.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

Аз съм ужасна,как можах да се влюбя в най-добрият си приятел

Ох..не вярвах да ми се случи..на мен да имам любовни проблеми но ужи..и то какво..
    Ами аз вече сгреших като се влюбих в него,иасно че това не е просто приятелство..
    Имам вапрос,моля ако някой има опит да сподели...как да измина най-лесно путя от приятелството до любота..
    много го обичам,толкова е весел,мил,грижовен..една година е по-голиам от мен..да,да,знам звучи малко мелодраматично,но знам че аз също съм му много близка..той много пъти ми е казвал че ме обича..но това е неговата невинна приятелска любов..дръг мой плус е че знам че му харесвам и на външен вид..
    но обстановката е много деликатна..всяко откровение трябва да е точно..иначе с нас е свършено..
    Да му се разикрия ли и как,или да подтискам чувствата си..дали ще съумея?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pyrvo izchakai.. Spored men si vaobrazqvash.. Moje tova da e nqkakvo privlichane samo.. uvlechenie.. da si si vaobrazila.. Vse pak ste priateli tolkova vreme.. I toi ti e priatel tochno zashtoto mil zabaven i t.n. .. Ne mislq che go obichash.. A ako pyk se okaje che sam bila prava.. Bori se da bydesh s nego!!!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Пътя от приятелството до любовта се изминава лесно,но може да има лоши последици за приятелството след време(ако скъсате).С първата целувка от приятел,гаджето ми ми стана гадже
    Ти си знаеш най-добре дали го харесваш наистина.Ако да - Nadelina е права - Бори се!

Аз пък в момента от почти 10 месеца ходя с момчето,което преди това ми беше най-добър приятел в продължение на 2 години и МНОГО МНОГО МНОГО си го обичам,нали с гаджето вси преди всичко трябва да сте си приятели???Къде е проблема??
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Голям фен Аватара на Ice
    I na men mi se sluchi minalata godina, ne moga da kaja che bqh vlubena v nego no prosto si imah nqkakvi chuvstva .. Priznah my istinata vypreki che bqh na qsno che nqma da se poluchi nishto. Spored men shtom ti e priqtel bi trqbvalo da my kajesh moje da se polychi neshto.Pogovori s nego i vij kakvo misli uspex
    Everything happens for a reason..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, не подтискай чувствата си, защото така само ще страдаш повече.
    Излезте някъде, само двамата, и в удобен и подходящ, според теб, момент му признай всичко. Да се надяваме, че ще вземете правилното решение.
    Успех.

охххххх...само колко познато Аз също съм влюбена до уши в най-добрия си приятел. Първоначално беше само увлечение и си мислех,че ще мине,но...след всяка наша среща,след всяка негова прегръдка...
    До последно нямаше да му казвам,страхувах се това да не развали отношенията ни.Преди седмица вече не издържах,вече 6 месеца го обичах тайно и не можех повече...казах му Е,не тругнахме,аз не и не исках,но мисля,4е не си и развалихме отношенията.По-различно е,но с времето всичко ще се нареди
    Мисълта ми е,че ако таиш всичко тава в себе си ще ти е много трудно.Нищо не пречи да му кажеш,може пък да имаш късмет,ако пък не ... от теб си зависи дали ще си останете такива приятели.Само не го притискай,защото може първоначално малко да се шокира и да не знае какво да прави самия той
    Желая ти успех и пиши какво си направила и какво е станало
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Фен
    Град
    BG
    От всички мнения дотук, стигнах до извода, че жените адски много си приличат...и най-странното - явно не могат да бъдат само най-добри приятели с хора от противоположния пол...
    Преди време и аз се влюбих в най-добрия си приятел...и ходихме доста време....Всичко беше перфектно...аз го познавах като петте си пръста, той мене също...разбирахме се, беше ни весело заедно...и всичко беше като приказен сън...докато един ден не скъсахме...Не беше драматично, не беше голяма трагедия (в смисъл не сме се карали или нещо такова)....просто решихме, че трябва да си дадем свобода...обещахме си, че пак ще бъдем най-добри приятели...Което не се случи. Сигурно стотици пъти сме повтаряли, че секса и връзката ни не биха променили приятелството ни, че то е по-силно от любовта...но това са само празни приказки...всичко се променя из основи...
    Та какво бих те посъветвала...ако си готова да загубиш най-добрия си приятел...признай му чувствата си, но помни, че след това никога няма да бъдете отново най-добри приятели...не е възможно...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Първо си помисли хубаво какво искаш от него.От приятелство се тръгва към любов, но от любов към приятелство не се тръгва...Ако ме разбираш...Повече няма да са ви същите отношенията, ако се нараните взаимно и скъсате след 1-2 седмици.Кажи му...

Мега фен Аватара на iiirish
    права си като казваш, че трябва да го направиш по възможно най-точния и деликатен начин, защото иначе е възможно да го загубиш. според мен не пропилявай шанса си да бъдеш с това момче, но много внимавай и точно подбирай думите си. понякога сами не съзнаваме колко голяма тежест имат те. успех каквото и да решиш

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    ne se vpuskai v tazi liubov vse pak ako ne si dopadnete ot priqtelstvoto nqma da ostane ni6to no vse pak ... ti re6ava6 uspeh
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Супер фен
    Ммм ако си мислиш,че и той те харесва му признай или се опитай да разбереш от някъде от някой какво мисли за теб и дали изпитва нещо повече от приятелство.НО се пак не забравяй,че ако тръгнете и после скъсате пак ли ще сте толкова добри приятели?Или пък ако се окаже,че той не иска да е с теб като гадже...кофти ще се получи и за двамата .. но се пак ПЕПСИ

Град
    In my world
    "Между момче и момиче не може да има приятелство, защото винаги единия изневерява на това приятелство и се влюбва в другия!" мила, това приятелство ли е според теб - да е пред очите ти, да го желаеш, както нищо друго на света, да искаш да го прегърнеш и да му кажеш много неща, които не би ги казала като приятел.... ако мислиш, че може да се получи нещо м/у вас-действай, иначе така само се мъчиш
    Be yourself no matter what the others say!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си