.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Аничка
    Guest

Искам съвет за съвет

Molq vi kajete mi kak da nakaram priqtelkata si da se pogriji malko za vun6niq si vid!!!Molq vi!Iskam da se promeni malko.Tq e izcqlo obzeta ot obu4enieto si i ima mnogo malko vreme v koeto da se poddurja.Poradi postoqnnata i zaetost neiniqt vun6en vid(liceto-mazna koja,koqto mai ne po4istva s ni6to,smenq si drehite vednuj sedmi4no)e malko neglije.Kak da q nakaram da si oburne vnimanie???

Guest
    ami kaji i go napravo,4ovek moje da e zaet,no za6to triabva da e marlya4

vij sega .. na neq tova moje da i e priqtno... ti kakvo si tikash nosa tam? a i za neq li shte se jenish 4e iskash da i smenqsh vunshniq vid.. kato tolkova durjish kaji i go nqma drug variant

Guest
    tova ne e ot lipsa na vreme,a ot lo6i higieni4ni navici.kaji i go kakto namei6 za dobre,no gledai da ne q ubidi6.

Toва за дрехите може да е и от финансова гледна точка. Не всеки може, да си позволи 2632867988927 дрехи. Ами просто е. Опитвай се по някакъв начин да го намекваш, НАМЕКВАШ. Можеш да й подариш някоя дрешка, някое гримче, нещо за лицето... И така. Но според мен точно това не трябва да се казвав директно Само ще я обидиш.

Ако искаш да ти кажа истината... предпочитам момичето да е без грим, от колкото с тонове. И не мисля че е твоя работа. Тя казва ли ти какво да правиш. Понякога в пубертета самата кожа се омазнява, и да е от това. И мисля че ако наистина е харесваш, то ще е харесваш и без грим, ще е харесваш дори и цялата да е в лайна. Явно ти не е харесваш.

Guest

Re: Искам съвет за съвет

Цитирай Първоначално написано от Аничка
    Molq vi kajete mi kak da nakaram priqtelkata si da se pogriji malko za vun6niq si vid!!!Molq vi!Iskam da se promeni malko.Tq e izcqlo obzeta ot obu4enieto si i ima mnogo malko vreme v koeto da se poddurja.Poradi postoqnnata i zaetost neiniqt vun6en vid(liceto-mazna koja,koqto mai ne po4istva s ni6to,smenq si drehite vednuj sedmi4no)e malko neglije.Kak da q nakaram da si oburne vnimanie???

A i vijte kvo,tuka nqkoi sa si pomislili 4e sum mom4e i govorq za gajeto si.Oba4e sa se izlagali.Az sam momi4e i iskam nai-dobrata mi priqtelaka da e malko po poddurjana!!!Emi tva e! :P Vse pak sme zaedno po cql den.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Еми освен да й го кажеш не виждам друг начин.Всъщнст можеш да й го намекваш,някой път и пусни няква забележка...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    щом ти е най-добра приятелка,предполагам може да и споделиш сичко и няма да ти се расърди ако кажеш това коието мислиш!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си