Значи аз съм на 13 години (скоро ще направя 14) и излизам в една компания в която момчетата са на по 16-18 години! И има едно момче, с което известно време бяхме доста близки и една вечер той ме изпрати до нас и се целунахме! Беше върховен момент, защото това беше и първата ми целувка
Цяла вечер размишявах, защото той ми каза нещо, което ме осъмни...каза ми да не се привързвам много към него, но аз, глупачката, го направих, защото лесно се привързвам към хората и се надявах това да продължи, но на следващият ден, кояго пак излязох навън, той беше там но дори едно "Здравей" не ми каза...нищо! Стана ми много мъчно, заболя ме от начина му на държане...дори не дойде да поговорим Разбрах от една приятелка, че той искал само лека авантюра и нищо сериозно!
Мина целият ден в рев и сълзи и вечерта си поговирхме с него и той каза че търси повече физически контакт и че според него връзка в която само се обичат дватата човека нямала смисъл! И ми обясняваше, да съм се замислила над това, защото той много ме искал, едвам се сдържал да не ме целуне и ме обеждаваше едва ли не че трябва да се навия да спя с него!
Помогнете ми...страшно съм привързана към него, но ме е страх, че след това ще изляза като някоя курва (с извинение) и че ще започне да се фука колко съм била лесна и т.н.
ПОМОЩ