Цитирай Първоначално написано от калитаря
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ако ви хванат НЕ правете това

(оригинален пост от форума на датата)

oнази история ще я разправям друг път, че нещо....не съм в настроение все още !Та...лъскам аз преди малко(това не е оная история) и свършвам!И седя пред вратата със свалени гащи и се чудя кога ще е добре да претичам до банята и......чувам, че майка ми идва!Скачам на леглото и си хващам главата и се превивам на две(да си скрия патката) и почвам да се правя, че рева!И тя влиза и ме гледа и вика
Що ревеш?
, а аз й викам
Емииииииииии.... .......
чудя се аз какво да измисли, чудя се и нали с насълзени очи гледам някъде настрани към компа и гледам колоните и викам
Колоните не бачкаааааааааааааааааааат
И тя
Е хуу де ще ги заведем на техник да ги види
и излезе!И ся не мога да слушам музика заради това Ама вечерта ще й кажа че са проработили като по чудо!

ПП Не изглежда смешно така като го чета, ама си представете един дълъг седмокласник превит на две на леглото си и реве И като го питат за какво реве и той- За колоните После колко се смях!

ПП2 Тамън престанах и лееееееекичко притварям вратата и я гледам тя се връща И прааааас...пак на леглото превит на две, ама тоя път ъм тихичък(не рева)!И тя...айде да вечеряме!и аз й викам "Айде,ама чекай само да се изсера"! И отивам в кенефа и там си събувам гащите и се мия!Хвърлям ги за пране и идвам тука да си обуя нови!Ама майка ми ПАК идва и пак вика
Айде де!С баща ти те чакаме
и аз
ми......почвайте без мене аз ся идвам
, а тя ме пита що съм без гащи, а дънките са ми на голо и аз....................
ми......................
и понеже не можах да измисля друго и................................
ми..................насрах се
!И ся майка ми ме мисли за ревлив посерко!Дали не е по-добре да й призная?Все пак ще изглежда по-малко унизително
Чшш задник! да съм ти позволил да ми пишеш постовете??!?!

Някой хора от датата ще се сетят кой малоумник е това, ама нема начин батка

!

Аз съм горд чикиджия и немаше к'во да измисля!!!!!!!!
Тожзи пост е от златната колекция на датата, малко са тези които могат да извадят човек от равновесие. За съжаление моите бисери от датата бяха унищожени от варвари които не ценят изкуството. А този е останъл и ще радва идните поколения лузъри пред комповете си и ще се чудят кои сме били преди години, как са изглеждали тези юнаци смели които са мародерствали из интернета, защо са го правили и най важното какво правят сега след десетилетия от великите дни на спамът. А ако говорим за темата сега ще разкажа една история:

значи аз съм по дънки и съм се завил с одеало и си лъскам и влиза баща ми, аз тамън успявам да си го пъхсна в гащите пот одеалото и той влиза и аз свършвам пред него, добре че не ме усети, помисли че съм болен щото съм се завил.