.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Правих си тест и пак имам притеснения.

Значи нещата стоят така. Последно съм правила секс на 1ви януари, трябваше да ми дойде на 19ти, т.е. закъснява към 3,4 дни. Имам признаците на идващ мензис, но него го няма.. Подути гърди, леки болки в кръста и т.н. (от тук филма в главата ми е ,че тези признаци могат и да са на евентуална ранна бременност. дали е възможно това?)
    В крайна сметка ви взех тест, направих и излезе една чертичка. Сега пък чета по форумите, че имало и друго като "неясна втора"... понеже ми е за първи път да си правя ми е интересно как точно изглежда тази неясна черта?? При мен цялото пространство , където трябваше да се покажат тези черти беше едно размазано.. имаше си ясно една черта над C и останалото пространство беше като опръскано с розово(цялото , не само това над Т ) Друго притеснение е ,че на теста пишеше,че не трябвало да си пил много течности и най-ефикасно било със сутрешната урина. да, ама аз не можах да издържа до сутринта и го направих следобед. И да..бях пила вода преди това например, но не някакви литри..просто колкото ми се е пиело,както обикновено. Дали е възможно да е повлияло това? Писнало ми е всеки месец да се панирам по този начин и мисля да ходя на доктор да почвам едни противочатъчни вече...

Изчакай 2 дни и си направи втори тест. това те съветвам. Ако не ти дойде пак, отиди на преглед. Ако не можеш с направление, може на частно 20 лв. е. Въпреки че не мисля, че нещо ти има. дай повече инфо защо мислиш, че ти има нещо

Голям фен Аватара на Emilen
    Според мен, тестът е невалиден. Повтаряй с друг. Наживо видях как си "променя" мнението само за няколко часа. Дано да не е, както си мисля...

Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Изчакай 2 дни и си направи втори тест. това те съветвам. Ако не ти дойде пак, отиди на преглед. Ако не можеш с направление, може на частно 20 лв. е. Въпреки че не мисля, че нещо ти има. дай повече инфо защо мислиш, че ти има нещо
    Няма кой знае какво да се случило. Правихме го с презерватив, всичко точно. Просто паниката ми е постоянен спътник стане ли въпос за това..

п.с. Защо пък да е невалиден този?

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Според мен тестът е невалиден. Повтаряй с друг. Наживо видях как тестът си "променя" мнението само за няколко часа. Дано да не е, както си мисля...
    Колко теста си си правил, че знаеш, че е невалиден понякога така се случва, но не е невалиден

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пазихте ли се по време на секса? Имаше ли проблеми с презерватива? Вземи си още един тест и си го направи сутринта. Но имай предвид, че те не са 100% сигурни. Ако не ти дойде до седмица отиди на гинеколог да ти пусне един кръвен тест. И, да, симптомите при ранна бременност наподобяват ПМС.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от KrisiNik
    Няма кой знае какво да се случило. Правихме го с презерватив, всичко точно. Просто паниката ми е постоянен спътник стане ли въпос за това..

п.с. Защо пък да е невалиден този?
    Е тогава се успокойм не си трови нервите напразно. А и колкото се притесняваш, толкова е по-възможно да ти закъснее

Според мен тестът е невалиден. Повтаряй с друг. Наживо видях как тестът си "променя" мнението само за няколко часа. Дано да не е, както си мисля...
    Колко теста си си правил, че знаеш, че е невалиден понякога така се случва, но не е невалиден
    Много. Женен съм, да не влизам в подробности. Второто дете така се появи. Беше неясен тест. Между другото, не знам за теб, но съпругата ми действително е медицинска сестра и щом видя омазаното поле, каза, че тестът е положителен, а аз се запъвах, че не е. Сменихме с друг - отрицателен. Взехме трети - положителен. И ето го сега, отрицателният, плаче в другата стая.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Пазихте ли се по време на секса? Имаше ли проблеми с презерватива? Вземи си още един тест и си го направи сутринта. Но имай предвид, че те не са 100% сигурни. Ако не ти дойде до седмица отиди на гинеколог да ти пусне един кръвен тест. И, да, симптомите при ранна бременност наподобяват ПМС.
    няма нужда от кръвен и допълнителни разходи, ако отидеш ще те види на видеозон и при съмнение чак ще назначи кръвен

Какъв видеозон толкова рано?! Само кръвен тест може да каже категорично. Предполагам, знаеш как трябва да расте

А иначе презервативът ли се е скъсал или какво?

