- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прав ли е?
от известно време насам приятеля ми все ми повтаря, че съм се била отдръпвала от него и съм се държала студено. и това е при всеки наш дори най-малък спор. като говорихме и го питах какво точно разбира под "отдръпване" той ми каза, че прекалено много слушам родителите си (те са против връзката ни)
прав ли е? може ли да се държа по-студено, след като аз не намирам никаква разлика в поведението си. в момента ми е труден период, както на мен, така и на него. но все пак възможно ли е той да е прав?!
Напълно възможно е мила,когато постепенно се отдръпваш от него ти няма да го усещаш за разлика от него.Когато самите вие сте в тежък период и вашата връзка се намира във същото положение...И нещо важно ако наистина слушаш родителите си,които са против връзката ви...разбира се,че ще се отдръпнеш от него.Но помисли си малкоако ти си го обичаш и държиш на него,много внимавай да не се отдалечиш от него...бъди си с него и не се влияй от хорското мнение в случая на родителите ти.А относно въпроса ти...нищо чудно и да е прав
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
ами аз не следя връзката ви от близо но все пак предполагам че не си го измисля.... Момчето явно има нужда от повече ласки и затова а и все пак гледай да мислиш със собствения си мозък и да се водиш по твоите чувства ане по тези на родителите ти не се оставяй да те манипулират поне в интимния ти живот....все пак това е лично ако ни кажеш защо са против може би малко повече ще ти помогнем
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
ами ти си знаеш дали чувствата ти към него са същите или не.но може и да си се отдръпнала несъзнателно.възможно е родителите ти да са повлияли и на твоето мнение за връзката ви.замисли се дали си струва да рискуваш отношенията ви заради ежедневните грижи и становището на вашите.сама трябва да разбереш дали го обичаш и доколко.внимавай само да не го отблъснеш![]()
МхмПървоначално написано от беЗсъНна
![]()
Pochti sym ubedena che e praf.. Malko ili mnogo nie se vliqem ot saveti i chujdoto mnenie.. nezavisimo dali sa roditelski, priatelski .. Nesaznatelno pravish neshtata kym koito te podtikvat te.. i toi useshta razlikata.. Oshte po malko che si imate i stranichni problemi koito oshte poveche obtqgat otnosheniqta vi :P
I az sum na sushtoto mnenie.Първоначално написано от xOtkiSsSs
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да напълно е възможно. Ти не го усещаш защото не го правиш нарочно. Може причината да не е твоето държание да се дължи на отслабване на любовта ви, а просто да си напрегната, угрижена и такам...
Първоначално написано от xOtkiSsSs
![]()
Ох и ваще ли не го харесват....и аз така с мойто момче,понякога само седя и се сдухвам пред него за тва както снощи...не трябва да позволяваме тия неща да развалят отношенията....съвсем възможно е да си се отдръпнала,когато се вглъбиш само в някви такива неща малко или много се отдръпваш.Трябва да се намери някакъв консенсус,някакво средно положение м/у родители и момчето
Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ние малко трудно ще знаем наистина............
Именно.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Приеми сегашната ситуация, като изпитание.
Ако има разбирателство и взаимно си помагате, няма да има проблем, поне според мен.
Успех.![]()
е при условие, че не те познаваме и нямаме никакви наблюдения над поведението ти и връзката ви... от къде можем да знаем?!
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
moje da e prav i da ne se use6ta6 , a m oje i prosto da blafira da se po4uvstva6 vinovna i da mu obra6ta6 vnimanie
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...