.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на iiirish
    аз също мисля, че щом не сте се карали, а изведнъж той те е напуснал, при вас нещата просто не са били така кристално ясни както ти си си мислела. явно между вас е имало доста недоизречени неща и ето последиците от тях.
    остави го да прави с живота си каквото иска. щом е сметнал, че може и без теб, това си остава негов проблем. а може би е по-добре да не разбираш за какво те е зарязал, защото понякога истината адски много боли...

nasty_f
    Guest
    Zna4i,spored men v posledniq mesec ot va6ata vruzka,moje da e sporql da te haresva,no da se e pravel,4e mu e bilo priqtno.Az bqh taka,priqtelqt mi neprekasnato mi pokazva6e kolko me obi4a i az na nego,no v posledniq mesec toi zapo4na da mi omrazva-v smisal stana mi mnogo sku4no i ednoobrazno s nego i se prestruvah,4e go haresvam,dokato nakraq ne mu kazah,4e iskam da skasame i toi me razbra,no posle kato 4uh kvi gluposti e pravil i ohranata ne go e puskala v diskotekata..... mnogo lo6o.I az mislq,4e moje da e sprql da te haresva o6te predi mesec ili sedmica,ili pove4e i da mu e bilo gadno da ti kaje.........ili puk ima drugo momi4e,a ako naistina te e obi4al ne vijdam logika ve4e.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си