Mi...Ima edno mom4e to e s 2 god po-golqmo ot men.To e to4no po moi vkus.Predi nqkolko ve4eri v diskoto toi mi predloji 4rez negov fr, oba4e az ne go bqh vidqla ot blizo i dori ne predpolagah 4e e tolkova gotin.I...otrqzah go.led tva se vidqhme t.e. na sledva6tiq den i si govorihme ama malko.Sled o6te nqkolko dni pak se vidqhme to4no predi da vlqzat v diskoto i me pokaniha da otida s tqh i az otidoh, toi mn me paze6e i taka.Sled o6te nqkolko dni si ogovorihme sre6ta v edno drugo disko i tam toi prosto ne otdeli o4i ot men, postoqnno me gleda6e i to dosta...Na sledva6tata ve4er pak taka.Samo4e togava pusna i pozdrav za men.V4era sled diskoto si ogovorihme sre6ta i dnes se vidqhme, ve4erta pak otidohme na disko i toi me paze6e kato o4ite si.Za utre pak imam ogovorka.Problema e 4e toi ve4e si iska sex, mn me haresva i mi go e kazval, oba4e mi spodeli i 4e vse o6te si obi4a biv6ata i iska da si q vurne.No puk samo me pipa po dupeto i me 6tipka i razni takiva.Pazi me i izob6to li4i 4e durji na men.Oba4e az sum mn oburkana, mn si padam po nego i se boq 4e 6te se vlubq a ako ostana razo4arovana, 6te mi e mn zle.6oto pred4uvstvam 4e pri4inata poradi koqto ne iska da se hvane s men e 4e az nqma da mu pusna 6oto sum mu i kazvala 4e o6te sum malka za tva, a toi opr si vodi polov jivot.A ina4e mn me haresva, no se 4udq kak da go nakaram da me pojelae, 6oto mn si go haresvam i si go iskam za men Suvet, pls !!!