- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Много искам да го направя с момиче, но незнам как
Ооо след 20-тата годишнина съпругът/съпругата определено ще вдъхне някакъв акъл на половинката сиВече за след 20-тата ГОДИНА - за тогава наистина незнам....
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
taq temi4ka me izkefi ..osobeno 4e ima6e mnogo "interesni mneniq" a mejdu drugoto give_me mi e sestra.......i mi stana super interesno tq tfa ne go be6e spodelqla s men tva si jelanie ..........
Ми лесбиики сте бе..Тва че момиче ако иска да го направи с момиче не е лесбийство,а е нещо ново ГРЕШИТЕ!!!
Просто сте лесбийки и вие срам да го признаете!
Нещо ново можеш да опиташ като го направиш с любимия човек в различни пози,но не и като го направиш с момиче,неси мислете че това не е лесбийство,точно такова е колкото и да неви се иска!!
Btw..Повечето от вас неса правили секс въобще и говорят по тези теми!!!!!!!!!!!!!
Не разбирам как едно момиче което не го е правило ще обеснява на друго дали е хубаво,боли ли и така!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In god WE trust ! (all others must submit a X.509 certificate)
май май тъшак си правишПървоначално написано от Анонимко
![]()
Само че има малък проблем нали се сещате ?
Ако гаджето се разсърди ?
Абе най-яко е да правите 3ка![]()
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка.
според мен няма хич да се сърди даже ше иска да гледа знам аз :P аххахахаПървоначално написано от Vlado312
az ne bih........
Виж кво ща посъветвам да проаш. Казваш на приятеля си че ше играете на голф.Земаш един голф екип навираш си топката в съответния полов орган и му кааш "10 ярда до изхода дупката с метален стик номер 3"Първоначално написано от give_me
Не сериозно мн съм гаден.Сори че кофти са базикам.Обаче бъди сигурна че приятелят ти ще е на 100% съгласен с второ момиче. Предай мно поздрави на приятеля си стисни му ръката и му кажи че ако му тря помощ АЗ СЪМ НАСРЕЩА!!!
Кат искаш нещо ново се дрогирай.
И после кажи на гаджето ти да те ш**а в устата докато си дрогирана,смятам че ще ти хареса като гледам какъв загубен характер си![]()
In god WE trust ! (all others must submit a X.509 certificate)
ne e tolkova trudno da go napravi6 s momi4eПървоначално написано от give_me
az su6to sum girl4e i hodq s momi4e v momenta i si go pravim redovno![]()
Ами незнам сигурно си любопитна,защото е нещо ново и неизвестно,но не мисля,че трябва да го правиш,защото незнаещш как ще реагира приятеля ти,ако разбере.Може да му стане гадно.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ ИЗДЪРЖАААААААААААААААМ ХАХАХАХАхАхХА![]()
![]()
![]()
az sam go pravila s momiche supersko eeeeeeobache e kofti 1 .. che mnoogoooo hora ot toq forum go schitat za lizbiisko... mi q se opreite be !
Правила си го ти...![]()
С меченцето на кака си го правила...
Ти като се подмокриш не знаеш ебе ли ти се, пикае ли ти се, правила го...
Я у лево, бе!
ko stava naprai li go nqkav napredak????/ai 4e na nqkoi hora im e super interesno kvo staaaaaaa otnosno novoto vari v nqkoi sex shop ima polezni igra4ki
Така всички ще са доволни =D>Първоначално написано от Vlado312
Е, аз лично не бих правил 3, било то шведска или не... Искам си само с мойто гадже![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!