.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Оби4ам го

Оби4ам го

трииите

ми мацка единственото което мога да те посаветвам ако искаш да бъдеш с него е да му се извиниш и да си поговорите на 4 очи! вече ако не искаш си намираш друго гаже което да ти обръща внимание и ще го забравиш
    това е от мен и късмет !

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ако знаеш само как добре те разбирам...За да не загубиш тази си любов говори с него,без да те познавам мила,виждам,че го обичаш наистина,та както казвах говори с него и му кажи какво чувстваш..не може да продължавате така,ако нещата не се получат поне ще знаеш,че си опитала...направи го,за да не съжаляваш после за пропиления си шанс
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Цитирай Първоначално написано от Angel_eyes
    Ако знаеш само как добре те разбирам...За да не загубиш тази си любов говори с него,без да те познавам мила,виждам,че го обичаш наистина,та както казвах говори с него и му кажи какво чувстваш..не може да продължавате така,ако нещата не се получат поне ще знаеш,че си опитала...направи го,за да не съжаляваш после за пропиления си шанс
    точно така ! един шанс ще имаш и гледай да не го пропиляваш, напротив опитай се да го уползутвориш

проблема е 4е ме е страх да го направя.Днес си разменихме няколко думи и вси4ко беше ок, без да се караме.страх ме е какво ще каже ако му го призная а и нещата може още пове4е да се объркат.той беше казвал на приятелката ми 4е ме харесва на външен вид, оба4е ако бях малко по отворена като нея бих била 4удесна и нямало да има проблеми и също 4е ако аз съм отишла при него, той никога нямал да ме отблъсне(но това ставаше дума само за целувка)

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Позволявайки на плашливото момиче в теб да надделее над любовта губиш много,точно това направих аз преди време...позволих на страха да надделее и до ден днешен съжалявам затова Затова миличка се стегни отиди при момчето и му сподели какво изпитваш,а ако и той те харесва...какво по хубаво И отново ти казвам,дори и нищо да не се получи няма за какво да съжаляваш,защото ще знаеш,че си преодоляла страха си и си направила това,което е зависило от теб Поговори с него....
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    поткрепям те и аз съм на мнение че трябва да опиташ,за да не съжаляваш после,а няма как да върнеш времето назад ако сега не направиш нищо.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    зарежи всякакво минало, отиди при него, поговорете си сериозно за отноенията между вас, кажи му че страшно държиш на него като човек и тем подобни. дори ако дрънка глупости не се предавай, като момче мога да ти кажа - това е просто един вид стена пред истинските чувства. един път отвори ли се, ще ти каже какво мисли за теб, за каква те има - за приятел, нещо повече или каквото било

вяра и шибан инат му е майката

Ах любовта , колко приятелства е съсипала..
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Верно е
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    i moito mnenie e da pogofori6 s nego nqma da izpusne6 absolutno ni6to..a naprotif moje6 da spe4eli6 neg0...razbiram te kak se 4ustfa6 i az sum bila f podobna situaciq...no kazah si4ko na mom4eto i eto sega vodq edin prekrasen jivot....pogoforete nqma da zagubi6 ni6to...uspeh..;]

Незнам дали има чувства или всичко е само игра защото съм в подобна ситуация, но ти казвам да опиташ. Аз нямам смелостта, защото адски мн се наранявах и вече не съм сигурна дали искам да бъда с него и да опитвам. Но ти имаш шанс и го искаш което е по-различно за това те съветвам да опиташ! От опит глава не боли говори с него каьи му всичко което чувстваш всичко което те тревожи той ще те разбере мисля че ще успееш, НО ЗАДАЛЖИТЕЛНО говори с него ще ти улекне вярвай ми. УСПЕХ!!! \/

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си