- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е женкар, а аз си падам по него...
Проблема ми е следния ... падам си по един ... приятел. Познаваме се от 3 години с него и знам така да се каже ... що за стока е. По принцип е много печен обачe ... ако разбере, че някое момиче си пада по него и ... почва да му сваля луната и звездите ... и след като разбере, че вече въпросното момиче е хлътнало много по него много здраво му казва "Много си сладка обаче не изпитвам нищо към теб и искам да си останем само приятели". Правил го е тоя номер 2 пъти на братовчедка ми. И тя ми казва, че и с мен ще направи така. И аз го знам обаче ... някак си ... нали знаете ... надеждата умира последна. Пък усещам, че малко или много тоя пич си пада по мене и едва ли не ме е набелязал за .. . "следваща жертва". Та въпроса ми е ... какво да правя ... само не ми казвайте да се откажа, защото няма да стане ":Рр
Shtom nqma da se otkajesh.. saveta mi e .. BORI SE!!! Nali znaesh che edin den dori i nai golemiq jenkar se vlubva![]()
e shtom neiskash da chuesh "otkaji se" to togava probvai a ako osetish che iska da napravi s teb kakto i s drugite prosto go zareji
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Mi 6tom tolkova te kefi...Prosto opitai ni6to ne gubi6.
Naistina 6tom ne iska6 da se otkaje6, nqma6 drug izbor osven... da deistva6!!! Probvai, ni6to ne gubi6! No vse pak 6tom e takav jenkar se opitai da ne vazlaga6 prekaleno golemi nadejdi za da ne te narani mn nakraq! Uspeh!!!![]()
dam i az mislq taka.Първоначално написано от Gugito
Защо ли историята ти ми е толкова позната... Има 2 варианта... 1.отказваш се, 2.пробваш се. Щом не искаш да се откажешзнаеш какво трябва да направиш. Много, ама много е вярно това, което казаха по-горе: И най-големият женкар, все някога се влюбва. Не можеш да си сигурна, кой ще го промени...може да си ти. [/quote]
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
влизам ти в положението
повярвай ми
един пич
футболист
деян се казва
супер сладък
ама ще иска само да спи с мен
и ще ме зареже
ама иначе още откакто го видях се влюбих в него
като го видя настръхвам
а и не съм го виждала от около месец и полувина
и още съм му страшно навита
Плаша се от мненията на момичетата... Защо са толкова лишени от мозък... ццццццццц
заради тази липса на мозък у момичетата повечето момчета лъскат нощем...Първоначално написано от Waterhand
sorry за израза![]()
Можеш само да пострадаш, ако се окаже, че си поредното момиче, което реже.Първоначално написано от Malko_kote
Помисли хубаво и после действай.
Успех.![]()
е аз па колкото и да го харесвам няма да му се оставя... най-малкото за да разбере, че не може да има всяка, която си пожелае
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Първоначално написано от Nadelina
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Оф не ми се преглеждат мненията на другите ...
Значи аз разбрах , че той те харесва , нали?..еми остави го той да ти падне в краката.Флиртувай с него , но не ми се бутай.И рано или късно ще те огрее..Успех!
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Съветът,който може да ти се даде,се крие в темата ти-просто не хлътвай по него...или поне не очевидно.Ти дръж юздите,не му се отдавай напълно,но покажи,че го харесваш.Измисляй интересни занимания за срещите ви,разведрявай обстановката.Не се дръж като покорно ново приятелче без личност и мнение,а като току-що спечелен познат с много тайни и променливи настроения...ти сама ще си усетиш нещата,ако се насочиш правилно в тази посока.
Успех![]()
ako iska6 da bude6 100% s nego opitai,no samo pri yslovie 4e ima6 silni 4uvstva kam vaprosnoto mom4e,no vnimavai toi da ne se vazpolzva ot teb,i ako yseti6 4e toi zapo4va da te razigrava i tn,prosto go zareji
Той се държи така,защото досега вероятно е бил само с еднакви.Пожелава си някоя,завърта й главата и после като я има му омръзва и гледа да покорява някоя друга.Покажи му че си различна,че ти си момичето за него,че не си само поредната бройка.Провокирай го,изненадвай го,бъди променлива..нека да не си мисли че си му в кърпа вързана.Така все повече ще те желае,а кой знае..може пък и да се влюби.Нали знаеш-Всеки рано или късно си намира майстора![]()
Ако е женкар,както си написала няма да си по-различна от другите.За него ще си поредната бройка.Но естествено сама си решаваш.
не мойто момиче ! в голяма грешка си!Първоначално написано от Nadelina
ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ! ТОЗИ КОЙТО КОМАНДВА НА УЛИЦАТА ТОЙ БИВА КОМАНДВАН СЛЕД ТОВА ЦЯЛ ЖИВОТ ОТ ЖЕНА!
и да не се отклонявам толкова от темата нека ти кажа нещо
ако наистина смяташ че те харесва, а не си бройка давай! усетиш ли страх бягай![]()
Хахаха...^npocTo^a3^f^
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 11:50 pm Заглавие:
beb4o_bu, ако ме разбираш - най-големия женкар се ВЛЮБВА през 1-2 седмици!!!![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
bravo!bravo!ot nashte si!!!!!!!!!! =D>Първоначално написано от HandOfBlood
![]()
![]()
и аз съм била в подобно положение. но си мисля, че ако той те е набелязал първи ще започне да настъпва. поне при мен беше така. първо приятели, после едни намеци... леле мале...![]()