- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kilogrami
Kilogramite izobshto ne sa ot znachenie,za vseki chovek e otnositelno,zashtto vseki ima razlichna strukura,teloslojenie...taka che ne se pritesnqvai![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Ооооо повярвайте ми аз знам най добре че килограмите изобщо не са важниАз съм 158 и тежа 48 КИЛОГРАМА !!! Пък изобщо не ми личи
Една приятелка е колкото мен на височина и изглежда малко по пълна от мен пък е 43 килограма.Така е защото аз съм по широка в ханша
![]()
И аз като съм висока 175см, 70кг. ли трябва да тежа?!Първоначално написано от vikito_666
Това са пълни глупости!
nai-dobriq na4in za svalqne na kilca e SEX NA EKS-nai-zdravata dieta eii 666666......znam 4e ne e po temata ama vse pak!![]()
vodka ~Flirt~ gotovi li ste za dove4era????
1.77
50 кила...
uber l337 pro g33k
ahahahahahhahahahПървоначално написано от Stranna_
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
..................
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Не че аз не се вълнувам от килограми и такива работи,обаче някоя хора са вманиачени.Колкото си толкова.Да не говорим че сега ние растем и ще израстеш преди да се усетиш и ще отслабнеш-айде успокой се
Около 40 килограма
Ми приятелката ми е 164 висока и е 46кг и е направо перфектна,така че на теб 50кг са ти ужасно много![]()
а не мислиш ли че ше е много слаба така ???Първоначално написано от s0c00l
![]()