.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: прав ли е?

Мега фен Аватара на iiirish

прав ли е?

от известно време насам приятеля ми все ми повтаря, че съм се била отдръпвала от него и съм се държала студено. и това е при всеки наш дори най-малък спор. като говорихме и го питах какво точно разбира под "отдръпване" той ми каза, че прекалено много слушам родителите си (те са против връзката ни)
    прав ли е? може ли да се държа по-студено, след като аз не намирам никаква разлика в поведението си. в момента ми е труден период, както на мен, така и на него. но все пак възможно ли е той да е прав?!

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Напълно възможно е мила,когато постепенно се отдръпваш от него ти няма да го усещаш за разлика от него.Когато самите вие сте в тежък период и вашата връзка се намира във същото положение...И нещо важно ако наистина слушаш родителите си,които са против връзката ви...разбира се,че ще се отдръпнеш от него.Но помисли си малко ако ти си го обичаш и държиш на него,много внимавай да не се отдалечиш от него...бъди си с него и не се влияй от хорското мнение в случая на родителите ти.А относно въпроса ти...нищо чудно и да е прав
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    ами аз не следя връзката ви от близо но все пак предполагам че не си го измисля.... Момчето явно има нужда от повече ласки и затова а и все пак гледай да мислиш със собствения си мозък и да се водиш по твоите чувства ане по тези на родителите ти не се оставяй да те манипулират поне в интимния ти живот....все пак това е лично ако ни кажеш защо са против може би малко повече ще ти помогнем
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

беЗсъНна
    Guest
    ами ти си знаеш дали чувствата ти към него са същите или не.но може и да си се отдръпнала несъзнателно.възможно е родителите ти да са повлияли и на твоето мнение за връзката ви.замисли се дали си струва да рискуваш отношенията ви заради ежедневните грижи и становището на вашите.сама трябва да разбереш дали го обичаш и доколко.внимавай само да не го отблъснеш

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от беЗсъНна
    ами ти си знаеш дали чувствата ти към него са същите или не.но може и да си се отдръпнала несъзнателно.възможно е родителите ти да са повлияли и на твоето мнение за връзката ви.замисли се дали си струва да рискуваш отношенията ви заради ежедневните грижи и становището на вашите.сама трябва да разбереш дали го обичаш и доколко.внимавай само да не го отблъснеш
    Мхм

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти трябва да кажеш,ние трудно ще знаем.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pochti sym ubedena che e praf.. Malko ili mnogo nie se vliqem ot saveti i chujdoto mnenie.. nezavisimo dali sa roditelski, priatelski .. Nesaznatelno pravish neshtata kym koito te podtikvat te.. i toi useshta razlikata.. Oshte po malko che si imate i stranichni problemi koito oshte poveche obtqgat otnosheniqta vi :P

Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Мхм
    I az sum na sushtoto mnenie.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да напълно е възможно. Ти не го усещаш защото не го правиш нарочно. Може причината да не е твоето държание да се дължи на отслабване на любовта ви, а просто да си напрегната, угрижена и такам...

Da i spored men moje da e vyzmojno zashtoto ti ne moje da se usetish kato go pravish .. a moje i toi da si vyobrazqva ;] vsi4ko e vyzmojno

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Мхм

Супер фен
    Град
    София
    Ох и ваще ли не го харесват....и аз така с мойто момче,понякога само седя и се сдухвам пред него за тва както снощи...не трябва да позволяваме тия неща да развалят отношенията....съвсем възможно е да си се отдръпнала,когато се вглъбиш само в някви такива неща малко или много се отдръпваш.Трябва да се намери някакъв консенсус,някакво средно положение м/у родители и момчето

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Мхм
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

ние малко трудно ще знаем наистина............

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Да напълно е възможно. Ти не го усещаш защото не го правиш нарочно...
    Именно.
    Приеми сегашната ситуация, като изпитание.
    Ако има разбирателство и взаимно си помагате, няма да има проблем, поне според мен.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    е при условие, че не те познаваме и нямаме никакви наблюдения над поведението ти и връзката ви... от къде можем да знаем?!
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    moje da e prav i da ne se use6ta6 , a m oje i prosto da blafira da se po4uvstva6 vinovna i da mu obra6ta6 vnimanie
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си