- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Недоразумение
Момче съм и се дразня от едно нещо напоследък. Ако хората видят момичета да седят едно в друго, смисъл едното да му е седнало на корема, нищо нередно. Я дай аз да седна на някой мой фр да видиш кво ще стане, всички ще ме помислят за некъф мазен гей, какво мислите?
Просто всички момиче са си нежни и обичат любовта и така нататък и почти никой вече не обръща внимание на такива прояви. Докато ако е момче ще разбере и глухата баба на ъгъла. Просто никой няма да те сметне за нормален ако го направиш (както каза). На момичетата е позволено (почти всичко).Първоначално написано от NiceBoy
Ами мисля, че в това отношение момичетата са доста по-разкрепостено от момчетата. Просто се отпускаме и не ни пука за хорското мнение. И с вас трябва да е така, въпреки че обществото ще го приеме доста трудно(а и бавно).
Е нали сте само приятели, за момента като сте си в компания ще се пуснат няколко базика и това ще е.всички ще ме помислят за некъф мазен гей
А и наистина не виждам нещо нередно в това едно момиче да е седнало в друго.![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Еми да прав си че е така...Аз примерно и аз бих те сметнала за такъв-като не смятам че съм права де...Може би така съм свикнала да го възприемам
Аз тва никога няма да го направя, просто и някой път с приятели съм коментирал, жените просто си правят квот си искат.![]()
So Amazing![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Dam ..,не се обиждай ,ама и аз бих те решила за ..ако те видя в "прегръдките" на някое момче...
. А за тва че момичеатта прайм каквото искаме...че има ли лишо в това
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
да ама момичетата нямат хуй които да стане докато ти се подпира некои на негоПървоначално написано от NiceBoy
а и друго да питам как като видите момиче с на някфо момче якето го приемате нормално а ако видите момче с женско яке веднага тоя травестит тоя такъф....
![]()
![]()
![]()
![]()
4e si balak !Първоначално написано от NiceBoy
normaln opda ta pomislqt za gei avera ti ima s ko da ta izmu6ka pak averkata nqma s kakvo 4atka6 li ? ili prosto iska6 da sedne6 na nqkoi aver bez da te osetqt 4e si pedi ?
Prosto si ima nepisani pravila koito dori i nie:velikite u4ni ot Magadan ne mojem da promenim.Za tova sa vinovni samite myje za6toto na edin myj mu e priqtno da gleda blizost mejdu 2(ili pove4e) momi4eta i v sy6toto vreme gledkata na 2 gu6nati mom4enca e otvratitelna.Tezi nepisani pravila nqma da otpadnat nikoga pyk i mnogo rqdko nqkoi iska da gi naru6i.Ako vse pak tova e tolkova golqm problem za tebe-ne e zle da doide6 v na6ata
M agadanska
A genciq za
I ako
E blivite
P endeli
E ntusiazirani
D a sa
A ktivno
L qvoorientirani
(no tova e samo predlojenie)
S uvajenie,
Grupa savetski u4ni
Абе ако е с близка компания ядове нямаот моя клас са си сядали някои, праз.
Мда пичките нямат "х", нито пък "у", даже и "й" нямат да им стане. Пък и да имаха нямаше да им стане, все едно те да се навлажняват всеки път като си сядат една в друга.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!