.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Това с "Виждали ли сме се някъде?" е адски неприятно, клиширано, изтъркано и умряло...
    Лично предпочитам по-директен подход от рода на "Здравей много добре изглеждаш, искам да се запозная с теб", което определено работи, ако допадаш на момичето.
    DA be da az na takiva iskash li da se zapoznaem nai-chesto im "0reja krilcata"

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    в метрото и в 310 се подвизавам всекидневно

Като видиш красив и напет момък, аз съм, 'шА знаИш
    hahah nqkoi da ne putyva kum kooperativniq v lulin ..mnogo se okazahme ot toz "maluk" kvartalec
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знаеш ли какво направи(естественно ако имаш това във раката де...перо) почни да е закачаш със перото във ухото ще има да се чуди какво е гъделичка xaxaxax ще бъде много яко \/
    kvo pero hvashtash edin 4uk

Guest
    Цитирай Първоначално написано от navits
    Знаеш ли какво направи(естественно ако имаш това във раката де...перо) почни да е закачаш със перото във ухото ще има да се чуди какво е гъделичка xaxaxax ще бъде много яко \/
    Хаха направо резачка

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Хаха направо резачка
    да бе що не направо като сваляте някоя мацка и с тухла 4ка..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Хаха направо резачка
    да бе що не направо като сваляте някоя мацка и с тухла 4ка..

Важна е свалката,пък как и с какво вече няма значение

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {: SlaDka SlaDuRaNa :}
    Emi az naprimer si bqh haresala edno momche vyv vlaka bqhme s kabinki i toi beshe vatre sam a nqmashe drugi svobodni mesta i az go popitah dali moga da sedna pri nego i toi est mi razreshi sednah i sled izvestno vreme igo popitah moje li edna cigara? i toi mi kaza da i az si q zapalih pri polojenie che az imah cigari no nali iskam da si pogovorq s nego shtoto e gotin mu poiskah toi mi dade kazah mu mersi i taka....sled tfa toi me popita na kolko godini si az mu kazah na 16 toi mi kaza che e na 17 zapoznahme se razmenihme si telefonite i taka ot burgas do aitos si prikazvahme 1 chas beshe mn priqtno i zabavno taka che toq nomer s cigarata DEISTVA {ako tozi koito ste si haresali pushi de} i na men sa mi go prilagali i az sym go prilagala vinagi stava !!!!!!!
    Хахаха на "кабинките" във влака им викаме купета Ето и по кфо си личи дали си селянин...ако си, ще поискаш цигара...ако не си ще поискаш само огънче. Според мен това с цигарите е глупаво...особено ако си непушач...аз много се дразня като някой ме пита за огънче или цигара (нищо че не съм красавица ) Некой хора не пушиме!! Кат немаш цигари, нема да пуши!! Кфо просиш от хората!

Иначе колкото по темата....много много зависи от ситуацията, момичето и начина на заговаряне. Първо момичето може да е вкиснато..тогава каквото и да напрайш и на уши да и се разхождаш само ще кастрира. Всяко момиче би харесало различен начин на подход от страна на момчето...не може да питате "какво харесват момичетата" момичетата са различни уникални човешки същества както всеки един човек е различен от останалите. Всяко момиче има собствени уникални изисквания критерии и прочие, на всяко ще и хареса нещо различно. И все пак ако сведеме въпроса до глобалност мисля че нещо с чувство за хумор и нещо оригинално има много повече предимство и шанс за успех пред нещо банално от сорта на цигарите и "познаваме ли се"

Аз така много много отдавна (преди 2 години) бях с един приятел в трамвая....ситуацията беше като описаната в автобуса, само че трамвай Та имаше две момичета отпред...ние бяхме две момчета...и аз не че кой знае колко ги бях харесал ма викам "аре" и гледам нещо се гримираха (ох къде ми е бил акъла ) и само си подавам главата между двете и викам "ще ми сложите ли малко от това" и гледам към..кфо беше..спирала за очи...и те хахо хихо "ми не няма" и аз от там почнах нещо да им говора, ма не злобарско, как може да сте толкова лоши бла бла и им говора нещо аз опитвам се...ма не стана бяха някфи кифли хахаха. Мда сега като се замисля...тогава тамън бях почнал да си пускам косата и бях с прическа тип "Биитълс" с един бритон пред очите, обрасъл от всякъде...кат ритана кошница Пусти младини....
    Сега ако тръгна, в което много се съмнявам, не знам какво бих направил, но пак нещо такова шантаво
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ти:"Здрасти"
    Тя: " Здрасти"
    Ти: Виждали ли сме се някъде?"
    Тя:"ммммм май не ... "
    Ти:"Струваш ми се позната.., но може и да бъркам..извинявай ,ааааа аз се казвам ..******,приятно ми е "

тва е най-травиалното,но действа
    бих направила същото

Мега фен
    тва е най-травиалното,но действа
    Думата "травиален" нещо като "Травиата" ли е?

