- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kilogrami
ami pri novata mi premerena viso4ina - 161 i kg mi 50 trqq da svalq 1 kg do dostigane na idealno teglo ama ne smqtam da sym na dieti ili neshto takova.... abe dobre si mi stoqt kilogramite
az li4no ne smqtam 4e kilogramite sa opredelq6ti za figurata, za6toto ima mnogo pokazatlei - po-tejki kokali da re4em.. zatova se rykovodq ot merkite (bust, taliq, han6)
Ako tova 6te ti pomogne az sam visoka 1,59 i teja 44 kg .
Ами ,сладка,тогава защо питаш :PПървоначално написано от azito
161 дори са си добре 51 кг .Ндей да ги слушаш тея ненормалници,че трябва да си 35 кг.![]()
Идиотски въпроси. Зависи от структурата на човека!!!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ох да бе и как го прецени така.една приятелка е 153 висока и тежи 42 килограма и е дори мн слабичка.зависи си от човек.трябва сам да си прецениш дали имаш нужда от отслабване....Първоначално написано от s0c00l
xiper mega mi e kofti 6toto sum 165 i teja 52 kg a vs fr sa su6to tolkova visoki i sa po 45 mislite li 4e sa mn kg za tazi viso4ina pls otgovorete
abe nz az ne mislq mn taka ama 6te xodq da treniram ne6to i 6te otslabna![]()
http://www.tialoto.bg/calculators/idealno_teglo.php eto vi edin sait v koito moje da iz4islite kolko e idealnoto vi teglo.
Оле, не се обиждайте, но повечето тук сте слабоумни![]()
В настоящия форум има премного подобни теми, да не говорим за Интеренет като цяло...
Не мога да разбера как нормален човек ще попита глупост от рода на "Тежа Х килограма, висок/а съм Х см, дебел/а ли съм?"...
Абсолютни глупости... нямате ли огледала у вас? Не може ли сами да прецените? Егати... допитвано до някого за подобен въпрос, още повече когато е под формата, предлагана от който и да било Интернет форум, е белег за ЕГАТИ никото самочувствие и самооценка...
Освен това, можеш да изглеждаш ИДЕАЛНО на хартия, вмествайки се във всички мерки и скали, но пак да си адски противна пача с целулит и т.н. поради простия факт, че "диетите", дето ги прилагате пвоечето, са сис чиста проба гладувани и сваляте някакви гилограми, само дето не се сещате, че при гладуване тялото разгражда мускулния протеин и складира енергия под формата на ПОДКОЖНА МАЗНИНА!
А, да - при момичетата и жените, занимаващи се активно със спорт има една особеност при едни и същи килограми и ръст с други момичета/жени, спортистките изглеждат доста по-слаби.
Всичко е до индивидуалните особености в тялото и начина на живот!
Така че стига глупости, стига тъпи и лишени от смисъл въпроси и пишете на КИРИЛИЦА!!!
П.С. Мнението ми ен цели да обиди никого, и изразява личната ми позиция.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Emi ako si momi4e kum 40 kilograma.
Странно мнение. Аз съм 167см и тежа 46кг. Не съм чирус!Първоначално написано от gerzzz:)
А по темата: зависи от структурата ти. Не може да се определят идеални килограми.
смятайте:
ръста в см-110=нормално тегло(това обаче е доста относително)
Какви са тия: Висока 170 идеално тегло 25 кг!!!
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
zdrasti xora kolko trqva da teja ako sam 145 sm. pls otgoverete mi na vaprosa pls4ao [-o<
Това е мн тъп въпрос наистина.Всичко си зависи от структурата на човека.И кви са тея мнения 35 кила?Абе хора модата на самоходните точилки отмина.Не казвам ,че трябва да си свиня
, но както някой беше написал "трябва да има какво да се пипне". :P
Аз съм висока 1,77 и съм 60 кг, харесвам се и даже мисля , че трябва да кача малко. :P
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
Аз съм 1.60 и тежа 44 килограма и си харесвам тялото \/
Защо сте се комплексирали така бе?Леле като дойде лятото подлудявате значи!Разберете,че винаги ще има някой,който ще изглежда по-добре от вас,някой с по-хубаво тяло и лице.И тези норми....ааа изпилихте ми мозъка с тях!Простичко е...заставате пред огледалото,ама не накипрени с най-хубавите си дрехи,с които изглеждате най-добре..ами заставате по прашки или дори без нищо оглеждате се хубавичко от всички страни,откривате какво не харесвате в телцето си и го приемате като даденост,свиквате с мисълта,че недостатъците са част от хората!След като приемете това решавате какво ще правите...дали ви се струва необходимо да положите усилия,за да сведете до минимум отрицателните черти на външния си вид или не са толкова фатални и можете да живеете с тях.Ако изберете първото следователно трябва да изберете и начин,по който да се доближите максимално до идеала си иии после започвате да се потите едно хубаво,да ядете по-здравословни неща(не да се тъпчете като свини с пици...) и след няколко месеца (2-3...зависи колко сте искали да променяте) заставате пак дибидюс голички прд огледалото и виждате резултатаДо тогава просто работите върху себе си,приемате се такива каквито сте и не се комплексирате...в общи линии е това.Но докато задавате такива въпроси във форумите няма как да изглеждате добре
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
=D> =D> =D>Първоначално написано от honey_reflection
Така е. Има хора деот тежат, но килограмите им не им личат ни най-малко.
аз съм 157 и съм 43 килограма
и искам да достигна до 40
ама дали ще стане.....
Еми аз съм 1.60 и съм 41 кг. - харесвам си тялото
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
ako si momi4e dnes 4etoh v edna knijka s diet 4e normalnoto ti teglo se opredelqkato ot viso4inata si v cm izvadi6 100Първоначално написано от azito
sorry gre6kata e moq ne 100 a 105!>