.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

Moderated by W.I.M.: Той ме заряза, защо ?"

ходя с приятеля си от 6 месеца и ако щете вярвайте но не сме се скарвали нито веднъж.Обичаме се ужасно много, е поне аз го обичам така.Когато сме заедно му доставям невероятно удоволствие,прекарасно се държа с него,по вско време и по всякакъв начин му доказвам колко много го обичам. Той е много мил с мен,държи се чудесно.Никога не бях срещала момче с такъв характер и едва ли ще го срещна.ДО ТУК ВСИЧКО ДОБРЕ !!! но .............
    мина една седмица в която не сме се виждали,в която не е отговарял на смс-те ми и дори не ми вдигаше телефона. Все се надявах че е имал работа и не е можел да дойде да се видим но уви не е така. Сега разбирам че той не иска да има нищо общо с мен. Е обеснете ми как стават тия работи. Как може връзката да ни се разпадне без да сме имали проблеми. Обесните ми защо ме е зарязал така гадно ((((((((

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ами то ние не можем да ти обясним защо те е оставил...но сигурно прекалената привързаност която явно си проявявала към него...силните чувства и милото държание са му дошли в повече или просто вече не е имал чувства
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

няма никъква логика...просто трябва да разучиш нещата, не може просто ей така да е сметнал че няма нищо между вас или може да се е изплашил от факта че сичко върви прекалено добре или едно на ум са родителите...

Guest
    няма как да разбера защото той не ми вдига телефона и не ми отговаря на смс-те. А аз днес заминавам за чужбина исках дори да ме изпрати явно няма да стане

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    няма как да разбера защото той не ми вдига телефона и не ми отговаря на смс-те. А аз днес заминавам за чужбина исках дори да ме изпрати явно няма да стане
    ако е знаел че ще заминаваш...може това да е причината
    почти същото направих и аз
    разделих се с най-голямата си любов преди да замина за чужбина с надеждата че тя ще продължи напред, явно и той е имал надежди, но малко егоистични
    не се води по мойто мнение моляте това е просто разсъждение... но се пак се надявам да съм помогнал с нещо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами.. и аз съм имала дълга връзка без нито едно скарване, но поне си имахме причина да се разделим, а относно твоят проблем.. аз не разбирам как така може с човек, с когото си бил толкова време близък после да се отнасяш така тъпо с него,еми,мила,той като не ти вдига,не ти отговаря, няма да се преумориш да отидеш до тях и тогава той иска или не ще говорите на 4 очи и ще си изясните положението
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    София
    Ух тоя е мн зле начи....те пак толкова ли нямат смелостта да кажат "край"...най-мразя някой да се изниже тихомълком без обяснение

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ух тоя е мн зле начи....те пак толкова ли нямат смелостта да кажат "край"...най-мразя някой да се изниже тихомълком без обяснение
    моляти се не бъди толкова скиптично настроена към момчетата !
    не си права! по своя преценка може да е решил че ще бъде по-добре да се разделят и е знаел че ако я сподели с нея, тя ще отвърне противоположно на решението му
    но може и да е било просто заради секса нея я няма аз съм сам за кво ми е...има го и този вариант колкото и да не е хубав

Guest
    Static-X
    ако е знаел че ще заминаваш...може това да е причината
    почти същото направих и аз
    разделих се с най-голямата си любов преди да замина за чужбина с надеждата че тя ще продължи напред, явно и той е имал надежди, но малко егоистични
    не се води по мойто мнение моляте това е просто разсъждение... но се пак се надявам да съм помогнал с нещо
    и аз мсилех дали това не е пречина да се разделим,но все пак аз ще се върна.отивам само за 2 месеца

miloto_girl-4e
    ами.. и аз съм имала дълга връзка без нито едно скарване, но поне си имахме причина да се разделим, а относно твоят проблем.. аз не разбирам как така може с човек, с когото си бил толкова време близък после да се отнасяш така тъпо с него,еми,мила,той като не ти вдига,не ти отговаря, няма да се преумориш да отидеш до тях и тогава той иска или не ще говорите на 4 очи и ще си изясните положението
    все когато отида до тях него го няма.и на мен ми омръзна вече.Какво ще си каже майка му.като няква....все му се натискам. Моята майка ми каза да спра да го тарся,че той ако ме обича той ще ме потърси,но аз знам че няма затова все аз го търся ((

Трябва да поговорите .. намери го ии проведете сериозен разговор , но спокоен без караници ... Успех !!!

