- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът нямал значение?! Да бе!
Абе много е кофти... т. е. много кофти се получи. За първи път щяхме да го правим с моето момче (аз не съм девствена, нито той) и като видях, каквото видях само дето не ме изби на смях. Преди да сте попитали на 18 съм, и до сега такова нещо не бях виждала.
Мислех си, че съществува само в научно фантастичните филми.
Беше толкова малък... почнах да се чудя дали палецът ми е по-голям от неговия...![]()
Накрая трябваше да симулирам от няма на къде.
Беше просто ужасно. То сама щях да се докарам до край, без негова помощ.Не е уместно да го зарежа само заради това или?
Ама и аз съм жена все пак! Не искам всеки път да се правя, а той да си мисли, че е номер 1 в леглото.
Eми не симулирай! Опитаи се да си мислиш, че ти харесва. След 2-3 пъти, той като види, че ти не си свършила, или ще се откаже, или ще се старае повече, така че ти да можеш. Не споделяй това с приятели или хора от неговата компания, не мисля, че ще му е приятно. Пък и сигурна ли си, че му е бил напълно готов ?
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
по добре му кажи защото май няма да разбере сам ,ако го лъжеш .не си ти виновна че има такъв чл*н все пак си има и хапове от които не разбирам така че може да се пробва може и да има ефект![]()
Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!
gorkata.......![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си знаеш най-добре курвичке малка,нали лапаш каквото ти се подаде - и малки,и големи,и дебели,и тънки....Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
хахаха "дали палеца ми беше по голем от неговия член" хахаха според мен зарежи го няма смисьл всеки пьт като правиш секс с него да не изпитваш удоволствие еиииии ще умра от смяХХ, а сьщо така не го споделяи това с приятели приятелки и избягваи излишни конфликти по темата ...![]()
А ти не си ли му го виждала преди да се подготвите за секс?Не биваше да оставяш "запознанството" за последния момент,защото такива "изненади" се случват.Щом сте достатъчно близки,за да решите да правите секс,значи момчето е щяло да ти позволи да му го галиш или да си играеш с Него преди да се решите на секс.Така щеше да избегнеш The Big Surprise[/b][/list][/code]
ама мастио на ква се шравиш ма....абсурд е да му е по-малък от 10 санда...,така че не ми се прави на интересна. НЕ СИ!
doidohme si na dumata =D>Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
![]()
кажи колко му е горе-долу
О Боже мой!!! Да ти имам проблемът.Е той какво може да направи,а?Първо кажи на колко години е приятеля ти,защото ако е на 13 не очаквай да е 20 сантиметра.ОК не ти е хубаво,но защо трябва да симулираш.Просто му намекни,че искаш да ти доставя удоволствие и по друг начин-да речем с пръстчета или с езиче.Или ти си ненаситна за мъжки органи и искаш да те пълнят отвсякъде.Размерът ок има значение,ама горкото момче какво да направи.По-добре му намекни,ама не и да му казваш в прав текст,че ще се обиди.но това не е повод да го оставиш.
Добре, момчета, представете си, че ходите с момиче и по едно време се оказва, че вагината И е адски широка и не изпитвате почти никакво удоволствие. Няма ли да ви е гадно?
По темата - давайте на задна прашка и ако нищо не усещаш...проблемът е сериозен.
Хех а е малак бива ама това което чета мисля че тоз въобще няма майПървоначално написано от Dazed And Confused
![]()
струва ми се че не неговия е малък, а твоята п**** е бая голяма.
Здраво си ги поемала ми се струва. Цепнали са ти халката сигурно![]()
ЕЕ, може проблемът да не е в нейния полов орган.
Сигурна ли си, че просто не е бил достатъчно твърд и така ти е изглеждал ;)
Колко сантиметра гооре долу? Щом толкова си виждала преди него трябва да можеш да преценяваш на око ;)
тая кучка, по-точно тоя путьо яко Ви ебава с тая тема.
Ухахахах голема смехория ма не ,че не е възможно.Размерът винаги има значение.
![]()
![]()
Ами трябваше да си внимателна с него ...... с пинсета трябваше да действаш, не така
![]()
![]()
![]()
Спокич, друг ще си намериш. Този е дефектен![]()
![]()
![]()
mi dai mu da ti go nabiva v guzu , tam mai ste pasne idealno..ili..?![]()
Е, малък ама и кат' не може да го ползва като хората ...
И к'ва ще е разликата ако е два метра, твоята пещера е 8-9 най-много 10 см доколкото знам. Ти може да стигнеш до сублидният (абе май така се пише) момент дори и той да си играе само с повърхността - то там е всъщност ерогенната зона, а не някъде скрита вътре. Така и по-лесно се контролира празненето.
Е, вече друг е въпроса дали имаш предвид малък или толкова тънък че ако си бременна и няма да си загубиш бременносттада не се подигравам, пу, да не се случи и на мене. Щото ми се е случвала трайна импотентност от натравяне с алкохол щях да лудна. Оттогава съм намалил алкохола.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Ку***!!! Във всички теми, когато някои каже дали има значение размерът, все казвате: " Не, успокой се, размера няма значение, аз моя ще си го обичам какъвто и да му е... и т.н." А тук почвате да му се смеете, съчувствам му на този човечец....![]()
Нищо няма да му казваш и ще стимулираш ако трябва! Ако му кажеш че му е малък, тоя човек сигурно ще се самоубие...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Е, ако това беше във връзка с моя отговор.. никъде не съм казал да го късаЕдно от последните неща за които ще скъсат е размерът. По-скоро ако не се обичат като хората след всички пози ще им омръзне. То е така, харесваш някого, мечтаеш си за него, едно чукане и после отиваш на друга вълна.
Не беше във връзка с твоя отговор, а по принцип.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
е, аз да кажа
то и к'во да я задоволи те някои жени айде да не казвам всички, могат и цял ден.