- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- k1m momi4etata -koi penis vi dostavia po goliamo udovolstvie
Momi4eta koi penisi vi dostaviat po goliamo udovolstvie - po 6irokite ili po d1lgite? Kajete !
hahha.. ima edna prikazka, che ne e vajno kolichestvoto, a kachestvoto.Moito mnenie e , che ako edin muj znae kak moje i samo s malkoto si prusche da te kachi v nebesata![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
ami normalnite we xaaxaxx...![]()
nito po golemite nito po malkite a normalnite
))))))))))))))))
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
има и една друга приказка (някой говереше за приказки по- горе): по- добре къс и дебел отколкото дълъг и тънък
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Да не съм била с много тънък, много дебел, много къс и много дълъг, че да давам мнение?
Страашен въпрос.. Аз понеже приятеля си го избирам по пишката му...![]()
Не, сериозно, мислиш ли, че някое 15-16 годишно момиче ще ти даде адекватен отговор?? Половината от тях още не са изпитали реално удоволствие от секса, пък да не говорим да са преспали с тоолкова много хора, че вече да имат предпочитания за члена им??? Разбирам да попиташ някоя 30-40 годишна жена с голям сексуален опит зад гърба си, която знае какво е удоволствие, та да ти каже...
Дори и някоя малолетна курвичка да ти отговори, тя ще ти отговори наизуст, понеже половите й органи не са достатъчно развити, за да изпита истинско удоволствие...
Та това е, не искам да се заяждам, просто си казвам мнението. Извинявай, ако нещо съм те ядосала и т.н.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
saglasna samПървоначално написано от Lumidee
Първоначално написано от Chiana
Napulno si prava![]()
Аз съм сигурен 100% че всяка жена иска,и на нея и доставя удоволствие по голям кур-въпреки че някои може и да го отрекат.
този на приятеля ми, бе глупачке!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
dam i az tai mislq kolkoto po golqm vuzmojno nai golqm da e she sana 7 moto nebe
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Офф тва стана банално вече,много е тъпо! Естествено че е важна големинатаПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
![]()
![]()
![]()
Аз продпочитам да е по-дебеличък това ми харесва![]()
are brat istudil sam birata v xladilnika ostai malko toq forumПървоначално написано от dqdo fu4o
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.