.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: kakvo sa mom4etata

Фен
    Град
    sofia

kakvo sa mom4etata

kakvo sa mom4etata?....
    mom4etata sa zadnici i badete sigurni 4e nqma svesni izmejdu tqh

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    какво са момчетата питаш.. ми хора са тва обеснява що са задници нали? не бе глупости,аре не превръщайте тая тема в поредната от типа "момчетата са гадни изверги изтрепете ги" ...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momchetata sa zadnici shtoto ni naranqvat.. Nie sme kuchki za tqh shtoto nie naranqvame tqh.. i taka Zemqta se varti.. A momchetata sa prosto drugiq pol.. Hora .. sashto kato nas

Супер фен
    И аз до скоро така си мислех...но сре6тнах едно мом4е и ве4е мисля 4е не е така Но съм по4ти сигурна 4е рано или късно пак 6те се върна на това мнение ... Но ДА...в пове4ето слу4аи наистина е така...за съжаление

Guest
    За да напишеш това гениално мнение трябва да познаваш всички момчета на Земята. А всъщност дали ги познаваш?! Категорично не. Следователно не обиждай така момчетата , овца.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    само знам че без тях нямаше да се развива света както и ако нямаше жени
    мъжете са част от цялия кръговрат

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от naia
    дамммм
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Tesinka
    Guest
    Tova ne sa hora!Tova sa mom4eta! \/

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от naia
    дамммм
    I az sum za.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Какво са момчетата...як въпрос Ние за тях имаме кофти мнение и те за нас така...Ние мислим,че са боклуци и пустиняци защото много често ни нараняват а пък те мислят че сме курви и парцали защото правим същото.От моя "голям опит" с момчетата ми прави впечатление,че не всички са гадняри стига да не ги нараниш,в повечето случаи и те не го правят...това си е мое мнение за което може някой да ме наругае ама честно казано не ми пука Трябва ли защото някое момче те е наранило,да слагаш черен печат с надпис "боклуци" на всички останали? На мен примерно приятеля ми ми каза в очите,че съм курва и парцал...но не обвинявам за това всички останали момчета Те са различни,но със много сходни неща и много прилики.Просто не ги слагай всичките под един общ знаменател не всички са боклуци
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Мега фен Аватара на iiirish
    каквито и боклуци да са мъжете, без тях нямаше да има нищо "сладко" на този свят. така че едното компенсира другото

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    задници ама някои не миришат толкова \/
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Голям фен Аватара на Ice
    Moje da sa zadnici i kakvo li oshte ne kakto kazvash ti, no nemojem bez tqh Vse pak ne bydi tolkova losho nastroena sreshtu tqh zashtoto rano ili kysno shte namerish nqkoi izmejdu tqh koito da obichash i toi da ti otvryshta na chuvstvata kakto se kazva 'Za vseki vlak si ima pytnici'
    Everything happens for a reason..

Мега фен Аватара на koalka
    Лъжеш се.Има свестни момчета.Не ги злагай под общ знаменател.Приятелят ми не е като другите момчета,колкото и травиално да звучи.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не съм съгласен с теб. Няма да ти обяснявам. Няма и да те обиждам (много), но просто си си поредната патка която е пострадала някакси от някой си и сега си ядосана и мразиш всички мъже, до утре естествено, когато пак ще отидеш при някой да си теглите по някой тек.

Re: kakvo sa mom4etata

Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    kakvo sa mom4etata?....
    ха
    мацка аре да си мериш приказките са че си имала 1 гаже в живота и то те е преебало...са ти е кофти и си мислиш че сички сме еднакви, със същия успех мога да кажа че сички сте к*рволяци, но няма да го кажа защото не е така ! с 2 излез от филмите дето си с вкарала или просто си е*и м*йката !

kakvo sa mom4etata?....
    права си ... от с такива тоалетни хартии като теб...

Guest
    Викам САМОУБИЙ СЕ! Никой не ви е виновен на вас жените че гледате само гъзарчетата дето отвън изглеждат добре и ги гледате само тях а здуханите ги подминавате като пътни знаци защото всички около вас смятат че са сдухани и вие под общия знаменател. А като се хващате само с тия "яките обвивки" мноу ясно че ще ви ебават как си искат, щото ги е доебало за вашите чувства, по-важно е да си вкарат някаде това дет им е в гащите. Като почнете да обращате внимание и на тези които всички ги подминавате, защото в повечето случаи това са хората на вашите мечти, просто не изглеждат така както в мечтите ви, тогава може да пишете глупости от сорта! Аз съм бил от двете страни на оградата и мога свободно да кажа че има много такива хора които просто не им стига смелост да направят нещо което "женкарите" го правят ежедневно и затова вече на никой не му дреме за тях. Аи бей да си търсиш поредната мъжка курва в некоя умрела дискотека и не обаждай простотии повече

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Викам САМОУБИЙ СЕ! Никой не ви е виновен на вас жените че гледате само гъзарчетата дето отвън изглеждат добре и ги гледате само тях а здуханите ги подминавате като пътни знаци защото всички около вас смятат че са сдухани и вие под общия знаменател. А като се хващате само с тия "яките обвивки" мноу ясно че ще ви ебават как си искат, щото ги е доебало за вашите чувства, по-важно е да си вкарат някаде това дет им е в гащите. Като почнете да обращате внимание и на тези които всички ги подминавате, защото в повечето случаи това са хората на вашите мечти, просто не изглеждат така както в мечтите ви, тогава може да пишете глупости от сорта! Аз съм бил от двете страни на оградата и мога свободно да кажа че има много такива хора които просто не им стига смелост да направят нещо което "женкарите" го правят ежедневно и затова вече на никой не му дреме за тях. Аи бей да си търсиш поредната мъжка курва в некоя умрела дискотека и не обаждай простотии повече

по принцип имам лично мнение, но това на Госта просто обра точките. Има бира от мен =D> Да пише на ЛС как да си я получи, евала...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tesinka
    Tova ne sa hora!Tova sa mom4eta! \/
    А ти си тъпа ПУТКА!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    У бре

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не съм съгласен с теб. Няма да ти обяснявам. Няма и да те обиждам (много), но просто си си поредната патка която е пострадала някакси от някой си и сега си ядосана и мразиш всички мъже, до утре естествено, когато пак ще отидеш при някой да си теглите по някой тек.
    =D>

П.П.: Сори за спама

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

kakvo sa mom4etata?....
    ти пък кВо си?!?!
    защото не си попаднала на свястно момче,вече всички ги слагаш под общ знаменател...аз пък мога да ти кажа,че "задниците" са точно хората като теб!!!
    BtW КИРИЛИЦАТА НЕ ХАПЕ!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Доста остро, но въпреки това вярно!!!
    Наистина "обра точките".

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Какви са момчетата ли?!Ами за тях има само едно определение-РАЗЛИЧНИ!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си