Здравейте,
чудех се доста време дали да се хваля с това нещо, но чак сега реших да споделя с доста непознати.
Значи нека запозна от самото начало.
Преди около 2+ години бях лудо влюбен в едно момиче. Аз бях на 18, тя беше на 17 учихме в едно училище . Излизахме, виждахме се много често но нищо! Дойде в крайна сметка и бала ми ( тръгнал съм една година по рано ) и я поканих да ми бъде дама на бала !! ТЯ СЕ СЪГЛАСИ! при което умрях от радост че може да се получи нещо, но за мое голямо разочарование направо ми разби сърцето щом и казах че я ОБИЧАМ! Такива думи не бях чувал през живота си ! та така де да се върнем на радосния момент.
Миналия месец и тя имаше бал но ( винаги има едно голямо но ) тя тъкмо беше скъсала с гажето си, аз бях в доста добра атлетична форма ( не че се хваля но така беше думата ), бях се променил много тялом! Та тя ме покани да и бъда кавалер на бала!
Интересното беше че ме съветваха да и го върна! ( това което стори тя с мен! цял живот ще помня случката не заради нея, а заради абитюрентската вечер ).
Така сичко беше хубаво заигравахме в ресторанта се сичко точно и решихме да си наемем хотелска стая за вечерта и я ЕБ*Х ! беше най хубавия секс в живота ми , НО ( ВИНАГИ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО ) в този момент реших да и направя мръсно! малко преди да свърша ( беше без презерватив ) и свърших на корема след което си обух панталоните ( тя още лежеше на леглото ) извадих 2 лева от жоба си и ги хвърлих върху нея ! и цитирам "Ето, толкова заслужаваш к*рво мръсна". Събрах си дрехите ( с 300 зора ревейки и дърпайки ме и казвайки колко много ме обича ) Попитах я "още 2 лева ли искаш?!" и си тръгнах. От тогава не сме се чували и виждали, но АЗ СЕ ЧУСТВАМ РАДСОТЕН ОТ СЛУЧКАТА !
беше невероятно!
и всъшност това е...какво да ви кажа всичко се връща рано или късно!
Кажете как мислите съм постъпил ?