kakvi glancove za ustni izpolzvate?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
az na yves rocher fraise baume nourrisant strawberry i na oriflame aqua vibes fresh mint
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
балсам за устни на Nivea![]()
ако се сетя да си сложа и аз така.Първоначално написано от SeXyTo_f
/rossa./
гланц на Avon тоя който ставал розов след време ама си е безцветен...и на Essense май така се пишеше/пак безцветен/
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
оооо много искам да си взема и аз на орифлейм този, но не познавам дистрибутор в бургас...плс някой ако знае откъде мога да си взема в бс да кззва моля вииииииПървоначално написано от kudravoto
адския е
![]()
и прятелят ми много му харесва вкуса
![]()
![]()
И аз така плюс балсам за устни на Avon Naturals с аромат на прасковаПървоначално написано от krisi_sl
![]()
az polzvam liubimiq mi maybelline new york liquid diamonds
и аз такаПървоначално написано от SeXyTo_f
2 т. системно.
и аз си падам по нивеата![]()
и аз така и още много тъй като обожавам да се мацам..Първоначално написано от krisi_sl
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз използвам на орифлейм!
na YSL i na lancome s vkus na dinq!
Ot dosta vreme izpolzvam na BROOKLIN i sam mnogo dovolna!
Аз също преди месец си купих гланс на "BROOKLIN" ,също съм много доволнаПървоначално написано от ^sladyranka`
![]()
na maybeline
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
maika mi e distributor na avon
taka 4e polzvam na avon glancovete
Гланцове почти не ползвам. Тука ми се мота един на Нивеа в розова тубичка някъв....а иначе си слагам само балсам-Нивеа есеншъл или един прополисов вазелин![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
az puk bez glanc(ili 4ervilo) ne moga-moje drugo ni6to da ne sloja no na ustnite si glanc vinagi imam....6te ostana smao po..glanc
![]()
a ina4e ve4e kazah kakvi polzvam
i na AVONПървоначално написано от SeXyTo_f
balsam Nivea Hydro Care i glanc na Brooklin-qki4yk e naistina.no se 4udq dali da ne si vzema i tozi mentoviq na Oriflame... \/
izpolzvam balsami predimno.Na Avon sa mn qki.Първоначално написано от kudravoto