Guest
    ти неразбра ли че той не иска да чува за мен. Какъв разговор да водим

все когато отида до тях него го няма.и на мен ми омръзна вече.Какво ще си каже майка му.като няква....все му се натискам. Моята майка ми каза да спра да го тарся,че той ако ме обича той ще ме потърси,но аз знам че няма затова все аз го търся ((
    В доста голяма грешка си явно ! мойта майка я уважавам най-много на тоя свят! тя е мой човек ! за сичко ме прикрива включително и за тва когато наистина имам нужда да не виждам някой или да съм сам ! тя просто казва че ме няма ако го има и това при него..накрая ще и писне и ще му се скара ( както мн пъти ми се е карала ) и ще го издаде някой път!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Наистина като че ли ще е по-добре да не го търсиш вече.Ако той иска да ти даде обяснение,ако иска да е с теб ,предполагам знае къде живееш така че ще те намери и ще се разберете.Но според мен дори това скъсване да е окончателно,трябва да разговаряте и да разбереш какви са точно причините.Не може ей така всичко да е било ОК,и след седмица той да ти заявява че късате по неясна причина.Може би пък някой му е наговорил разни неща за теб,може чувствата да са охладнели,може пък да си е харесал някоя друга или пък просто отново да иска да е свободен(нали знаеш-лято,плай,море,флиртове,куп они)Ние може да гадаем само и да предполагаме,но само той знае истинската причина.Така че ако ти се обади или случайно го засечеш някъде,не пропускай възможност да поговорите спокойно на тая тема

Guest
    да ама все ховя до тях и майка ми се кара че му се натискам като уличница все едно немога без момче

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Наистина като че ли ще е по-добре да не го търсиш вече.Ако той иска да ти даде обяснение,ако иска да е с теб ,предполагам знае къде живееш така че ще те намери и ще се разберете.Но според мен дори това скъсване да е окончателно,трябва да разговаряте и да разбереш какви са точно причините.Не може ей така всичко да е било ОК,и след седмица той да ти заявява че късате по неясна причина.Може би пък някой му е наговорил разни неща за теб,може чувствата да са охладнели,може пък да си е харесал някоя друга или пък просто отново да иска да е свободен(нали знаеш-лято,плай,море,флиртове,куп они)Ние може да гадаем само и да предполагаме,но само той знае истинската причина.Така че ако ти се обади или случайно го засечеш някъде,не пропускай възможност да поговорите спокойно на тая тема
    бих казал глупости

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Static-X
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    моляти се не бъди толкова скиптично настроена към момчетата !
    не си права! по своя преценка може да е решил че ще бъде по-добре да се разделят и е знаел че ако я сподели с нея, тя ще отвърне противоположно на решението му
    но може и да е било просто заради секса нея я няма аз съм сам за кво ми е...има го и този вариант колкото и да не е хубав
    Не бе не съм скиптично настроена,аз ги обичам момчетата.... Ама не и тия мухльовци дето нямат смелост да си кажат,че не искат повече да продължават

Guest
    LP_girl_14 написа:
    Аз мисля че си права обаче поне исках да го чуя в очите че късаме

Мега фен
    И аз не се бях карала с едно гадже. И той ме заряза. Ако хората не се карат, просто не говорят напълно сериозно за отношенията си. Никой не е идеален и не се държи перфектно.

Guest
    И аз не се бях карала с едно гадже. И той ме заряза. Ако хората не се карат, просто не говорят напълно сериозно за отношенията си. Никой не е идеален и не се държи перфектно.
    a каква е пречината да скъсате

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    стига бе мацка,
    имам едни приятели които ходят вече втора година ! карали са се един път ! един единствен и то защото аз ги скарах
    ядеше ми се сладолет а приятелката беше болна и се изпоискараха заради тва нищо повече...2 години радостни са си :П

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Muj-TUPAK

Супер фен

Може би именно това е причината-че заминаваш за чужбина!А ти за колко време заминаваш или няма да се върнеш

Голям фен
    Град
    Пловдив
    може да го е страх,че става прекалено сериозно...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Аре стия уе :( Тоя добре ли е ? До оня ден ти е показвал колко много те обича и т.н.. и в един момент не иска да има нищо общо с теб.Не иска да ти даде дори едно обяснение,поне един смс да ти напише защо постъпва така.Виж кво аз мисля,че това момче не те заслужава.Щом така е решил трябва да се примириш..да се надяваме,че ще осъзнае грешката си и да не бъде твърде късно.Ти спри да го търсиш..и така.Събери дълбоко в себе си болката и се опитай да не мислиш за него и да го забравиш.Прави различни неща,но се опитай да не си спомняш за него.. Поведението му не е оправдано и не трябва ти да страдаш за това при положение,че за нищо не си виновна;( ..Отгоре на всичко майка му ти казва,че се държиш като уличница и не можеш без мъж.В такъв случай им докажи,че можеш и без него.Че можеш да бъдеш щастлива и без него..колкото и да ти е трудно.Човек,който постъпва така с теб не заслужава и капчица внимание повече! .. помисли си въхру това.

Guest
    Не си го задоволила достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си