.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Ima li li ste nevazmojna LIUBOV ?????

I ako ste imali kak vi e bilo ?

az sam imala mnogo takiva zashtoto parvo az haresvam edno momche a to men ne a sled tova stava taka 4e az spiram da go haresvam haresvam si drug a mom4eto koeto sym haresvala zapo4va da haresva men zashto stava taka ima li li ste takiva slu4ei zashto vse se obrashtat neshtata i ot tova nz obache mi stava mn gadno.....
    Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vseki e imal takiva lubovi.. I znaesh li koq e prichinata? Kogato tichash po nqkoe momche za nego si bezrazlichna poneje znae che moje da te ima.. kogato useti che ti se otdrapvash.. i vidi che veche toi ne e na parvo mqsto zapochva da go chopli samochuvstvieto "S kakvo drugiq e po dobyr ot men?" i toi zapochva da ticha po teb..

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    да имала съм! ужасно ми беше и още е!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    имало е...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    дам имало е
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Разбира се,че е имало...то би било странно да има човек на който всичките любови да са споделени... Но пък от такава любов можеш да научиш много неща..както и много да загубиш...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Мега фен Аватара на iiirish
    имало едно време едно сладко момиченце, което обичаше грешния човек, но слава богу, че се осъзна. и така три дни яли, пили и се веселили

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    имало е

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Разбира се,че е имало...то би било странно да има човек на който всичките любови да са споделени... Но пък от такава любов можеш да научиш много неща..както и много да загубиш...
    E dobre de ama ima takiva na koito vsi4ki liubovi sa vazmojni.....poznavam takiva hora na koito vsi4kite im liubovi sa vazmojni ne na vseki mu se slu4va da ima nevazmojna liubov...
    Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Еми при такива хора явно Купидон добре си е свършил работата ...Ми хубаво е когато обичаш любовта ти да е споделена...мен ми се е случвало от възможна любов да ме боли повече отколкото от невъзможната...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

беЗсъНна
    Guest
    не мисля,че съм имала..всяка любов е възможна,стига да е истинска и силна..всичко опира до това колко си готов да жертваш,докъде ще ти стигнат силите да се бориш,колко си силен и т.н.ако има любов и хората искат да са заедно ще намерят начин.всичко останало са глупави извинения и оправдания за слабостта на характера..

имало е
    баща ми не е българин, нейния пък е расист и доста пъти ми се налагаше да си "спасявам" живота бягайки по улиците и криейки се по входовете
    но в интерес на инстината беше забавно \/

Цитирай Първоначално написано от Static-X
    имало е
    баща ми не е българин, нейния пък е расист и доста пъти ми се налагаше да си "спасявам" живота бягайки по улиците и криейки се по входовете
    Hmmmmm ti dobre li si dane si nqkoi naemen prestapnik
    XAXxaxXAXxaxXAXxaxAXxaxXAXxaxXAxa

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    да имала съм за сажаление
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от {: SlaDka SlaDuRaNa :}
    имало е
    не просто баща и беше против тва да бъде с някой който не е чист българин не и даваше да се виждаме да и се обаждам и дрън дрън
    правехме го тайно, но са няколко пъти ми се наложи да го видя случайно по улиците ( от съседния ми блок е ) и...нали се досещаш че като ме видеше изпадаше в нервна криза и ми се налагаше са квото и да правех, една бабанка 120 кг беше 195...беше много забавно

имало е
    не просто баща и беше против тва да бъде с някой който не е чист българин не и даваше да се виждаме да и се обаждам и дрън дрън
    правехме го тайно, но са няколко пъти ми се наложи да го видя случайно по улиците ( от съседния ми блок е ) и...нали се досещаш че като ме видеше изпадаше в нервна криза и ми се налагаше са квото и да правех, една бабанка 120 кг беше 195...беше много забавно
    da razbiram te no neznam kakfo obshto ima tfoqta istoriq s tazi tema za nevazmojnata liubov da ne bi s bashta ti da ste vliubeni i da se vijdate taino taka go razbiram moje dsa me mislish za glupava no taka go razbiram prosto Sry

имало е
    da razbiram te no neznam kakfo obshto ima tfoqta istoriq s tazi tema za nevazmojnata liubov da ne bi s bashta ti da ste vliubeni i da se vijdate taino taka go razbiram moje dsa me mislish za glupava no taka go razbiram prosto Sry
    няма проблем че не ме разбираш
    работата е там че любовта ни беше невъзможна заради него ! майка и ме харесваше като човек, той не ! правеше сико възможно да ни раздели и в крайна сметка успя ....но такъв е живота шанс
    за това имам предвит невъзможна любов...
    сега се надявам че си ме разбрала

имало е
    няма проблем че не ме разбираш
    работата е там че любовта ни беше невъзможна заради него ! майка и ме харесваше като човек, той не ! правеше сико възможно да ни раздели и в крайна сметка успя ....но такъв е живота шанс
    за това имам предвит невъзможна любов...
    сега се надявам че си ме разбрала
    Да сега те разбрах
    И наистина разбирам какво си преживял.....

Повече от фен
    Град
    СС (;
    не, не съм имала.
    а бас ловя, че повечето, които викате, че имате невъзможна любов е просто несподелена...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    не, не съм имала.
    а бас ловя, че повечето, които викате, че имате невъзможна любов е просто несподелена...
    Според мен не си права, но все пак всеки си има мнение , нали? Аз съм имала невъзможна любов и със сигурност тя не беше несподелена..просто обстоятелствата бяха такива , че неможеше да сме заедно.
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    не, не съм имала.
    Според мен не си права, но все пак всеки си има мнение , нали? Аз съм имала невъзможна любов и със сигурност тя не беше несподелена..просто обстоятелствата бяха такива , че неможеше да сме заедно.
    не съм говорила конкретно за теб, а за повечето... не съм споменавала никой
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

SlaDkO_X_gIrL
    Guest

didi4ka as sam cecka]

didi4ka as sa6to sam imala mnoo nespodeleni liu bovi
    mnoo e gadno

i posle
    ei tva be6e vsi4ko
    cvetelina

Ми да имало е и много боли

Guest

Re: didi4ka as sam cecka]

Цитирай Първоначално написано от SlaDkO_X_gIrL
    didi4ka as sa6to sam imala mnoo nespodeleni liu bovi
    mnoo e gadno

i posle
    ei tva be6e vsi4ko
    cvetelina
    zdr
    iskam da ti razkaja ne6to
    as sam ti razkazvalaza4ipsa
    bqh me zaedno i ima6e
    i posle
    leko se skarah me 6tot se nacuih
    v momenta tva koeto prejivqvam e nevazmojna luibov
    4ao sladkobonbon4e

Град
    Живеех в блок 313 срещу затвора, сега живея срещу 313 блок!!!
    имало е да имал съм точно две за сега но тези две са ми достатъчи за цял живот просто през такива неща съм преминавал за тея две момичета а те ме отрязваха ли отрязваха какво да се прави...имам чувството че сега се заражда трета но ще я прекъсна до като е време че не ми се минава през всичко наново
    "Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
    Lindsay Lohan Forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си