.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

Как да накарам приятелката ми да сварши

Искам да знам как да накарам приятелката ми да сварши.Моля ви кажете какво да направя искам,когато го правиме да и доставя пълно удоволствие,защото тя е всичко за мен и искам да е само щастлива с мен.Сори ако е имало други такива теми.

Веирд Ал
    Guest
    Пич, пробва ли да я ебеш? А такива теми с лезгар да ри ринеш. Може да ти е много малка пишката, пробвай да и пуснеш един език, ако свършваш твърде бързо удари си една чикия преди акта, кфо да ти кажа, някой са кадърни ебачи, аде да не се изхвърлям, други, еми, за друго си мойто момче

Да разбирам ли, че проблема е, че приятелкатат ти не свършва? Проввай френска любов да и направиш. Пожеш и докато правите секс да стимулираш клитора и. Пробвай с различно темпо. При всички е резлично. Ако искаш я питай направо какво най-много и харесва. Успех!

Веирд Ал, абе що не пробваш да се ебеш там където пред огледалото си бъркаш???
    Не знам дали има друга такава тема, но ако има тази нощ ще я посетя Та по темата ...
    Не спирай да правиш любов с приятелката ти, не мисли за това какво да правиш, че тя да свърши, просто го правете. На нея и харесва в това съм сигурен ... просто някой път ( може би още следващия ) тя ще достигне края.
    Първият път, когато приятелката ми получи оргазъм, беше в мисионерска ... поредния път в който ние просто си правехме любов

Guest
    Може да не се кефи на нежностите , приложи малко сила ...демек бой..
    Чувал съм , че помага

Guest

Re: Как да накарам приятелката ми да сварши

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да знам как да накарам приятелката ми да сварши.Моля ви кажете какво да направя искам,когато го правиме да и доставя пълно удоволствие,защото тя е всичко за мен и искам да е само щастлива с мен.Сори ако е имало други такива теми.
    Ми просто бъди нежен,лижи я ,ближи я бъркай с пръсти и това е .ще свърши!

Чувал съм , че помага
    Некъф млати жена си и кещи СВЪРШВАЙ МАААА!!! тва ше има някакъв ефект, ама едва ли ще е положителен.
    Само за луди!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Чувал съм , че помага
    Некъф млати жена си и кещи СВЪРШВАЙ МАААА!!! тва ше има някакъв ефект, ама едва ли ще е положителен.
    Няма нужда да се надвикват

Пробвай да и облизваш ту ухото ту зърното и така...
    и бързичко да е клатиш няма да се моткаш.... - бързи движения в таза...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    liji q..nakarai q da ti pokaje kakvo i haresva {ako mastrobira moje da ti pokaje kakvo q vazbujda } i taka trqbva da svarshi
    Love you Kris !!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    У бре, нообита такива, като искаш да свърши я фраскаш с бухалка по главата и ще свърши в гроба дано съм ти от помощ

Голям фен
    Град
    Memphis
    bliz bliz ot usheto kum koteto i she svurshi moje si vkarash ezi4eto dori da i go vrutkash
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Попитай я какво най-много й харесва и просто й го направи, ако толкова искаш да го направиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си