Цитирай Първоначално написано от katqzaimova
    А иначе презервативът ли се е скъсал или какво?
    Не се е късал. До колкото и двамата знаем и можем да гарантираме нищо не е станало. Целия проблем ми идва от това,че ми закъснява.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Според мен, тестът е невалиден. Повтаряй с друг. Наживо видях как си "променя" мнението само за няколко часа. Дано да не е, както си мисля...
    След 10тата минута (след като е направен теста) той става невалиден .. а ти говориш за часове ;д

Вземи си още един тест. Понякога дават дефекти - машина ги прави, все пак. Възможно е някой от индикаторите да се е разлял встрани от полето. Важно е кой - за контрол на теста или за

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    След 10тата минута (след като е направен теста) той става невалиден .. а ти говориш за часове ;д
    Да! една приятелка ми каза същото. А и на опкаовката си го пише. След 10тата минута той става невалиден и могат да станат и два черти. точно за това се гледало от 5тата до 10тата най-много

[quote=Emilen]Какъв видеозон толкова рано?! Само кръвен тест може да каже категорично. Предполагам, знаеш как трябва да расте

Цитирай Първоначално написано от KrisiNik
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Да! една приятелка ми каза същото. А и на опкаовката си го пише. След 10тата минута той става невалиден и могат да станат и два черти. точно за това се гледало от 5тата до 10тата най-много
    Не. Същият тест не се ползва. Май не се изразих ясно. Втори тест, от друг тип, показа негативно. Но, понеже жена ми беше сигурна, че лъже, изстреля ме за трети. Чертичката за бременност беше МНОГО бледа, едва забележима. Дори прокоментирах, че пак е отрицателен. На другия ден, обаче, чертичката се виждаше много по-ясно(четвърти тест).

Евентуалната втора чертичка къде ще завърши - в родилното или на магарето за кюртаж?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кръвен тест се прави на 11-ти ден. Тогава, дори и да има бременност, тя няма да се види на ехограф. С УЗИ ще се види къмто 4-5 седмица, а това е ценно време откъм решение за аборт.
    Авторке, щом не си имала гаф с презерватив, що се шашкаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кръвен тест се прави на 11-ти ден. Тогава, дори и да има бременност, тя няма да се види на ехограф. С УЗИ ще се види къмто 4-5 седмица, а това е ценно време откъм решение за аборт.
    Авторке, щом не си имала гаф с презерватив, що се шашкаш?
    Защото ми закъснява ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре, перифразирам, къде е логиката да правиш тестове, като не е попадала семенна течност?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не бива да се шашка, но може в играта да са пропуснали някой момент, който да се окаже решаващ. Случаи, макар и не много, все пак - има.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Добре, перифразирам, къде е логиката да правиш тестове, като не е попадала семенна течност?!
    Така е ,права си. И всичко ми е напълно ясно. Просто,когато не ми идва започвам да си мисля какви ли не глупости и да се съмнявам за това, за което най-малко друг път бих..

А сега ми дойде на ума друго... Това размазване на розовия цвят дали не е възможно да се е появило от намокрянето ? защото беше размазано , все едно мокро,размазано мастило например. но бледо..

Всичко е възможно. Направи втори тест и спри да гадаеш.

Всичко е възможно. Направи втори тест и спри да гадаеш.
    +1
    Със сигурност. Утре сутринта,за по-сигурно. Благодаря на всички за бързите и адекватни отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си