- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sauna slim
http://www.teenproblem.net/borsa/index.php?m=s&id=70
kakvo mislite za Sauna slim?[
az sum 4uvala,4e tiq kolani i podobni izmi6liotini ne deistvat,a samo te obezvodnqvat.mislq,4e nqma smisal da dava6 pari za podobni ne6ta.to po reklamite vsi4ko izglejda super i tova e celta,no kato si go kupi6 i se okazva bokluk v pove4eto slu4ai.ako nqkoi iska da otslabva,po-dobre da go napravi po izpitaniq i efikasen na4in s uprajneniq,dvijenie i trenirovki a ne s lenti,kolani i tem podobni.![]()
nali az davam obqvata.Spored men deistva.Az si go kupich.Vse edno si na salna. NEznam koito iska da go vzeme da mi pishe.
Абе, хора...
Според вас какво прави сауната?
От нея се отслабва? Да-да!
Глупости!
Изхвърляш вода, която се възстановява бързо. Как - близко е до ума...
От сауна НЕ СЕ отслабва, може да свалите тегло, ако задържате вода под кожата...
Логично, и Сауна Слим няма особен ефект...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
AZ otslabvam s tova koremyt mi se stegna..
Уепех, аз нямам нужда да отслабвам с ТОВА![]()
А, и забравих - сауната е много полезна за кожата, само да не се прекалява...
И за кво го продаваш тогав...имаш намерение пак да надебелваш лиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
te sa dva broq a na men mi trqbva ediniqt samo de.PRochti po dobre!
Ми явно на никой не му трябва...
Сложи си ги и двата, може да с "стегнеш" още![]()
naistinaa li ia6 rezultati ot toq kolan-varhu cqlata taliq li deistva ili samo otpred varhu korema?
Ми да беше мислил кът си го купувалПървоначално написано от Анонимко
NE SYM MYJKI ROD!!!!!!VIE SLQPI LI STE???????
KUPUVAM GOOOOOO (ama moje li m111ni4ku namalenice na 25 lev4ita )![]()
Здрасти!Искам да те питам ти за колко го продаваш колана??Щото и аз исках да си го купувам,ама на не го взех.Айде чакам отговор,щото и аз мисля да наддавамза колана ти
![]()
ami prodavam go za 30 leva ediniq 6toto sega sa na promociq i gi davat po dva v edin komplekt az ediniq go kupih za 6o lev4eta6te o4akvam jelae6ti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Откъде си?
mislq 4e ne moje da otslabne6 ot 1 kolan i tr pravilno hranene i sport razberete go tova e istinata![]()
moq nevinnost i greh.....
boje...kolani...pylni gluposti sa ili pyk onq "peperudki" deto si gi zalepva6 i otslabva6 dryn dryn ni6to podobno ima gi daje teq peperudki po 5 leva u edin magazin do doma a otnosno kolana lelq mi si be6e kupila ot edna neina priqtelka nqkyv kolan i ni6to ne i pomogna tq e slaba no iska6e da si mahne korema 6toto e gadno slab pyk da ima6 korem ama vyob6te ne i pomogna.sy6toto kato kosmodisk i lepten i .... top6op...haha
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
А Magi__ ти от кой град си??Много се запалих по този колан нещоЧакам отговор
![]()
Рекламата иначе изглежда доста убедителна
Всички реклами изглеждат убедителниПървоначално написано от Master_88
все пак тва е целта на рекламата....да продаде продукта
![]()
мда !!!Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
По мое лично мнение коланът е пълен боклук!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
MANI GI TEQ BEZSMISLENI PRODUKTI NA VEISTELI6OP.TVA E PULNA LUJA I IZMAMA.NAI DOBRE OTIDI DA SPORTUVA6 I SAM/A 6TE VIDI6 EFEKTA.
ИменноПървоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
![]()
за колко го продаваш?
не спори с глупака...първо ще те свали на неговото ниво и после ще те бие с опит