- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- oh 6a go izqm
Hora zabelqzali li ste mujut ot klipa na preslava-kogato sumne kolko e sladak?Samo na men li mi se struva taka ili naistina e SUPER par4e?daite si mnenieto zanego![]()
Гримиран е и изглежда като педал. Ако го видя нормален, ще кажа мнение.
Я дайте линк за клипа , да го вида ама и сега мога да си кажа мнението щом участва в чалга клип и е гримиран е педал .
да бе да.Гледах едно интервю с преслава и тоя и без грим и т.н изглежда ужасно!!!![]()
тоя е ГЕЙ
NE E GEI !!!!!! mn si e sladak daje ... vie ni6ty ne razbirate .. sorry
Честно казано не си падам по гейове,а този определено е такъв или ако не е, изглежда така(то това е достатъчно)![]()
На мен не ми харесва.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Извинена си. Никой не е казал, че е гей, обаче е гримиран като жена.Първоначално написано от dran-dran
Az mislq 4e e mnoogo sladuk i tova 4e 4ovekut se poddurja ne ozna4ava 4e e gei![]()
Jaduvam za tvoite o4i...jaduvam za tvojata usmivka...Jaduvam za teb
ебаааааати поддръжката... 0.о
епа яж го, аз кво да напраа![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
От кога съставна част от поддръжката на един мъж е гримирането?! Ми освен да започнат да се разхождат и с поли и токчета под предтекст, че се поддържат и трябва да са в крак с модата! И тогава ще са много секси и сладки нали?!Първоначално написано от little_sea_angel
Аз му викам на това изпедарастяване и за съжаление, разхождайки се из центъра попадам на все повече такива нелицеприятни ми индивиди!
Ааааа! Има ебаси яките гримирани мъже. Вало, Неграл (Нергал!?) некфи други яки. Освен това и с поли има готини. !!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
Чш, тихо са Boot ВилетУ е друго нещо.![]()
Абе въобще на мятълите и готите (готици, пф как се вика) са им позволени гримове и поли, ама на другите - не!
![]()
убавец е може да го прасна ако ми падне ;]Първоначално написано от palavo_ezi4e
Tova 4e sa go grimirali za klipa ne ozna4ava 4e e GEI!!!!!Prosto e poddarjan muj a razlikata e OGROMNA!Mujete mogat da si pravqt kola-maska,da hodqt na manikurist-v tva nqma ni6to lo6o.Za6to puk i da ne si slojat glanc be hora??Toi si e sladak i prosto podsilvat krasotata mu.TVA E !gei.GLUPOSTI!!!!!
мъж с гланц ??? даже звучи гнусноПървоначално написано от palavo_ezi4e
![]()
аре балсам за устни пак бива, да речем че му са били напукани устните ..![]()
ма гланца е друго нещо.. днеска гланц - утре спирала, пудра.. сенки
![]()
![]()
Mmm tozi sladur prosto e neveroqtenTova e Kris(istinskoto mu ime e Plamen,no pochti vsichki go znaqt kato Kris)ot "Maximus",no izglejda,che tuk nikoi ne go znae.I naistina tova,che se poddarja v nikakav sluchai ne oznachava,che e gei.Nqma nishto losho v tova da hodi primerno na manikiur,pedikiur,kola-maska,no stiga da ne prekalqva s grima i da se pravi na palqcho,inache ne vijdam nishto losho-prosto dobre poddarjash se maj
![]()
Гримът понякога прави чдеса.Не е много мой тип,но кой го интересува.Дано да има вере да обръща внимание на фенките,че като гледам не са малко![]()
![]()
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
да наистина с тази блузка и този гланцПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен пък и метълите не ми харесват гримирани и с поли. Но поне не го правят уж за да подчертаят красотата си.
Мъжете не подчертават красотата си, защото не трябва да имат нежно и ефирно излъчване! Аман от лесбийки и педали! Нормални хора, които си падат по мъже, които само се къпят, дезодорират и бръснат по лицето, не останаха ли?
Пламенчо е най-сладкото същество което съм виждала. Наистина в клипа малко са прекалили с грима, но иначе е много сладък - и в клипа и на живо.
damm mn e sladuk i e striptizior![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ooooooooo hubavec e i o6te kak!na edin koncert na preslava go vidqhme na jivo BEZ GRIM i naprao...i az bih go prasnalai nali sum si nahalna go pomolih da mi se podpi6e na gurba...beee sled tui ako mojeh nqma6e da se kupq i 1mesec
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...