- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na more-s gadjeto ili priqteli?
Sladuri i sladurani,s kogo bihte predpocheli da otidete na pochivka-samo s gadjeto ili da se saberete kompaniq priqteli/ki(no bez gadjeto)?Kak mislite,che shte si izkarate po-gotino-sami s liubimiq,izcqlo otdali se edin na drug ili s kompaniq-vsqka vecher diskoteki,kuponi,shtureene,abe s dve dumi palna svoboda,gadjeto ne znae kakvi gi varshite i taka.Koi variant bihte predpocheli?
bih predpochela s priqtelq si-toi e sichko za men!![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
S moeto gadje s moqta bst fr i neinoto gadje
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
s gajeto s gajeto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
предпочитам с приятеля си - ще бъде адски романтично. всъщност другата седмица ще идем за малко
с гаджето ми
Ем аз съм за приятели..
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Е пЪ с гадженцето
Opredelno s gadjeto.
To ne, che neshto prechi dvete neshta da se suchetaqt, daje shte e po-qko. Ama lichno az sum na variant gadje.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Искам с гаджето, но ако може с него и с приятелите...това ще е супер!
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Бих предпочела 100 пъти повече първия.Ах,как си мечтая да отидем само двамата сами.
Бих комбинирала двата варианта, а ако не става - с приятеля ми
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
бих предпочел и с гажето и с приятелите, за мое голямо разорачерование не съм виждал черно море ( ходил съм на бяло, червено и мъртво ), но на нащо нямах никакъв успехПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
не сички искат да ходят извън бг![]()
ами ако трябва да избирам-това са приятелите ми,но ще е по добре да отида и с гаджето и с приятелите си![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
аз пък бих предпочела само с приятели
все пак с гаджето ще можете след тва постоянно да сте заедно, а на море се ходи веднъж в годината и то за малко
все пак тва е мястото, където да си починеш, да се отпуснеш, да полудуваш и т.н.особено пък ако се карате честичко.. тогава такава почивка ще е, че нямам думи просто
![]()
апък и на плажа и по дискотеките е фрашкано със готини момченца, има някои дето са такива сладури... просто невероятни бонбончета![]()
![]()
ще е чиста загуба на време да идеш с приятеля синито можеш да се порадваш на гледката:P като хората, нито да пощурмуваш из тва море, така че после поне малко съвестта ти да е нечиста
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
S gadjeto![]()
приятелите на първо място!!!!!Първоначално написано от priti_kiti
но е готин варианта аз, гаджето, най-добрия приятел и неговото гадже... е тва ше е фън![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
=D>Първоначално написано от koalka
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Първоначално написано от valantain_love
евала... досега това е единственото обосновано мнение =D> а и е права между другото![]()
зависи от гаджето![]()