- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo sa mom4etata
kakvo sa mom4etata?....
mom4etata sa zadnici i badete sigurni 4e nqma svesni izmejdu tqh![]()
![]()
![]()
Momchetata sa zadnici shtoto ni naranqvat.. Nie sme kuchki za tqh shtoto nie naranqvame tqh.. i taka Zemqta se varti.. A momchetata sa prosto drugiq pol.. Hora .. sashto kato nas![]()
И аз до скоро така си мислех...но сре6тнах едно мом4е и ве4е мисля 4е не е такаНо съм по4ти сигурна 4е рано или късно пак 6те се върна на това мнение ... Но ДА...в пове4ето слу4аи наистина е така...за съжаление
![]()
За да напишеш това гениално мнение трябва да познаваш всички момчета на Земята. А всъщност дали ги познаваш?! Категорично не. Следователно не обиждай така момчетата, овца.
даммммПървоначално написано от naia
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Tova ne sa hora!Tova sa mom4eta! \/
I az sum za.Първоначално написано от ninsy
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Какво са момчетата...як въпросНие за тях имаме кофти мнение и те за нас така...Ние мислим,че са боклуци и пустиняци защото много често ни нараняват а пък те мислят че сме курви и парцали защото правим същото.От моя "голям опит" с момчетата ми прави впечатление,че не всички са гадняри стига да не ги нараниш,в повечето случаи и те не го правят...това си е мое мнение за което може някой да ме наругае ама честно казано не ми пука
Трябва ли защото някое момче те е наранило,да слагаш черен печат с надпис "боклуци" на всички останали?
На мен примерно приятеля ми ми каза в очите,че съм курва и парцал...но не обвинявам за това всички останали момчета
Те са различни,но със много сходни неща и много прилики.Просто не ги слагай всичките под един общ знаменател не всички са боклуци
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
каквито и боклуци да са мъжете, без тях нямаше да има нищо "сладко" на този свят. така че едното компенсира другото![]()
задници ама някои не миришат толкова \/
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Moje da sa zadnici i kakvo li oshte ne kakto kazvash ti, no nemojem bez tqhVse pak ne bydi tolkova losho nastroena sreshtu tqh zashtoto rano ili kysno shte namerish nqkoi izmejdu tqh koito da obichash i toi da ti otvryshta na chuvstvata kakto se kazva 'Za vseki vlak si ima pytnici'
![]()
![]()
Everything happens for a reason..
Лъжеш се.Има свестни момчета.Не ги злагай под общ знаменател.Приятелят ми не е като другите момчета,колкото и травиално да звучи.
Не съм съгласен с теб. Няма да ти обяснявам. Няма и да те обиждам (много), но просто си си поредната патка която е пострадала някакси от някой си и сега си ядосана и мразиш всички мъже, до утре естествено, когато пак ще отидеш при някой да си теглите по някой тек.
хаПървоначално написано от ANGEL4E
мацка аре да си мериш приказкитеса че си имала 1 гаже в живота и то те е преебало...са ти е кофти и си мислиш че сички сме еднакви, със същия успех мога да кажа че сички сте к*рволяци, но няма да го кажа защото не е така ! с 2 излез от филмите дето си с вкарала или просто си е*и м*йката !
права си ... от с такива тоалетни хартии като теб...Първоначално написано от ANGEL4E
Викам САМОУБИЙ СЕ! Никой не ви е виновен на вас жените че гледате само гъзарчетата дето отвън изглеждат добре и ги гледате само тях а здуханите ги подминавате като пътни знаци защото всички около вас смятат че са сдухани и вие под общия знаменател. А като се хващате само с тия "яките обвивки" мноу ясно че ще ви ебават как си искат, щото ги е доебало за вашите чувства, по-важно е да си вкарат някаде това дет им е в гащите. Като почнете да обращате внимание и на тези които всички ги подминавате, защото в повечето случаи това са хората на вашите мечти, просто не изглеждат така както в мечтите ви, тогава може да пишете глупости от сорта! Аз съм бил от двете страни на оградата и мога свободно да кажа че има много такива хора които просто не им стига смелост да направят нещо което "женкарите" го правят ежедневно и затова вече на никой не му дреме за тях. Аи бей да си търсиш поредната мъжка курва в некоя умрела дискотека и не обаждай простотии повече![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
по принцип имам лично мнение, но това на Госта просто обра точките. Има бира от мен =D> Да пише на ЛС как да си я получи, евала...![]()
А ти си тъпа ПУТКА!Първоначално написано от Tesinka
ти пък кВо си?!?!Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
![]()
защото не си попаднала на свястно момче,вече всички ги слагаш под общ знаменател...аз пък мога да ти кажа,че "задниците" са точно хората като теб!!!![]()
![]()
![]()
BtW КИРИЛИЦАТА НЕ ХАПЕ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Доста остро, но въпреки това вярно!!!
Наистина "обра точките".
Какви са момчетата ли?!Ами за тях има само едно определение-РАЗЛИЧНИ!!!!![]()