.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: oh 6a go izqm

palavo_ezi4e
    Guest

oh 6a go izqm

Hora zabelqzali li ste mujut ot klipa na preslava-kogato sumne kolko e sladak?Samo na men li mi se struva taka ili naistina e SUPER par4e?daite si mnenieto zanego

Мега фен
    Гримиран е и изглежда като педал. Ако го видя нормален, ще кажа мнение.

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Я дайте линк за клипа , да го вида ама и сега мога да си кажа мнението щом участва в чалга клип и е гримиран е педал .

Guest
    да бе да.Гледах едно интервю с преслава и тоя и без грим и т.н изглежда ужасно!!!

Guest
    тоя е ГЕЙ

dran-dran
    Guest
    NE E GEI !!!!!! mn si e sladak daje ... vie ni6ty ne razbirate .. sorry

Guest
    Честно казано не си падам по гейове,а този определено е такъв или ако не е, изглежда така(то това е достатъчно)

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    На мен не ми харесва.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dran-dran
    NE E GEI !!!!!! mn si e sladak daje ... vie ni6ty ne razbirate .. sorry
    Извинена си. Никой не е казал, че е гей, обаче е гримиран като жена.

Az mislq 4e e mnoogo sladuk i tova 4e 4ovekut se poddurja ne ozna4ava 4e e gei
    Jaduvam za tvoite o4i...jaduvam za tvojata usmivka...Jaduvam za teb

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ебаааааати поддръжката... 0.о
    епа яж го, аз кво да напраа
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от little_sea_angel
    Az mislq 4e e mnoogo sladuk i tova 4e 4ovekut se poddurja ne ozna4ava 4e e gei
    От кога съставна част от поддръжката на един мъж е гримирането?! Ми освен да започнат да се разхождат и с поли и токчета под предтекст, че се поддържат и трябва да са в крак с модата! И тогава ще са много секси и сладки нали?!
    Аз му викам на това изпедарастяване и за съжаление, разхождайки се из центъра попадам на все повече такива нелицеприятни ми индивиди!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ааааа! Има ебаси яките гримирани мъже. Вало, Неграл (Нергал!?) некфи други яки. Освен това и с поли има готини. !!!!

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Чш, тихо са Boot ВилетУ е друго нещо.
    Абе въобще на мятълите и готите (готици, пф как се вика ) са им позволени гримове и поли, ама на другите - не!

Повече от фен
    Град
    ;]

Re: oh 6a go izqm

Цитирай Първоначално написано от palavo_ezi4e
    Hora zabelqzali li ste mujut ot klipa na preslava-kogato sumne kolko e sladak?Samo na men li mi se struva taka ili naistina e SUPER par4e?daite si mnenieto zanego
    убавец е може да го прасна ако ми падне ;]

palavo_ezi4e
    Guest

NE E GEI

Tova 4e sa go grimirali za klipa ne ozna4ava 4e e GEI!!!!!Prosto e poddarjan muj a razlikata e OGROMNA!Mujete mogat da si pravqt kola-maska,da hodqt na manikurist-v tva nqma ni6to lo6o.Za6to puk i da ne si slojat glanc be hora??Toi si e sladak i prosto podsilvat krasotata mu.TVA E !gei.GLUPOSTI!!!!!

Re: NE E GEI

Tova 4e sa go grimirali za klipa ne ozna4ava 4e e GEI!!!!!Prosto e poddarjan muj a razlikata e OGROMNA!Mujete mogat da si pravqt kola-maska,da hodqt na manikurist-v tva nqma ni6to lo6o. Za6to puk i da ne si slojat glanc be hora ??Toi si e sladak i prosto podsilvat krasotata mu.TVA E !gei.GLUPOSTI!!!!!
    мъж с гланц ??? даже звучи гнусно
    аре балсам за устни пак бива, да речем че му са били напукани устните ..
    ма гланца е друго нещо.. днеска гланц - утре спирала, пудра.. сенки

Супер фен
    Mmm tozi sladur prosto e neveroqten Tova e Kris(istinskoto mu ime e Plamen,no pochti vsichki go znaqt kato Kris)ot "Maximus",no izglejda,che tuk nikoi ne go znae.I naistina tova,che se poddarja v nikakav sluchai ne oznachava,che e gei.Nqma nishto losho v tova da hodi primerno na manikiur,pedikiur,kola-maska,no stiga da ne prekalqva s grima i da se pravi na palqcho,inache ne vijdam nishto losho-prosto dobre poddarjash se maj

Град
    По света и у нас
    Гримът понякога прави чдеса.Не е много мой тип,но кой го интересува.Дано да има вере да обръща внимание на фенките,че като гледам не са малко
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Гримиран е и изглежда като педал. Ако го видя нормален, ще кажа мнение.
    да наистина с тази блузка и този гланц

Мега фен
    Мен пък и метълите не ми харесват гримирани и с поли. Но поне не го правят уж за да подчертаят красотата си.

Мъжете не подчертават красотата си, защото не трябва да имат нежно и ефирно излъчване! Аман от лесбийки и педали! Нормални хора, които си падат по мъже, които само се къпят, дезодорират и бръснат по лицето, не останаха ли?

Пламенчо е най-сладкото същество което съм виждала. Наистина в клипа малко са прекалили с грима, но иначе е много сладък - и в клипа и на живо.

Голям фен
    Град
    sofia
    damm mn e sladuk i e striptizior
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: oh 6a go izqm

Не съм го гледала тоя клип(не слушам чалга) ама като се има в предвид се какви участват по клиповете на чалгарките мога да си го предсавя къв е...съкс

Ooooooooo hubavec e i o6te kak!na edin koncert na preslava go vidqhme na jivo BEZ GRIM i naprao...i az bih go prasnalai nali sum si nahalna go pomolih da mi se podpi6e na gurba...beee sled tui ako mojeh nqma6e da se kupq i 1mesec
    NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си