а един 'голям' футболист ще се поддаде ли на такава провокация ?Първоначално написано от limubai
2т.системно.
ооо много добра игра стана ....
forza italiaaaaaa шаляляляя![]()
алелуя.
Ами зависи какво му е казал. Един голям футболист би трябвало да има и достойнство, а когато му го накърнят е длъжен да се защити. Дълбоко се съмнявам, че Зидан би направил подобно нещо и то точно в последния мач в кариерата си и при това финал без да има доста основателна причина. Както сами се уверихме след сблъсъка с Матераци той спокойно си продължи напред, но явно италианеца му каза нещо, което го накара да се обърне и да го удари. В крайна сметка те ще пишат за този случай, за това ще разберем какво е станало![]()
сеееейм хиърПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Уругвай на световното през 1930 в УругвайПървоначално написано от Napushen_Buhal
Резулатите са:
В групите:
Уругвай - Перу - 1:0
Уругвай - Румъния - 4:0
1\2 финал:
Уругвай - Югославия - 6:0
Финал:
Уругвай - Аржентина - 4:2
По това, което гледах като статистика само първият им мач е бил труден.
И да не си мислиш, че ще минеш само с пет лева.![]()
11 tochka deaktiven profil.
именно.и аз бях за Франция ама...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
най ми е гадно за Зидан...не заслужаваше да свърши така кариерата си в националния отбор...тея италианци са големи селяни.Матераци го предизвика,каза му нещо...
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
И аз бях за Франция, обаче Зидан си го заслужи. Постъпката му беше такава заради голямото му самочевствие. И въпреки постъпката на Зидан, Франция заслужаваше титлата. Казах вече защо.Първоначално написано от rusalkata_
11 tochka deaktiven profil.
i az bqh za franciqi naistina zidan si go zasluji ..
men malko mi stana smeshno kakva fizionomi naprai
![]()
![]()
![]()
а на мен как му се нахвърли на Матераци.като побеснял бик го удари...Първоначално написано от [b
![]()
![]()
FORZA AZZURRI !!!!!!
Taka...Italia beshe po-dobriqt otbor 1-voto poluvreme. Posle bqha zle. Posle pak neshto se sybudiha. Machyt beshe ravnostoen. Zidane si go zasluji. Tova, che Materazzi mu e kazal neshto, ne e nishto osobeno. Vinagi ima obidi i gafove, no nikoi ne se nahvyrlq taka. Zidane dori ne syjali sled tova. Takyv opiten futbolist..ot klasa...Vyshkopodobno veshtesvto protivno (nervno).
Na duzpi naistina shansa i na dvata otbora e 50/50. No Italia napraviha tova, koeto trqbvashe. Biha strahotni duzpi. Perfektni. (Jalko, che Buffon malko se izloji, no mu e prosteno, zashtoto prez redovnoto vreme vardi strahotno.)
Da ne govorim, che Italia trqbvashe da bie i v redovnoto vreme, zashtoto nqmashe nikakva duzpa.
Taka che.....stiga plakahte.
Nikoi ne spomenava otmenniq gol. Nqma spor, che e zasada (za razlika ot duzpata), no pak e poveche ot Les Bleus.
FORZA ITALIA!!!!
Първоначално написано от Fena
![]()
тея хора не са добре.кви неща измислят само.нямат ли си друга работа.
![]()
ахахах тва ме накефиПървоначално написано от Fena
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Според мене никой не заслужаваше да спечели световната титла.Това световно беше едно от най-тъпите според мене.Но все пак бях за италия![]()
Отначало си бях за Италия, французите играят що-годе добър футбол, но като народ ги мразя, докато италианците много им се изкефих как се радваха накрая! А колкото до това колко добро беше Световното като цяло- според мен наистина имаше тъпи мачове, без развитие, но пък имаше и много запомнящи се готини моменти, според мен.
Хубава тактика, добри играчи и желязна психика.
Имаха всичко това и заслужено спечелиха.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Bravo na jabariteneka se kefqt
No ako ne be6e sadiata da dade izmislenata duzpa s/u Shveicariq v poslednite secundi na dadenoto prodyljenie ot pomo6nik sadqta pordyljenie malko trundo 6tqha da se klasirat po natatyk.A i bqha s 4ovek po malko!
Дузпа в 93' в мача с/у Австралия ?
Гол в 119' след като цял мач си играл с 5 защитника с/у Германия ?
Зинедин Зидан с червен картон, Марко Матераци без на финала ?
Защо нямаше 2ра дузпа за Малуда ?
Все хубави въпроси ...
Forza Azzurri ...
обичам дениту ми{}
Леко??...Тея италианци почнаха да ме нервят още повечеПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Mira bien, todo va mal y todo est