- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- plsss help meeee ;(
Ot izvestno vreme imam 4ustvo 4e gajeto mi se zaribqva s nqkoi drugmn sam se otchaql,ako moje nqkoe momi4e da mi pomogne malko da razbera 6te sam i mnogo blagodaren,pls ako ima jelae6ti F da spasqt edna dalgogodi6na vrazka,neka pi6at tuk [-o<
e pi4 smqtam 4e tuka i nie M-4etata mojem da ti pomognem... za6to ne ni poqsnish po-to4no za kakvo stava vapros ?![]()
Няма как да ти помогнем ако не опишеш малко по-подробно какво е станало.Защо се съмняваш в нея?Има ли някаква причина?Променило ли се е поведението й спрямо теб?Излиза ли често без теб?Усещаш ли охладняване помежду ви?Ако наистина усещаш че нещо не наред поговори с нея съвсем сериозно и я питай как стоят нещата.Може би просто връзката вие попаднала в криза или пък си въобразяваш...Но ако тя не ти е дала поводи за тези твои съмнения..лошо че си изгубил доверие в нея,защото то е едно от най-важните неща за една връзка.Все пак ще се радвам да дадеш малко повече инфо![]()
Nikoi ne moje da ti pomogne, dokato ne se poqsnish malko. Kaji kakvo e porodili tozi sumneniq v teb, dala li ti e povod? Ako ima drugi problemi, moje tova da se otrazqva na vruzkata vi. Pishi po kakvo tochno sudish, che neshto ne vurvi. Togava moje i da uspeem da ti dadem suvet.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kaji zashto smqtash che tq se zanimava s oshte nqkoi?chisto predpolojenie ili .. ? ima fakti
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Много си зле с една жена неможеш да се оправиш честно.
вие не ме разбрахтене се изказах точно
![]()
трябва ми някое момиче,което да свърши една работа за 10тина минутки в мирк,нищо особенно (аз немога),и ще разбера всичко което искам
ако някоя от вас има временека пише :P
tova e dosta tupo...stiga s tozi irc. az moga da go napravq, no ne iskam..taka nqma da razbere6 ni6to, tova e detsko..govori s neq v o4ite
moq nevinnost i greh.....
ПАК НЕ МЕ РАЗБРАХТЕ,СПРЕТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ КАКФОТО И ДА Е,ЗАЩОТОТО НЕ Е ТОВА![]()
Az moga da ti svyr6a rabotata kaji samo kvo trqq da pravq v irc i ako stava are da e dove4era 4e sq izlizam ako moje6 samo kaji kvo trqq da pravq
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ааххахах не мислете това ли ти е лозунга да не си ПЕТЪР НА 12 или нещо от сорта лелеллеле ужас.Първоначално написано от Анонимко
ami vij sq..mojesh da razberesh dali sa zaribqva samo po edin nachin.. kato q celuvash dali sa dyrpa.. ili pyk..kaji i obicham te ako tq nishto ne kaje ... togava imash osnovanie da mislish tova..no ako kaje i az te obicham nqma prichina za symneniq :}}} uspeh kajji kvo e stanalo ama pishi na lichno syobshtenieПървоначално написано от otachqn
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Mii ku iska6 az moa ti pomogna
кажи какво трябва да се направи в тоя мирк
а може ли в скайп?
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Защо мислиш,че се зарибява с друг?Дай малко повече инфо!Първоначално написано от otachqn
Какво трябва?Първоначално написано от Анонимко
Ами единственото,което се сещам в момента е да говориш с нея,но не вярвам да си признае.