off ne znam ve4e.. s edno mom4e sme dosta blizki (gu6kame se tseluvame se govorim si ,no ne sme gadjeta) az si imam i gadje no s nego ne6tata ne varvat... na4i 1 ve4er bqhme v 1 kafe s vaprosnoto mom4e i ob6ti priqteli i sled kato stana 11 ve4erta re6ihme da se razhodim i az bqh s edin negov pr (gu6nati toi iska6e ne6to pove4e no az mu kazah ne i si ostanahme samo gu6nati) i estestveno mom4eto koeto haresvam me vidq i ne mu stana osobeno hubavo!az mu pisah da re6i kakvo iska : "dali da sme zaedno ili ne " no toi ne mi otgovori ..sled 3/4 dni polu4avam sms ot nego 4e trqbvalo da si pogovorim li4no...dneska az mu pisah : nali ob6ti prikazki i nakraq " ne ti li lipsvam pone malko?" i toi mi pisa :"kato si doide6 6te govorim, sq nqma kvo da ti kaja!sorry" ...
ta vaprosa mi e kvo spored vas 6te stane? 6te mi kaje 4e iska da sme si samo pr li ? ili pak da mi obqsni 4e ne mu e priqtno da se gu6kam s drugi..kato vi kazat 4e iskat da govorqt s vas : za ne6to lo6o li 6e e ili pak hubavo ..vie kak mislite po tva deto mi kazva?!