.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен
    Град
    sofia

Не6то за цикъла

Здравейте Исках да ви питам момичета, знаете ли нещо повече за хапчетата, които изместват датата на идването на цикъла.Вярно ли е че докато ги пиеш се чувстваш много отпаднал и т.н.Благодаря ви предварителнооо
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    az sum gi polzvala nqkolko puti,kogato 6te hodq na more ili takiva situacii,az si iz4islqvah datata ot predi o6te i gledam da napravq taka 4e ili da mi svar6i do datata ili sled tova da mi doyde,21 hap4eta sa i ti edva po princip na 3 den sled kato si sprqla hap4etata,pie6 gi vseki den,ne trqbva da propuska6 ina4e ne6tata se obarkvat,a nqkakva promqna v nastroenieto ne pomnq da sam imala

Re: Не6то за цикъла

Цитирай Първоначално написано от BE_MINE
    Здравейте Исках да ви питам момичета, знаете ли нещо повече за хапчетата, които изместват датата на идването на цикъла.Вярно ли е че докато ги пиеш се чувстваш много отпаднал и т.н.Благодаря ви предварителнооо
    6to trqbva da se trovi6 s himii za edin cikal?tolkova li nemoje6 da go iztrae6 za 1 sedmica ili tam kolko ti trae?nemoga da razbera tezi momi4eta,koito se natap4vat s kvi li ne hap4eta samo i samo da sprat cikala.tva e priroda be ne go li razbrahte

Guest
    e ako si na more ne e got
    pyk i vednyj godi6no tqloto 6e go ponese

Повече от фен
    Град
    sofia
    а след това трудно ли се нормализира цикъла?
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от BE_MINE
    а след това трудно ли се нормализира цикъла?
    не...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си