!![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
zimash ot nqkoi priqtel na bashta si koito ima nqkoi BMW ili mercedes4e po novi4ko i problem nqmash ako she i nqkoi shopar dasi
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ako i kaje6 :"Ba6ta ti e kradets"6te se izkefi spored men ! Koito ne znae ba6ta i e kradets za6toto e otkradnal 2 zvezdi i i gi e slojil v o4ite!sladko e
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
туй е мега баналноПървоначално написано от 100% ANGEL
Лошото е когато се запознаваш с непознат, дали той/тя си има приятел/ка от там нататък бъде себе си, говори каквото си падне, ако те харесва няма да те пренебрегне.
Ааа т'ва с "Здравей, може ли да се запознаем" не е добър вариант, защото момичето трябва настина да те е харесало доста , за да каже "да".
Преди около седмица както си бях в тролея и един доиде до момичето, което седеше до мене и й каза "Извинявай, може ли да се запознаем?" и тя се усмихна и каза "ами не" и тоя продължава " Еми извинявай просто ми хареса усмивката ти и не се сдържах" и тя "добре и въпреки това не искам да се запознаваме" и тоя си тръгна..След това даже с момичето се посмяхме заедно на случката.. абе яко беше, ама точно тоя номер не мисля, че действа
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Глупаво е. Баналностите карат момичето да мисли момчето за тъпак. По-добре да каже само "Здрасти."Първоначално написано от 100% ANGEL
знаеш ли ако й кажеш "виждали ли сме се някъде ? " и тя ако ти каже "не" и ти й кажи май съм те виьдал в сънищата ми![]()
![]()
Аз пък искам момиче да се запознае с мен!
Да не би да и падне достойнството, като дойде и първа ми каже 'Здрасти' или нещо от сорта.. 'що пък аз винаги трябва да съм пръв ? Айдеее, нека дойде, пък и гарантирам интересен разговор![]()
хихи...миличкият!дай кажи някой транспорт примерно,час,спиркаПървоначално написано от machoka
ще се кача,ще те открия и ще те заприказвам
![]()
в метрото и в 310 се подвизавам всекидневно
Като видиш красив и напет момък, аз съм, 'шА знаИш![]()
![]()
Оооо,ще знам вече току виж ти сбъднем желаниетоПървоначално написано от machoka
![]()