.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    Препоръчвам ти да спреш да викаш ''сестра ми'',защото звучи отвратително.

Guest

Re: Помощ направих грешка 4 пъти сега незнам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Глупакът
    Здравейте,

Значи незнам дали е за този форум или за Любов но ще го напиша тук надявам се да я преместят а не да я изтрият модераторите

Значи проблема ми е такъв сестра ми е много яка мацка... даже да не казвам много силни думи ама е перфектна.. и сме на една възраст /доведена сестра ми е /

Та искам да ви питам какво да правя.. 4 пъти го правиме вече и тя го иска и аз го искам ... но се боя да не ни хванат... незнам какви може да са последствията ?!

Дайте съвети... Много ми е хубаво с нея и изглежда че и на нея и е хубаво...

Проблемът идва главно че имам и приятелка... Не искам да стане така някой ден да разбере че съм й изневерявал с сестра ми

КАК ДА Я РАЗКАРАМ сестра ми като и двамата не го искаме ?!?!?!!?!?
    6tom ti haresva praite go ve.Pak nqq kaa6 na nikoi i tolkos mal4ite si se nqkade 6e prestanete

Аве-дай да чукам и аз сестра ти-пък може и тройка да напраим

Мега фен Аватара на iiirish
    ох, бе хора, оправете се. кво кат му била доведена сестра. това е ебаси извратеното.
    я да вземеш да се спреш, че представи си какво ще стане ако вашите научат...
    а и още нещо - абе тебе не ви ли е срам после да се гледате в очите?!
    много ми интересно да разбера!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ох, бе хора, оправете се. кво кат му била доведена сестра. това е ебаси извратеното.
    я да вземеш да се спреш, че представи си какво ще стане ако вашите научат...
    а и още нещо - абе тебе не ви ли е срам после да се гледате в очите?!
    много ми интересно да разбера!
    Що па да ги е срам?!Тебе срам ли те е да гледаш майка ти и баща ти,които правят секс Странна си човече

Guest
    Напълно нормално е ,все пак не сте роднини!
    Еби се с нея,но гледай да не те фанат,бъди и с приятелката си,просто си прави кефа и с 2те!Сутринта ебеш едната и като се върншеш у вас,се заключвате със сестра ти и си прайте кефа!

Повече от фен

Да не ви пука

Да не ви пука, ако сте чели "Комисарят Тротти в рая" (или поне аз почнах да го чета преди време там братя са изнасилвали сестра си, тя е раждала и подобни простотии. Сега тя дори да роди то няма да е изродче или такива кофти мании.
    Само незнам колко сериозно смятате да го карате, 'шот' ако се задълбочи мо'е накрая и да се ожените Ама 'ба ли ма'а му дали може да се ожените ако по закон сте брат и сестра, такъв указ в закона май няма (да се ***, защо не следвам право
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Напълно нормално е ,все пак не сте роднини!
    Еби се с нея,но гледай да не те фанат,бъди и с приятелката си,просто си прави кефа и с 2те!Сутринта ебеш едната и като се върншеш у вас,се заключвате със сестра ти и си прайте кефа!
    =D> =D> mashala
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си