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

mm

Ako i tq proqvqva interes kam men 6te mi e mnogo lesno.... to tova si e nai-vajnoto... ina4e ako i e bezrazli4no ....kvoto i da i govorish ... ima si takivi zlobno-sarkasti4ni ku4ki 4e napravo 6te te napravqt po-nisak ot trevata

За да стане наистина плавно, непринудено, естествено, трябва да я заговориш на тема, която много често, естествено и непринудено се започва в градския транспорт. А именно - темата за билетите! Продупчи си билет, седни до нея и започни да мърмориш колко са поскъпнали билетите, какъв рекет е това, колко е лош транспорта и т.н..... Съвсем непринудено тя ще се съгласи с това /то кой няма да се съгласи / и ще се включи в разговора. От там преминете на цените на тока, доматите, обирджиите наречени "Топлофикация", Софийска вода и така нататаък. Ако изрецитираш къде точно на Женския пазар доматите и сиренето са най-евтини, направо ще я тръшнеш! Веднъж като стане запознанството, може да се разберете заедно да ходите до Горна Баня с шишета за вода, или пък още по-романтично, на фона на красив залез заедно да варите компоти или да бъркате лютеница !

(само да уточня, съветите ми действат само, ако момичето е над 55 годишна възраст)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дедо Груйо
    За да стане наистина плавно, непринудено, естествено, трябва да я заговориш на тема, която много често, естествено и непринудено се започва в градския транспорт. А именно - темата за билетите! Продупчи си билет, седни до нея и започни да мърмориш колко са поскъпнали билетите, какъв рекет е това, колко е лош транспорта и т.н..... Съвсем непринудено тя ще се съгласи с това /то кой няма да се съгласи / и ще се включи в разговора. От там преминете на цените на тока, доматите, обирджиите наречени "Топлофикация", Софийска вода и така нататаък. Ако изрецитираш къде точно на Женския пазар доматите и сиренето са най-евтини, направо ще я тръшнеш! Веднъж като стане запознанството, може да се разберете заедно да ходите до Горна Баня с шишета за вода, или пък още по-романтично, на фона на красив залез заедно да варите компоти или да бъркате лютеница !

(само да уточня, съветите ми действат само, ако момичето е над 55 годишна възраст)
    Ехх дяди,благодаря ти за съвета! Ще го използвам,то нали наскоро бабата почина!

