.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Nqkolko Vyprosa

edno f-4e
    Guest

Nqkolko Vyprosa

imam dva vyprosa.
    1.) Koga otvarqt novoto triizmerno kino ( 3D ) v Mall of Sofia ? Koia data i gore dolu kakvi sa cenite ?
    2.) Predporychaite mi nqkakyv dobyr solarium - iskam da imam bronzov i ne mnogo 4eren , bih kazala zlatist ten. Adres i ceni ako znaete estestveno Mersi mnogo , chao!

Голям фен
    1-vo cqla sofiq e puna s plakati 4e go otvarqt na 13-ti uli!Kazaha mi 4e biletite shte sa kum 10-15 lv,no ne znam dali naistina shte sa tolkova!
    2-ro solariumite ne sa polezni!A i ne sum hodila i ne moga da ti kaja

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    ми ей сега гледах рекламата на триизмерното кино, но не мога да ти кажа с точност кога ще го отварят, май около 13 или нещо такова!За цените-ами тва все пак е триизмерно кино и няма да е много евтинко нали се сещаш!
    Относно солариума не мога да помогна щото просто по такива неща не ходя!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

edno f-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    1-vo cqla sofiq e puna s plakati 4e go otvarqt na 13-ti uli!Kazaha mi 4e biletite shte sa kum 10-15 lv,no ne znam dali naistina shte sa tolkova!
    ami toku shto 4etoh v saita na kinoto 4e biletite sa 6 lv. Mislq 4e e edna dosta dobra cena kato za na4alo

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от edno f-4e
    ami toku shto 4etoh v saita na kinoto 4e biletite sa 6 lv. Mislq 4e e edna dosta dobra cena kato za na4alo
    E ako e 6 lv e super!!!!!!Ama da ne e za obiknovennoto 6 lv?zashtoto te sa 16 salona i mai samo 1 ot tqh e tiizmerno kino!Drugite sa si normalni!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от edno f-4e
    еми то ако са 6 лв. ще имат голям успех!сега извинявайте ама 15 лв за един филм, бил той и триизмерен!Със сигурност усещането е различно на триизмерното кино, но все пак...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Вие в Сф сте си добре , че ви направиха такова кино. Дано скоро да направят и в Плд. Дано!
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

edno f-4e
    Guest
    E ako e 6 lv e super!!!!!!Ama da ne e za obiknovennoto 6 lv?zashtoto te sa 16 salona i mai samo 1 ot tqh e tiizmerno kino!Drugite sa si normalni![/quote]

ami macka vij prosto tova http://www.mtelimax.com !!! Zalite moje i da sa 16 , no cenata na 3D kinoto si ostava 6 lv. PpP ekstra e !
    A i pls nqkoi da mi kaje za solariuma che neshto mnogo mi se priiska da otida! Mersi!

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Хора идеални сте щом като са по 6 лева билетчетата. Те в обикновените кина са по 4лв така, че мн по-добре е да ходите в IMAX.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми по 6 лв. са билетите,но то повече ще е леко нахално все пак за сега има два филма - единият 35 минути, а другият 45 минути.. е аз ще ходя на този с динозаврите,че рибки не ми се гледат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

edno f-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    еми по 6 лв. са билетите,но то повече ще е леко нахално все пак за сега има два филма - единият 35 минути, а другият 45 минути.. е аз ще ходя на този с динозаврите,че рибки не ми се гледат
    koi e po 35 min i koi po 45 ? btw i az 6te hodq na tozi s dinozavrite :P:P:P:P:P:P

edno f-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    koi e po 35 min i koi po 45 ? btw i az 6te hodq na tozi s dinozavrite :P:P:P:P:P:P

Guest
    kade go pi6e tva za 35 i 45 min?

edno f-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kade go pi6e tva za 35 i 45 min?
    i az tova vijdam 4e go nqma miloto_girl-4e : koi film e 35 min i koi-45?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си