.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Mnogo gaden problem...

... neska bqx na plaj i mi vleze mnogo voda v ushite... Ne me boli, no puk si e dosta nepriqtno kato se naveda mi balbuka mnogo gadno. Chuval sum 4e ne e dobre da ima voda, za6toto tupan4eto se vuzpalqvalo.

Probvax sus pamuk natopen v Spirt, ama ne stana i imam oshte.

Ai pomognete mi 6toto e mnogo kofti..

Мега фен
    Не бутай спирт в ушите си, а посети лекар!

Повече от фен
    Град
    sofia
    много тъпо звучи ама помага.застани на 1 крак наклони си главата към рамото (на тая страна от която е запушеното ухо) и подскачай
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

dam tva s podska4aneto pomaga!!! ama dobre trqbva da ska4a6!!!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Още утре посети лекар!!!
    И на мен ми беше влязла вода в ушенцето преди 3-4 години като бях на море и само за няколко дни ми се получи ужасна инфекция. Бях на някакви турски (понеже бях в Турция) антибиотици, инжекции, капки...после като се върнахме тук продължих с други антибиотици, след това физиотерапия... И от тогава от време на време ушетата ми "пукат" много е кофти. Няколко пъти посещавах лекари, ама...така и си остана...

^npocTo^a3^f^ по същия начин....сега малко ми пукат ушите ама кво да се прави...живуркам за сега...моя съвет: на лекар

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Ronald, въобще не я/го слушай BE_MINE-не звучи тъпо защото и аз точно тка си махам водата от ушите ако ми попадне! Кви лекари,кви 5 лв?! Скок на едната,скок и на другата страна и си готов! \/ Успех!

Ще има да си подскача...
    Вода от басейн задържи ли се известно време там става инфекция...

ПП. Да не мислите, че аз не съм подскачала тогава? Просто не излизаше, но се чуваше един шум в ухото...усеща се, че има вода, но някак си не може да излезе. След това започва и да боли.

Blagodarq na vsi4ki .

Prosto az, ne beshe BASEIN, ami na plaj bqx. Dnes kato se sabudix nqmx ve4e voda, a tova sus spirta podeistva.

Много се радвам за теб!
    С горното мнение считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си