Фен
    Град
    Burgassssss
    Цитирай Първоначално написано от дедо Груйо

когато си на 15 години нема да помогне особенно а и няма ли да си помисли че си некав дето постояно мранка и му е крив целия свят
    така veselka_15 а ти що се мислиш за неква адски красива а ?
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от veselka_15
    Vai puk az da vi kaja kakvo nikoga ne trqbva da pravite na edno momi4e za da ne q izkarate izvan koja V petak az i moita pr. se pribirame i edna grupu4ka mom4enca minavat pokrai nas i ediniq ot tqh me udari po dupeto i az ni6to ne kazah prodaljih si i sled malko pak sa6tiq zad men i me u6tipa vah napravo pobesnah nahalni hora zna4i stna sme6no i se hilq s palno garlo i mu vikam na teb mai ti lipsvat parvite 7 godini i toi nekvi filmi mi vkara tam.Prodaljavame ni da si varvim s moita pr. i pak use6tam oneq nahalni ra4i4ki na moite zadni 4asti togava pak ne idarjah i se rassmqh 6toto toi nakav bahti lekiq 4e i s kriv nos ujasss napravo 4ak do bloka na pr. ni izprati 4e ne6e6e i da si hodi i az mu vikam kvo iska6 i toi svirka vaaaa eitogava naistina se qdosah i ne izdarjah i mu vikam vij kvo do sq be6e sme6no parvo ima6 ujasen nos vtoro kato cqlo si grozen i nahalen ne6toto koeto mnogo mrazq v 1 mom4e e da e nahalen kato teb i mu udarih edin 6amar i go udrah s nokti i si zaminah s moita priqtlka. MOMI4ETATA NE OBI4AT DA IM SE SVALQT GROZNI MOM4ETA ZAPOMNETE GO TVA NAI-POSLE I NI USTAVETE NA MIRA
    ти колко си жалка батееееее..... вие да не се мислите за много хубави бе... че половината сте крокодили с клюнове......... и тва ВААААААЙЙЙЙЙЙЙ е МЕГА СЕЛСКО!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Цитирай Първоначално написано от veselka_15
    Vai puk az da vi kaja kakvo nikoga ne trqbva da pravite na edno momi4e za da ne q izkarate izvan koja V petak az i moita pr. se pribirame i edna grupu4ka mom4enca minavat pokrai nas i ediniq ot tqh me udari po dupeto i az ni6to ne kazah prodaljih si i sled malko pak sa6tiq zad men i me u6tipa vah napravo pobesnah nahalni hora zna4i stna sme6no i se hilq s palno garlo i mu vikam na teb mai ti lipsvat parvite 7 godini i toi nekvi filmi mi vkara tam.Prodaljavame ni da si varvim s moita pr. i pak use6tam oneq nahalni ra4i4ki na moite zadni 4asti togava pak ne idarjah i se rassmqh 6toto toi nakav bahti lekiq 4e i s kriv nos ujasss napravo 4ak do bloka na pr. ni izprati 4e ne6e6e i da si hodi i az mu vikam kvo iska6 i toi svirka vaaaa eitogava naistina se qdosah i ne izdarjah i mu vikam vij kvo do sq be6e sme6no parvo ima6 ujasen nos vtoro kato cqlo si grozen i nahalen ne6toto koeto mnogo mrazq v 1 mom4e e da e nahalen kato teb i mu udarih edin 6amar i go udrah s nokti i si zaminah s moita priqtlka. MOMI4ETATA NE OBI4AT DA IM SE SVALQT GROZNI MOM4ETA ZAPOMNETE GO TVA NAI-POSLE I NI USTAVETE NA MIRA
    ти колко си жалка батееееее..... вие да не се мислите за много хубави бе... че половината сте крокодили с клюнове......... и тва ВААААААЙЙЙЙЙЙЙ е МЕГА СЕЛСКО!!!!!!
    Хахаа иска свирка вааааа

Голям фен
    Град
    софия
    незнам защо сички му се нахвърлихте на ония пич дето я хранеше тая мърла дето до вчера си е играла с куклички .... ама с тъпия си пост дето написа ме издразни и мен много

Фен
    Град
    Burgassssss
    ся донякаде момчето се е държало глупаво но за изказванията ако е срещна отпада ограничението не удрям момичета ...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hah

veselka_15 mnogo ti se smeq ti kakto taka si se hilila i tukovij toq pi4 da te be6e naebal.... mai pak 6te6e da si sa6tata usmihnata пръцка

Супер фен
    Град
    София
    Аре бе кво толкова е казало момичето,нека си има добра оценка за себе си.няма лошо

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    Извинявайте много,4е казвам каквото мисля .Няма какво да се оправдавам за това което съм написала.Не съм казвала същто,4е се мисля за много хубава само хората могат да кажат това за мен ,но пак казвам и на мом4етата и на моми4етата да не се целят прекалено на високо,а да се огледат около себе си за някои като тях с когото да си подхождат!
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Ох,айде стига сте се заяждали...верно че това което веселка каза е адски тъпо и звучи надуто,ама в темата се пита за начини на запознаване в автобус и би било добре да се обсъжда САМО този въпрос...

по темата:
    "Здрасти, как си?!" Joey style

... ама трябва го направиш тарикатско, за да не получиш поредната доза 5 пръстов отпечатък върху бузата

Фен
    Град
    Burgassssss
    по темата 1 пат пробвах и стана поглеждам момичето и чакам и то да ме погледне като се обарне 2-3 пати и види че я зяпам започна да се варти и тя да ме поглежда :P после се наложи да сляза 2-3 спирки по рано зарад нея след което като слезе я заговорих

Незнам ама мисля че мойто би трябвало да има наистина добър успех!!

Здравейте, от доста време Ви наблюдавам и не бих могъл да отрека че сте изключително привлекателна.Може ли да се запознаем.............и т.н.
    и после кат в приказките-три дена яли пили и се ебали народили си много дица и умрели от старост иначе фразата тря 100 да работи

i_kiss_you
    Guest
    hah ha tva si4koto mnogo mi napomnq na reklamata na SPRITE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си