.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Miroslava
    Guest

Moderated: На какво се дължи това щипене след секс и...

predi 2 meseca pravih citonamazka...i nishto..Ne sum smenqla gajeto..samo,4e toi uchi na dalech i ne bqh imala polovi kontakti s nego mesec i poveche.Vchera bqh na kozmetik..i posle se sluchi taka che spah s nego..neshto se 4ustvam nekomfortno po vreme na sex..sled sex 5min mi shtipeshe i posle kato pishkah me jijeshe.Sq veche kato pishkam ne me jije..a sexa beshe s prezervativ i beshe suvsem zamalko.Predi 1 mesec predi da zamine mi se slu4i sushtoto..Spored vas na kakvo se dulji?Che pochvam da se pritesnqvam..i 4akam i vashteto mnenie ako ne da ida na doktor.. ;(((

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Повече от фен
    ot prezervativa ?!?!

Guest
    mi neznam dali e ot nego..po princip sme probvali sportex..durex i nai komfortno se 4ustvah s tia ot 20st poneje nqma nikakvi lubrikanti i spermicid v nego..dali moje da e ot prezervativite???
    Spored men nemoje da e nqkakva bolest po polov put..a kak mislite?Po princip se go pravim s prezervativ..1 put se skusa po vreme na akta i sled tva bqh na citonamazka i nishto..a dali moje ot gubichki da se poluchava taka?uj si imam normalno techenie ;((

Guest
    xora molq vi se daite mi nqkakav savet ot kakvo moje da e ;((( ako na nqkoi mu se e slu4valo ;(((

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xora molq vi se daite mi nqkakav savet ot kakvo moje da e ;((( ako na nqkoi mu se e slu4valo ;(((
    Отиди на лекар
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си