- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo sa mom4etata
Те са нещо необяснимо!Ту са наши приятели,ту най-зли врагове!Едно е сигурно-те са другата страна на монетата!Без тях нищо нямше да е,така както е!Абе важни са,нали?![]()
Има свесни!
Поредната тема, в която дадено момиче вероятно е наранено от някое момче и сега се озлобява срещу всички момчета и ги поставя под общ знаменател
иначе има и доста свесТни,даПървоначално написано от `Death`Whore`
mom4etata sa sre6tupolojniqt pol bez koito ne mojem i ima svestni az sum popadnala na takova i poznavam mnogo drugi koito su6to sa
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Някои са тъпи,други не,но и те са хора!И все пак вярвам,че ще срещна някой свестен,макар и да знам,че свестните са малко...![]()
Изобщо не съм съгласна с теб. Познавам момчета, които са МНОГО свестни. Може би наистина са малко, но това да казваш че всички момчета са пустиняци е ебати простотията. Не можеш да обиждаш всички!![]()
много точно.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
какво сме момчетата? - хора
какво са патки като авторката на темата - ами патки![]()
Men ako me pita6 v dne6no vreme,kato cqlo horata sa ZADNICI,bez zna4enie ot pola.A otnosno mom4etata,az poznavam svestni mom4eta,vqrno 4e procenta e po-maluk v sravnenie s tezi za koito govori6,no tova ne vaji samo za mom4etata,a kato cqlo za horata.Nqma na4in,jivota go predpolaga.
nz kvi sa no bez tqhh ne mojem est.i te bez nas![]()
хахахахахаха тва беше диво,пълна глупост.....Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
как да съм сигурна,че няма свестни като познавам такива супер печени момчета,не както каза ти "задници",е има и такива,ама защо винаги слагате всички под общ знаменател?!Всеки човек е различен,независимо момче или момиче е!!!
f@nt@zi@
защо поставяте вси4ки мом4ета под един знаменател? тва е супер тъпо според мене! всеки 4овек е разли4ен
2 т. системно.
Emi ebi se dogava s jeni kato kazvash 4e nie mom4etata sme zadnici,a shtom go kazvash zna4i i ti si zadnik.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпанари искащи само секс и можещи да нараняват някое момиче
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Emi smqtam ,4e po-golqm zadnik ot tvoq tuka nikoe momi4e nqma za da gi pi6e6 tiq shits ?Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
стига сте се хранили бре...![]()
vsi4ki mom4eta sa ednakvi! purvo te obejdavat da im vqrva6 i posle kato im pisne6 i bez da ti davat obqsnenie te ritvat!![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
i az mislq 4e mom4etata si padat golemi zadnici,no vsqko pravilo ima izklu4enie taka 4e ima i takiva(mnogo malko) koito sa svesni![]()
Момичета с пишки![]()
Сега сериозно...представи си...замисли се.....иииии оооооооооо чудоооо-момчетата са хораа![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Trudno razgadaemi sa6testva,bez koito uvi jivota bi bil tolkova sku4en.
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...