.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    _Me4tAtElKa_
    Guest

pomognete mi ako mojete de :))))

iskam da mi predlojite dieta preptat i spotr koito dokazano ot va6iq opit topt kilogramite - taka 4e za 2 meseca da svalq 10 kg i da se stegna
    iskam da svalq maznini ot dupeto bedrata korema no da ne zagubq gardite si
    axaxaax mn pretencii imam
    nali?
    blagodarq predvaritelno

:P
    Guest
    mili4ka za 2meseca spokoino moje6 bez da se napyva6 mngo da otslabne6 s 10 kg prosto qj po-malko primerno zakuskata da e samo plod a na obqd zele4yci s ... sirena ili nqkakvi 4isto meso i taka s malko yprajneniq koito ti 6te pravi6 vseki den i 6te stane rabotata . Yspex

Мега фен
    За да не изгубиш гърдите си, трябва да ядеш нормално и да правиш упражнения за частите на тялото, които искаш да намалеят. Обаче пак ще се потиш и гърдите ще поизчезнат. Обаче с диети и гърдите се топят.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Do sega nikoga ne sam se my4ila da otslabvam i ne vqrvam na dieti, no sam zabelqzala 4e nai-byrzoto slabeene e ot problemi ot vsqkakvo estestvo ...

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Да свалиш 10 килограма за два месеца, първо - не е здравословно, второ - само ти ще си мислиш, че с ипо-добре, трето - след време ще си върнеш старите килограми, даже ще качиш и отгоре. Не бива да се сваля повече от половин килограм за едмица, тоест - 4 килограма за 2 месеца.
    Иначе - храни се по малко и на често с храни, богати на протеин с висока биологична стойност и бедни на нездравословни мазнини и въглехидрати. Избягвай въглехидратите след 14 часа. Спортувай, но забрави за стотиците коремни преси, препоръчвам ти високоинтензивна аеробика.

Извода? Грижете се за себе си, потдържайте се и не чакайте последния момент, в който "трябва да свалтие 10 килограм за 2 месеца". Хубавите неща стават бавно.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    За да не изгубиш гърдите си, трябва да ядеш нормално и да правиш упражнения за частите на тялото, които искаш да намалеят. Обаче пак ще се потиш и гърдите ще поизчезнат. Обаче с диети и гърдите се топят.
    Mн точно казано

Град
    Yet to be revealed
    Това забравих да го кажа...

`Death`Whore` - и да се скъсаш да правиш упражнения за "частите на тялото, които искаш да намалеят" нищо не става, защото организма е така устроен, че не може да свали мазнини само от една "част", тоест - топи се от общия обем мазнини.

Количеството мастна тъкън в гърдите на жените им придава обем, така че е логично щом сваляте мазнини гръдната обиколка да намалява. Препоръчвам ти щом сваляш да си мажеш гърдите със стягащо кремче, за да не провиснат, особено ако са по-големи.

Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    Да свалиш 10 килограма за два месеца, първо - не е здравословно, второ - само ти ще си мислиш, че с ипо-добре, трето - след време ще си върнеш старите килограми, даже ще качиш и отгоре. Не бива да се сваля повече от половин килограм за едмица, тоест - 4 килограма за 2 месеца.
    Иначе - храни се по малко и на често с храни, богати на протеин с висока биологична стойност и бедни на нездравословни мазнини и въглехидрати. Избягвай въглехидратите след 14 часа. Спортувай, но забрави за стотиците коремни преси, препоръчвам ти високоинтензивна аеробика.

Извода? Грижете се за себе си, потдържайте се и не чакайте последния момент, в който "трябва да свалтие 10 килограм за 2 месеца". Хубавите неща стават бавно.
    aaa da moje i s po250 gr na godina nali?
    pri vseki 4ovek e razli4no!

Град
    Yet to be revealed
    Глупости, различно е колко лесно сваля!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си