- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да заговорим КРАСАВИЦАТА ;)
DA be da az na takiva iskash li da se zapoznaem nai-chesto im "0reja krilcata"Първоначално написано от Eclipse_bb
![]()
![]()
hahah nqkoi da ne putyva kum kooperativniq v lulinПървоначално написано от machoka
..mnogo se okazahme ot toz "maluk" kvartalec
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
kvo pero hvashtash edin 4ukПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хаха направо резачкаПървоначално написано от navits
![]()
да бе що не направо като сваляте някоя мацка и с тухла 4ка..Първоначално написано от dqdo fu4o
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
Важна е свалката,пък как и с какво вече няма значение
![]()
Хахаха на "кабинките" във влака им викаме купетаПървоначално написано от {: SlaDka SlaDuRaNa :}
Ето и по кфо си личи дали си селянин...ако си, ще поискаш цигара...ако не си ще поискаш само огънче. Според мен това с цигарите е глупаво...особено ако си непушач...аз много се дразня като някой ме пита за огънче или цигара (нищо че не съм красавица
) Некой хора не пушиме!! Кат немаш цигари, нема да пуши!! Кфо просиш от хората!
Иначе колкото по темата....много много зависи от ситуацията, момичето и начина на заговаряне. Първо момичето може да е вкиснато..тогава каквото и да напрайш и на уши да и се разхождаш само ще кастрира. Всяко момиче би харесало различен начин на подход от страна на момчето...не може да питате "какво харесват момичетата" момичетата са различни уникални човешки същества както всеки един човек е различен от останалите. Всяко момиче има собствени уникални изисквания критерии и прочие, на всяко ще и хареса нещо различно. И все пак ако сведеме въпроса до глобалност мисля че нещо с чувство за хумор и нещо оригинално има много повече предимство и шанс за успех пред нещо банално от сорта на цигарите и "познаваме ли се"
Аз така много много отдавна (преди 2 години) бях с един приятел в трамвая....ситуацията беше като описаната в автобуса, само че трамвайТа имаше две момичета отпред...ние бяхме две момчета...и аз не че кой знае колко ги бях харесал ма викам "аре" и гледам нещо се гримираха
(ох къде ми е бил акъла
) и само си подавам главата между двете и викам "ще ми сложите ли малко от това" и гледам към..кфо беше..спирала за очи...и те хахо хихо "ми не няма" и аз от там почнах нещо да им говора, ма не злобарско, как може да сте толкова лоши бла бла и им говора нещо аз опитвам се...ма не стана бяха някфи кифли хахаха. Мда сега като се замисля...тогава тамън бях почнал да си пускам косата и бях с прическа тип "Биитълс" с един бритон пред очите, обрасъл от всякъде...кат ритана кошница
![]()
Пусти младини....
Сега ако тръгна, в което много се съмнявам, не знам какво бих направил, но пак нещо такова шантаво![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
бих направила същотоПървоначално написано от Ice_Queen
Думата "травиален" нещо като "Травиата" ли е?Първоначално написано от Ice_Queen
Ako i tq proqvqva interes kam men 6te mi e mnogo lesno.... to tova si e nai-vajnoto... ina4e ako i e bezrazli4no ....kvoto i da i govorish ... ima si takivi zlobno-sarkasti4ni ku4ki 4e napravo 6te te napravqt po-nisak ot trevata![]()
![]()
За да стане наистина плавно, непринудено, естествено, трябва да я заговориш на тема, която много често, естествено и непринудено се започва в градския транспорт. А именно - темата за билетите! Продупчи си билет, седни до нея и започни да мърмориш колко са поскъпнали билетите, какъв рекет е това, колко е лош транспорта и т.н..... Съвсем непринудено тя ще се съгласи с това /то кой няма да се съгласи / и ще се включи в разговора. От там преминете на цените на тока, доматите, обирджиите наречени "Топлофикация", Софийска вода и така нататаък. Ако изрецитираш къде точно на Женския пазар доматите и сиренето са най-евтини, направо ще я тръшнеш! Веднъж като стане запознанството, може да се разберете заедно да ходите до Горна Баня с шишета за вода, или пък още по-романтично, на фона на красив залез заедно да варите компоти или да бъркате лютеница !
(само да уточня, съветите ми действат само, ако момичето е над 55 годишна възраст)
Ехх дяди,благодаря ти за съвета! Ще го използвам,то нали наскоро бабата почина!Първоначално написано от дедо Груйо
![]()
когато си на 15 години нема да помогне особенноПървоначално написано от дедо Груйо
а и няма ли да си помисли че си некав дето постояно мранка и му е крив целия свят
![]()
така veselka_15 а ти що се мислиш за неква адски красива а ?
неподходящо съдържание на текст в подпис!
ти колко си жалка батееееее..... вие да не се мислите за много хубави бе... че половината сте крокодили с клюнове......... и тва ВААААААЙЙЙЙЙЙЙ е МЕГА СЕЛСКО!!!!!!Първоначално написано от veselka_15
Хахаа иска свирка ваааааПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
![]()
![]()
незнам защо сички му се нахвърлихте на ония пич дето я хранеше тая мърла дето до вчера си е играла с куклички .... ама с тъпия си пост дето написа ме издразни и мен много![]()
ся донякаде момчето се е държало глупаво но за изказванията ако е срещна отпада ограничението не удрям момичета ...
veselka_15 mnogo ti se smeqti kakto taka si se hilila i tukovij toq pi4 da te be6e naebal.... mai pak 6te6e da si sa6tata usmihnata пръцка
![]()
![]()
Аре бе кво толкова е казало момичето,нека си има добра оценка за себе си.няма лошо
Извинявайте много,4е казвам каквото мисля.Няма какво да се оправдавам за това което съм написала.Не съм казвала същто,4е се мисля за много хубава само хората могат да кажат това за мен ,но пак казвам и на мом4етата и на моми4етата да не се целят прекалено на високо,а да се огледат около себе си за някои като тях с когото да си подхождат!
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Ох,айде стига сте се заяждали...верно че това което веселка каза е адски тъпо и звучи надуто,ама в темата се пита за начини на запознаване в автобус и би било добре да се обсъжда САМО този въпрос...![]()
по темата 1 пат пробвах и стана поглеждам момичето и чакам и то да ме погледне като се обарне 2-3 пати и види че я зяпам започна да се варти и тя да ме поглежда :P после се наложи да сляза 2-3 спирки по рано зарад нея след което като слезе я заговорих![]()
Незнам ама мисля че мойто би трябвало да има наистина добър успех!!
Здравейте, от доста време Ви наблюдавам и не бих могъл да отрека че сте изключително привлекателна.Може ли да се запознаем.............и т.н.
и после кат в приказките-три дена яли пили и се ебали народили си много дица и умрели от старостиначе фразата тря 100 да работи
hah ha tva si4koto mnogo mi napomnq na reklamata na SPRITE![]()