- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- уголемяжане на пениса
[quote="hack3r"]Да и аз ги чакамПървоначално написано от Анонимко
А по темата-споко пич не се комплексирай![]()
Уе пичо, ел ти убадих как се мъжко ибе. Ибе размари куру не признава, ибе в гъз кафяв, живото си гледа и гъзу ибе!
Трабва да направиш нещо-с тоз малкия кур няма да свършиш работа на нито една женска-жените искат кур КАТО ПИЛОН ЗА ЗНАМЕ-мда-деиствай по въпроса-щото лошо иначе.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bih ti kazala sy6toto,kakvoto 6te ti kaze csqka zena - AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,kyde s taq pi64ica be muhlio?Q ne si q pokzvai,4e da ne ti se smeqt.Ne go okurazavaite,mnogo dobre znaete,4e vsqka bi mi se izsmqla.
Еми понякога ми се е искало да съм с по-малък...защото на много малко момичета може да им влезе. На 18 съм и ми е нормален на дължина (малко над 16.5) обаче в обиколката съм 16...баси...
![]()
Ае...глупости. Има много теми...дано никой не е пробвал тез помпи или да се е подлагал на операции. Това са глупости. Я горе главата и стига с тез комплексиАйде марш да зарибяваш каки
![]()
Тази помпа е логична обаче - пенисът свиква да се пълни с повече кръв и става по-голям.
и свиква пълненето с кръв да става под влияние на външна сила...което води до неспособност да еректира без помпа...след известно време злоупотреба с тялото , каквато е използването на такава помпаТази помпа е логична обаче - пенисът свиква да се пълни с повече кръв и става по-голям.