Първоначално написано от
Ol' Dirty Bastard

Първоначално написано от
young_rich_famous
та тя като ме хвана вече неми се е налагало да мастурбирам и не го правя ... просто нямам време за такива неща

Пхахахахаххахаха! Мамин сладък! Това може да го напише или крайно асексуален мъж или девствен такъв!;] Не му се било налагало да мастурбира оттогава.... хахахаххаха! Що' приятелката ти е винаги на разположение ли? rofl.. И така да беше, ако беше правил секс пак щеше да си наясно защо пак мастурбират мъжете. Макар и по-малко. Ама като ти погледнах профила не съм учуден, де. Поредният псевдоразбирач тук. Че се опитва и Свищовската Перла да ми сваля тука. Тя сигурно расъждава и се чувства като 35-годишна поне вече! Нямаш шанс! Друга качвай "на баща си в Москвича", пич!

Хахахаха ... тааааа ... първо : не свалям никаква си перла, щото даже не я знам как изглежда, нито я познавам, а просто за лафа .... второ : приятелката не ми е на разположение всеки път, когато ми се дое*е, но има и други, които са ... трето : някаф си гост не може да ми казва какво и как да го правя ... ясен ли съм ... първо помисли и после напиши ... зрелият !!! Айде и умната ...